Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@barbarella hej to vaľkanie je trošku náročnejšie , ja si to vaľkám na papieri na pečenie rovno a po kúsku do každej strany a mierne presýpam múkou , aby sa to rozvaľkávalo priebežne a potom to šupnem rovno na plech s tým papierom , ešte pred vaľkaním si ten papier vlož do plechu, popritláčaj vnútorné hrany , ono ti to na tom papieri zostane a potom presne vieš koľko do ktorej strany ešte vaľkať 🙂 a vyhneš sa prácnemu prenášaniu cesta na valčeku a nič sa neroztrne a nenatiahne a nemusíš sa presne triafať
Dnes som sa rozhodla ze spravim zemiakove placky bez muky s fazulou v omáčke 🙂 🙂 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/zemiakove-placky-b...
http://tipnajedlo.sk/recepty/fazula-v-omacke
@pancake tak idem na vec 🙂. Dam tam ešte smotanu, niečo navyše a bude papáničko. Ďakujem 🙂
@nikushkasa mňam, žeby som smenila pečené zemiaky na placky? Vuzerá to úúúžasne. No nejak som vyhladla 🙂
@sladky_zivot no pouvažuj a vyskúšaj tie placky.. 🙂 🙂 🙂 sú fakt super 🙂 🙂
Kuracie pecienky na cibulke s ryzou a piekla som plnku.
😉
chilli con carne a pre Natalku pecene kuracie stehno so syrom pod kozou 🙂 a ryza
my sme tento týždeň uším všetky varili chilli con carne 😀 u nás bolo v sobotu 😀
Ahojte 🙂 takze cely vikend som nevarila...,ale jedli sa len same dobroty 😉
dnes narychlo cesnacka so zemiakmi, file na masle so zeleninou a zemiakove pyre 🙂
a mam co citat...dva dni som tu neni a popisete toho az az 🙂
jaaaj, tak by som vyvárala a vypekala, keď vidím tieto vaše receptíky 😝 , lenže tá moja blška mi nedovolí veľmi vyskakovať 😢 , počas polhodinového spánku sa to veľmi stihnúť nedá ☹ ☹ ☹
dnes máme zeleninovú s pohánkou, vyprážaný karfiol so zemiačkami 🙂
@nakup kapustnica vyzera strasne mnam ,dala by som si 🙂
ahojte baby... dlhooo nestiham a ako som posledne pisala,ze najvyssi cas prestat to tu citat, tak som ani nemyslela, ze to tak bude... kazdopadne som sa xcela este podakovat za rok plny inspiracii z tejto temy...drzim palce vsetkym nasledovnickam, nex im to vari a isto vam tu este raz za cas nakuknem... a posledna "rozluckova" foto s velkonocnou naladou - trosku vyrazne som sa namotala na tortovanie ;)
@petrisorka
ten tvoj nakyp sa mi paci len neviem kolko masla a ten puding si mam zvlast urobit a zvlast krupicu?
My včera zo soboty cesnaková polievka + opeč. chlebík a pečené kuriatko na zemiačkoch + malinovo-jablkový kompót a piekla som hrnčekovú vianočku a dostala som od detí rád pečenia vianočiek. Dnes na večeru urobím buď ten plnený taliansky chlebík, alebo párkové kvietka.
od včera rizoto, ale už mi kysne cesto na pudingoš 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139
iba varené hovädzie mäso s cibuľovo-paprikovými zemiakmi a idem pozrieť recept na nejaký mrkvový koláč 🙂
@fatima30 z pol litra mlieka kase a z pol litra mlieka pudingu, 1/2 zmaknuteho masla, cukor ako kto ma rad, moze sa pridat aj vanilinovy cukor 🙂
@petrisorka
dakujem vyskusam a tesim sa ze tam nie je ziadne vajce 😀 😀 😀
ahojte kocky ja som varila vcera tie faaaaaaaaaaaaaaaaaaajne zapekane fasirky 😵 su velmi dobre ...so zemiakovou kasou a zavaranym karfilom....a dnes to iste ale bez polievky vcera sa dojedla a navarim az zajtra .....idem si dat moju obednu kaveju ,umyt kuchznu a pozasivat mm monterky nech ma v com pracovat..... 😀 😀 😀 😀
@miruska73 dakujem.....nie tak celkom... ale nova zabavka mi zabera vsetok cas, co som zvykla travit relaxom pri citani tejto temy, tak to tu nestiham - bolo by to na ukor deti a to nexcem ;) ...navyse je vonku snad uz oxvilu jar, tak sa k pocitacu nedostanem tolko ako v zime... ale nakuknem aspon popozerat fotky raz za cas 😉
polievka sa dojedá zo včera (slížiková) a dnes som robila francuzske zemiaky
no tak potom co som nakukla do chladnicky tak mi nic ine neostalo len urobit zapekanu brokolicu 🙂uvidime ci maly spapa. ale co som pocitala tu tak si urobim asi plan na cely tyzden 🙂 super napady maminky

@raszuz to je jedno kedy , to nevadí