Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajkova polievka, zapekane zemiaky na cibulke s tvarohom na slano s pazitkou a acidkoooooo
kysla polievka, halusky s tvarohom na slano, a na veceru urobim tuniakovu natierku, chlebik, redkovka.
Sosovicova mliecna a francuzke zemiaky...
prišlo nam upečené kura a tak len dorobím zemiaky 🙂
@lucikusik Ako pečieš vianočku podelíš sa z receptom? 🙂
Ja som najprv nechcela nič variť, že dojedáme zo včera ale prišla mi chuť na zemiakový privárok, asi nebudem okolo drobca stíhať fašírky ale volské oká by sa mali dať 🙂 Ja nemôžem variť len tak čo mi napadne ešte dojčím malého, je top ťažké variť tak aby som stíhala a tak aby sa aj môj mužíček najedol 🙂
my dnes cesnačku zo včera a zemiakové placky plnené kuracím mäskom 🙂
ako robite bravcove s tarhonou? tarhonu viem urobit ale bravcove na stave aby bolo dobre
jelitko so zemiakmi štuchanými kyslou kapustou , cibulkou a slaninkou, kysle uhorky a baranie rohy...polievka fazulova ale dezert už budeme musieť absolvovat niekde vonku po 2 hodinovej prechádzke, aby sme vybehali dnesne menu 😀
tak konečne po týždni aj ja zase niečo varím 🙂..jedli sme stále ...niekto pomenej..u nás je totiž hotový červený kríž...už len zatvoriť a vyhlásiť karanténu..už sa držia iba chlapci 🙂..a tých to riadne štve.. 😀 .ešte že mám takých super rodičov a tí ma zastúpili, keď som ja nemohla 🙂
takže dnes, paradajková polievka s haluškami a palacinky s nutelou a jahodovým džemom 🙂
@michaelamilanaj ja mávam vrch zhoretý ale ja ju pretočím na tu krajšiu stranu tak to robí aj moja mamina 🙂 vyskúšaj 😉
Ahojte 🙂
U nas dnes mrkvovo- hraskova polievka s haluskami z celozrnnej spaldovej krupice( vynikajuca, lepsia ako s klasickymi haluskami ) a druhe cestoviny s kuracim maskom na brokolici a nastruhany syr na to 😵
baby prosím vás chcem robiť piškotu a zistila som že mám málo oleja ☹ môžem ho nahradiť herou ?
Ahojky u nas dnes lazane🙂 som sa dojedla do prasknutia 😀
my dnes zeleninove rizoto. A kedze ja som masozravec, tak som si tam prihodila krabie tycinky 🙂 BTW rizoto...uz som sa dlhsie chcela spytat, ci nahodou niekto nerobievate rizoto s krevetami. MM si doniesol krevety, a ze aby som mu z toho spravila rizoto. No teda neviem, s cim by som to kombinovala 🙂
@gianni tie kvetinky z lístkového cesta ako tvaruješ? veľmi sú pekné 😉
u nás dnes kuracie soté s gyros korením plus slovenská ryža a kapustovo-mrkvový šalát.
rozmýšľam, čo zajtra, asi mrkvová polievka a dukátové buchtičky
Ja dnes zo starého chleba jednohubky http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/... deti to milujú a pýtajú
a ďaľšie inšpirácie http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/...
@zapekane kurace stehna a zemiakmi, pre princesnu chaluparsky gulas (miluje to)

Mrkvovo-cícerová polievka zo včera, Rybie filé na masle so zemiakovou kašou a mrkvovo-jablkový šalát. Večer upečiem ešte vianočku na zajtrajšie raňajky.