icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
25. feb 2013

@luciok aj to je pravda 😀

verka18567
25. feb 2013

@bobinkask ahoj prosim ta ake velke tie biele cokolady a slaacky kolko ml?a maskarpone tiez kolko gr?mala bude mat vlete 4roky tak by som jej chcela tortu tak to v poho vinde aj pntret celu tortu aj od vonka@dakujem

bobinkask
25. feb 2013

@verka18567 mascarpone 250g šlahačka 250ml a biela čokoláda 100g kupujem v Lid.. ja som robila teraz tu tortu terč mala 26cm a v pohode mi vyšla plnka z dvoch šlahačiek dvakrát naplnit a ešte aj potriet ale ak budeš potahovat je lepšie celú tortu ešte potriet maslom vymiešaním s cukrom alebo nutelou lebo by ti mohol zvlhnut alebo aj zliezt potah 😉

bobinkask
25. feb 2013

@zarabono ja používam sušené mlieko roznych značiek ale musí byt polotučné a máš pravdu lepšie je čerstvo otvorené alebo tak do týždna spotrebovat od otvorenia ja ked ho otvorím tak ho držím v chladničke lebo ked som ho mala len tak chytilo taku nepríjemnú vonu 😖 ...ten med je tam hlavne preto aby bola tá hmota taká plastická ...skús nabudúce pridat a uvidíš že sa ti s ním bude ovela lepšie pracovat 😉

verka18567
25. feb 2013

@bobinkask dajujem krasne.ja potahovat nebudem este som nijdy nepiekkla tortuu.to bude moja premiera.dufam ze ŕa podari.

bobinkask
25. feb 2013

@verka18567 držím palce 😵 neboj podarí sa ...ak by si mala s niečím problém tak sa pýtaj 😉

nakup
25. feb 2013

dnešná synová večera

mirellka
25. feb 2013

@nakup boooooože jak by som si dala , vypadá to genialne 😀 mňaaaaaaaaam

zarabono
26. feb 2013

@bobinkask vyskusam,dakujem za radu.a cukor aky,lebo aj to som zistila,ze moc spravi,najradsej davam korunny.s kupovanou hmotou sa robi sice lepsie,ale vsetci maju radsej tento mliecny marcipan

daniz
26. feb 2013

@danielaj prosím Ťa , dáš recept na ozaj suprové pečené buchty, lebo ideme gratulovať buchtovému maniakovi a chcem ho prekvapiť, a ešte sa opýtam, do akého lekváru - džemu sa najviac hodí mak?

mimi21mimi
26. feb 2013

My dnes mame obed zo vcera - hrstkovu polievku a zapekane cestoviny s kukuricou a hraskom.
Rada by som urobila nejaky rychly a jednoduchy kolacik, len neviem este, aky....

mirellka
26. feb 2013

ahojte u nás dnes chlebová polievka a kuracie rizoto 😀

summer_103
26. feb 2013

Ahojte, vcera na veceru bola avokadova natierka s tvarohom, podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/avokadova-nati... Odporucam, je naozaj vyborna 🙂

natal12
26. feb 2013

@mimi21mimi pundigový koláčik, papagájový koláčik alebo aj škoricový jablčník 🙂 ak chceš pošlem recepty 😉

nelinka0401
26. feb 2013

Ahojte,tak dnes zemiaková kyslá polievka s langošmi ,a ešte asi nejaké pečivo upečiem ( asi žemličky)

rosannar
26. feb 2013

dneska fazulová polievka na kyslo s údenými rebierkami 😀 a niečo lahšie zeleninový šalát s kuracím mäskom a dresingom 😀

romea
26. feb 2013

U nas dnes rajcinova polievka a strapacky s kyslou kapustou 🙂

zuzkat1
26. feb 2013

Dnes ryza, restovana kuracia pecienka,kompot

erulka77
26. feb 2013

dnes varím bravčové mäso na hríbkoch a k tomu zemiaky s petržalkou 😉

dabon
26. feb 2013

Polievkočku máme morčaciu ešte z nedele, a idem spravit perkelt, este neviem z akeho masa (bud morčacie alebo bravčove) aaach ale zistila som, že nemám cibulu a ták sa mi nechce do obchodu (obliekať dve deti a trepat sa s nimi). Mám doma por, myslíte, že by som mohla použiť namiesto cibulky ako základ? 😕

nanulik
26. feb 2013

rascová polievka, kuracie s čínskou zel. zmesou, ryža a parené buchty (bude premiera)

erulka77
26. feb 2013

@dabon určite áno skús nakrajaj ho nadrobnejšie

katkas1
26. feb 2013

sosovicova polievka a buchty na pare s coko pudingom ,len som sa este nerozhodla aky lekvar do nich dam

lululka555
26. feb 2013

ahojte 🙂
dnes zeleninova - trosku premixovana polievka ,nech su tam aj kusky zeleniny a urobim k nej vysmazany hrasok a ako druhe budu perky 😉
@danielaj nech sa ti dari v robotke a obcas zavitaj aj medzi nas 😉

tinuskaha
26. feb 2013

dievcata tak ja som dnes navarila tu ospevovanu chlebovu polievku 😉 musim povedat ze polievky moc nemusim ale tato je fakt fantasticka...urobila som chlebovo-syrovu ze jaka mnamka🙂 a poobede budem robit kolozvarsku kapustu uz na zajtra mam nejake vybavovacky 😉

abriela
26. feb 2013

@tinuskaha obycajny chlieb a vznikne z toho taka zazracna polievka, ze? 😉

Dnesne ranajky - ovsena kasa s kompotovymi ciernymi ribezlami a ku kavicke jablkovy pernik

Baby poradte ake polievky varit, ked kojim 😕 ? Vyvar, syrova, zeleninova - to som mala doteraz. Neviem ci mozem paradajkovu, rascovu s vajickom nemusim.

tinuskaha
26. feb 2013

@abriela veru taka lahodna az sladka by som povedala..urcite ju zaradim do nasho jedalnicka kedze maly a mm miluju polievky 😉

mysiatkoo
26. feb 2013

ahojte... vcera sme dojedali a dnes je mala potvorka strasny certisko, tak na obed budu len palacinky...dufam,ze jej zlepsia naladu 😝 a trosku som sa vecer hrala s tortickou ku kave 😉

@danielaj prijemny navrat do pracovneho kolobehu zelam... dufam,ze receptova tema ostane tvoja srdcovka a inspiracie budes pridavat nadalej! 😉

mimi21mimi
26. feb 2013

@natal12 Ten papagajovy kolacik je aky? Pudingovy robit nemozem, lebo mala nesmie mlieko a so sojoveho je puding o nicom.... a jablkovy nezje muz 😀

mami.sk
26. feb 2013

obed na dnes mám ešte zo včera ale aspoň zákusok ku káve 🙂 tvarohovo - broskyňová torta 🙂