icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
18. mar 2013

@raszuz to je jedno kedy , to nevadí

womankc
18. mar 2013

@barbarella hej to vaľkanie je trošku náročnejšie , ja si to vaľkám na papieri na pečenie rovno a po kúsku do každej strany a mierne presýpam múkou , aby sa to rozvaľkávalo priebežne a potom to šupnem rovno na plech s tým papierom , ešte pred vaľkaním si ten papier vlož do plechu, popritláčaj vnútorné hrany , ono ti to na tom papieri zostane a potom presne vieš koľko do ktorej strany ešte vaľkať 🙂 a vyhneš sa prácnemu prenášaniu cesta na valčeku a nič sa neroztrne a nenatiahne a nemusíš sa presne triafať

raszuz
18. mar 2013

@womankc požiadavka už bola vydaná, tak hádam, keď príde z roboty, tak mi to ťukne 🙂

nikushkasa
18. mar 2013

Dnes som sa rozhodla ze spravim zemiakove placky bez muky s fazulou v omáčke 🙂 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/zemiakove-placky-b...
http://tipnajedlo.sk/recepty/fazula-v-omacke

rastulka
18. mar 2013

@abriela Gabika,Ty si raz pisala ako sa robi domace musli,že?Možem do nich dat aj mrazene ribezle a sušene ovocie?Dakujem 😵

sladky_zivot
18. mar 2013

@pancake tak idem na vec 🙂. Dam tam ešte smotanu, niečo navyše a bude papáničko. Ďakujem 🙂

sladky_zivot
18. mar 2013

@nikushkasa mňam, žeby som smenila pečené zemiaky na placky? Vuzerá to úúúžasne. No nejak som vyhladla 🙂

abriela
18. mar 2013

@womankc kolac musi byt super - jednoduchy a miesaju sa tam rozne chute
@rastulka davala som recept na musli kolaciky. Susene ovocie si tam viem predstavit - ved tam idu hrozienka, oriesky, ale cerstve, ci mrazene velmi nie, pretoze asi by to bolo vlhke.

nikushkasa
18. mar 2013

@sladky_zivot no pouvažuj a vyskúšaj tie placky.. 🙂 🙂 🙂 sú fakt super 🙂 🙂

chloe001
18. mar 2013

Kuracie pecienky na cibulke s ryzou a piekla som plnku.

sladky_zivot
18. mar 2013

😉

happy8051
18. mar 2013

chilli con carne a pre Natalku pecene kuracie stehno so syrom pod kozou 🙂 a ryza

limoncino
18. mar 2013

my sme tento týždeň uším všetky varili chilli con carne 😀 u nás bolo v sobotu 😀

lululka555
18. mar 2013

Ahojte 🙂 takze cely vikend som nevarila...,ale jedli sa len same dobroty 😉
dnes narychlo cesnacka so zemiakmi, file na masle so zeleninou a zemiakove pyre 🙂
a mam co citat...dva dni som tu neni a popisete toho az az 🙂

ivushqa
18. mar 2013

jaaaj, tak by som vyvárala a vypekala, keď vidím tieto vaše receptíky 😝 , lenže tá moja blška mi nedovolí veľmi vyskakovať 😢 , počas polhodinového spánku sa to veľmi stihnúť nedá ☹ ☹ ☹

chorale1
18. mar 2013

dnes máme zeleninovú s pohánkou, vyprážaný karfiol so zemiačkami 🙂

lululka555
18. mar 2013

@nakup kapustnica vyzera strasne mnam ,dala by som si 🙂

mysiatkoo
18. mar 2013

ahojte baby... dlhooo nestiham a ako som posledne pisala,ze najvyssi cas prestat to tu citat, tak som ani nemyslela, ze to tak bude... kazdopadne som sa xcela este podakovat za rok plny inspiracii z tejto temy...drzim palce vsetkym nasledovnickam, nex im to vari a isto vam tu este raz za cas nakuknem... a posledna "rozluckova" foto s velkonocnou naladou - trosku vyrazne som sa namotala na tortovanie ;)

fatima30
18. mar 2013

@petrisorka
ten tvoj nakyp sa mi paci len neviem kolko masla a ten puding si mam zvlast urobit a zvlast krupicu?

daniz
18. mar 2013

My včera zo soboty cesnaková polievka + opeč. chlebík a pečené kuriatko na zemiačkoch + malinovo-jablkový kompót a piekla som hrnčekovú vianočku a dostala som od detí rád pečenia vianočiek. Dnes na večeru urobím buď ten plnený taliansky chlebík, alebo párkové kvietka.

vivusika
18. mar 2013

od včera rizoto, ale už mi kysne cesto na pudingoš 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139

lucikatn
18. mar 2013

iba varené hovädzie mäso s cibuľovo-paprikovými zemiakmi a idem pozrieť recept na nejaký mrkvový koláč 🙂

petrisorka
18. mar 2013

@fatima30 z pol litra mlieka kase a z pol litra mlieka pudingu, 1/2 zmaknuteho masla, cukor ako kto ma rad, moze sa pridat aj vanilinovy cukor 🙂

miruska73
18. mar 2013

@mysiatkoo krasna je a preco sa s nami lucis ides pracovat ?

fatima30
18. mar 2013

@petrisorka
dakujem vyskusam a tesim sa ze tam nie je ziadne vajce 😀 😀 😀

miruska73
18. mar 2013

ahojte kocky ja som varila vcera tie faaaaaaaaaaaaaaaaaaajne zapekane fasirky 😵 su velmi dobre ...so zemiakovou kasou a zavaranym karfilom....a dnes to iste ale bez polievky vcera sa dojedla a navarim az zajtra .....idem si dat moju obednu kaveju ,umyt kuchznu a pozasivat mm monterky nech ma v com pracovat..... 😀 😀 😀 😀

mysiatkoo
18. mar 2013

@miruska73 dakujem.....nie tak celkom... ale nova zabavka mi zabera vsetok cas, co som zvykla travit relaxom pri citani tejto temy, tak to tu nestiham - bolo by to na ukor deti a to nexcem ;) ...navyse je vonku snad uz oxvilu jar, tak sa k pocitacu nedostanem tolko ako v zime... ale nakuknem aspon popozerat fotky raz za cas 😉

nanulik
18. mar 2013

polievka sa dojedá zo včera (slížiková) a dnes som robila francuzske zemiaky

daniz
18. mar 2013

@womankc prosím Ťa, hodíš recept na medové rezy?

kobercek1
18. mar 2013

no tak potom co som nakukla do chladnicky tak mi nic ine neostalo len urobit zapekanu brokolicu 🙂uvidime ci maly spapa. ale co som pocitala tu tak si urobim asi plan na cely tyzden 🙂 super napady maminky