Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@verka18567 mascarpone 250g šlahačka 250ml a biela čokoláda 100g kupujem v Lid.. ja som robila teraz tu tortu terč mala 26cm a v pohode mi vyšla plnka z dvoch šlahačiek dvakrát naplnit a ešte aj potriet ale ak budeš potahovat je lepšie celú tortu ešte potriet maslom vymiešaním s cukrom alebo nutelou lebo by ti mohol zvlhnut alebo aj zliezt potah 😉
@zarabono ja používam sušené mlieko roznych značiek ale musí byt polotučné a máš pravdu lepšie je čerstvo otvorené alebo tak do týždna spotrebovat od otvorenia ja ked ho otvorím tak ho držím v chladničke lebo ked som ho mala len tak chytilo taku nepríjemnú vonu 😖 ...ten med je tam hlavne preto aby bola tá hmota taká plastická ...skús nabudúce pridat a uvidíš že sa ti s ním bude ovela lepšie pracovat 😉
@bobinkask dajujem krasne.ja potahovat nebudem este som nijdy nepiekkla tortuu.to bude moja premiera.dufam ze ŕa podari.
@verka18567 držím palce 😵 neboj podarí sa ...ak by si mala s niečím problém tak sa pýtaj 😉
My dnes mame obed zo vcera - hrstkovu polievku a zapekane cestoviny s kukuricou a hraskom.
Rada by som urobila nejaky rychly a jednoduchy kolacik, len neviem este, aky....
ahojte u nás dnes chlebová polievka a kuracie rizoto 😀
Ahojte, vcera na veceru bola avokadova natierka s tvarohom, podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/avokadova-nati... Odporucam, je naozaj vyborna 🙂
@mimi21mimi pundigový koláčik, papagájový koláčik alebo aj škoricový jablčník 🙂 ak chceš pošlem recepty 😉
Ahojte,tak dnes zemiaková kyslá polievka s langošmi ,a ešte asi nejaké pečivo upečiem ( asi žemličky)
dneska fazulová polievka na kyslo s údenými rebierkami 😀 a niečo lahšie zeleninový šalát s kuracím mäskom a dresingom 😀
U nas dnes rajcinova polievka a strapacky s kyslou kapustou 🙂
Dnes ryza, restovana kuracia pecienka,kompot
dnes varím bravčové mäso na hríbkoch a k tomu zemiaky s petržalkou 😉
Polievkočku máme morčaciu ešte z nedele, a idem spravit perkelt, este neviem z akeho masa (bud morčacie alebo bravčove) aaach ale zistila som, že nemám cibulu a ták sa mi nechce do obchodu (obliekať dve deti a trepat sa s nimi). Mám doma por, myslíte, že by som mohla použiť namiesto cibulky ako základ? 😕
rascová polievka, kuracie s čínskou zel. zmesou, ryža a parené buchty (bude premiera)
sosovicova polievka a buchty na pare s coko pudingom ,len som sa este nerozhodla aky lekvar do nich dam
ahojte 🙂
dnes zeleninova - trosku premixovana polievka ,nech su tam aj kusky zeleniny a urobim k nej vysmazany hrasok a ako druhe budu perky 😉
@danielaj nech sa ti dari v robotke a obcas zavitaj aj medzi nas 😉
dievcata tak ja som dnes navarila tu ospevovanu chlebovu polievku 😉 musim povedat ze polievky moc nemusim ale tato je fakt fantasticka...urobila som chlebovo-syrovu ze jaka mnamka🙂 a poobede budem robit kolozvarsku kapustu uz na zajtra mam nejake vybavovacky 😉
@tinuskaha obycajny chlieb a vznikne z toho taka zazracna polievka, ze? 😉
Dnesne ranajky - ovsena kasa s kompotovymi ciernymi ribezlami a ku kavicke jablkovy pernik
Baby poradte ake polievky varit, ked kojim 😕 ? Vyvar, syrova, zeleninova - to som mala doteraz. Neviem ci mozem paradajkovu, rascovu s vajickom nemusim.
ahojte... vcera sme dojedali a dnes je mala potvorka strasny certisko, tak na obed budu len palacinky...dufam,ze jej zlepsia naladu 😝 a trosku som sa vecer hrala s tortickou ku kave 😉
@danielaj prijemny navrat do pracovneho kolobehu zelam... dufam,ze receptova tema ostane tvoja srdcovka a inspiracie budes pridavat nadalej! 😉
@natal12 Ten papagajovy kolacik je aky? Pudingovy robit nemozem, lebo mala nesmie mlieko a so sojoveho je puding o nicom.... a jablkovy nezje muz 😀

@luciok aj to je pravda 😀