icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
7. mar 2013

Ahojte dnes brokolicová krémová polievka a koložvárska kapusta,dúfam že ostane aj na zajtra 🙂

daniz
7. mar 2013

Babky, viem že sa tu už točilo o parených knedlách, hodili by ste recept?ďakujem

daniz
7. mar 2013

Už mám.

piacere
7. mar 2013

Zemiakovo-cuketové placky.... už takmer všetky padli za obeť 😀

tosomja
7. mar 2013

Raňajky mojej dva a pol ročnej dcérky?...kinderko a lentilky 😕 ...ale keďže nemáme každý deň taký "krásny" tak som jej dovolila.
Plnená kapusta sa varí, ešte urobím tiramisu - príde sestra z Anglickaaaa, huráááá 🙂

natal12
7. mar 2013

baby pytam sa tych ktore ste robili tie osie hniezda v inej podobe ci forma sa ma vymastit a vysypat mukou ??? a miesto rizpusteneho masla moze ist hera???a to mam ukladat tesne vedla seba tie kopky???

reni1512
7. mar 2013

Dnes len tak narychlo, mame den blbec na varenie 😉 ... zemiaky na kapuste pecene v rure so slaninkou aaa polievka ziadna 😝

rastulka
7. mar 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes vajcová polievka s ovsenymi vločkami a granadir 🙂

petuscha
7. mar 2013

@zklimekova prosm ta neposlal by si mi recept na to netradicne osie hniezdo?? dakujem 🙂

lululka555
7. mar 2013

ahojte , dnes vysmazany eidam, varene zemiaky s maslom, domaca tatarska z kyslej smotany a rajcinky 🙂

rastulka
7. mar 2013

@bobinkask Ahoj,možem poprosit recept na pšenový nákyp s čučoriedkami v karamele?Znie to lakavo 😝 🙂

boubelka0021
7. mar 2013

Baby dajte inspiraciu na zakusok, pre kamosku sestricku ma narodky potrebuje to do prace ku koleginam...Robim kinder rezy a este jeden....

nikushkasa
7. mar 2013

@boubelka0021 vyskúšaj tento koláč http://tipnajedlo.sk/recepty/margot-kolac 🙂 🙂 🙂 je rýchli a jednoduchý, u nás sa po ňom len ta zaprášilo 😉 😉

boubelka0021
7. mar 2013

@nikushkasa vyzera chutne....A je taky schopny do prace pre sestricky???

nikushkasa
7. mar 2013

@boubelka0021 určite je, ja som ho brala aj na jednu oslavu a chutil im 🙂 🙂 🙂

abriela
7. mar 2013

@boubelka0021 trebars http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=50185
resp. chutny je ovocny kolac so zlatym klasom. na piskoty natries dzem, poukladas kompotove ovocie, stavu z kompota dolejest s vodou do 1l a z 3 zlatych klasov vo vode so stavou uvaris puding. Pudingom zalejest ovocie. Je to svieze a dobre prenositelne.

martinkaarastik
7. mar 2013

poradite mi niektora prosim? kupila som dnes v bille grilovane kurca, ale je dost suche a nejake neslane... da sa podla vas dorobit nejaka omacka, ktorou by som nahradila tu "stavicku"? za vsetky rady vam budem velmi vdacna, lebo take suche mi to muz nezje :/

natal12
7. mar 2013

@petuscha odpovedám zaňu ale snáď nevadí, aj ich chcem robiť len neviem či možem dat miesto masla heru 😕

http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-v...

lienka2
7. mar 2013

@natal12 mozes ja som dala palmarin

natal12
7. mar 2013

@lienka2 jeeeeeeej si ma zachranila, uz pozerám kedy mi niekto konecne odpovie, lebo ich chcem uz robit 😀 a tie kôpky sa potom maju ukladat vedla seba ?? a do vysmatenej formy ci ??

lienka2
7. mar 2013

@natal12 formu som vymazala palmarinom, mukou som nevysypovala.. a ukladat natesno 🙂

lienka2
7. mar 2013

u nas dnes kremova brokolicova polievka s opecenym chlebikom, bravcove kocky s tarhonou a jablkovy kompot alebo cvikla, zajtra dojeme polievku a na druhe bude ryzovy nakyp s pudingom 🙂

natal12
7. mar 2013

@lienka2 tak urobim podla teba vymazem tukom, len dufam ze sami odlepí po upečeni z tej formy teda vyklopí . a este niečo ze ked spravim z 1 kg múky isto toho bude viac ?? ty si robila z 600g múky ,?

natal12
7. mar 2013

@lienka2 a mysliš ze tam moze ist aj klasické maslo ako je rama alebo perla a tak ??

gianni
7. mar 2013

dnes kurací vývar a šošovicový prívarok(z červenej šošovice) s volským okom
v rúre si pečiem cviklu v alobale- bude na večeru...

daniz
7. mar 2013

Ja idem robiť na zajtra mrkvičkovú polievku a kôprovku s duseným mäskom a knedľou, a verím, že na večeru bude samá knedľa 😀 , alebo polievka ☹ 😅 😅

natal12
7. mar 2013

takže aj ja prispejem my máme od včera ešte tofu na činsky spobob s ryžou, a brokolicovo- syrovú omáčku s cestovinou 😉 a polievka sa zjedla tak spravim nejakú len neviem akú 😒 a pojdem robiť tie osie hniezda v inej podobe 🙂

carmella
7. mar 2013

ahoj u nas je mesko na hrasku,. uhorkovy salat a zemiaky

lienka2
7. mar 2013

@natal12 ja som robila presne podla receptu a bolo toho dost vela aj tak.. a perla ci rama neviem.. to u mna nie je tuk do pecenia, a pravdupovediac neviem ani ako sa sprava ked sa roztopi na ohni..

ivetka1981
7. mar 2013

Šulance s makom 🙂