icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

olo2003
18. mar 2013

ahojte tak my dnes dojedáme zo včera, vývar z kostí s rezancami, bravčové rezne s lunexom,ryža a ľadový šalát s mrkvou a porom a upiekla som tvarohový strúhaný koláč a chlieb na večer s domácou oškvarkovou nátierkou.

bubet
18. mar 2013

Rajčinová polievka s parmezánom a bazalkou, francúzske zemiaky a cviklový šalát.

katy2
18. mar 2013

@pami2 9 vacsich, ked robim zemle, vyjde 12

levandullka
18. mar 2013

@pami2 V mojom fotoblogu ho najdes 🙂

levandullka
18. mar 2013

@luciok Odolala, odolala 😀. Dufam, ze uz mam tak o 5kg menej 😀

abriela
18. mar 2013

@kikaneu mnaaaam, davno som ich nejedla

lydia22
18. mar 2013

my sme tiež dnes dojedali a upiekla som mrkvovu tortu

danielaj
18. mar 2013

ahojte u nás dnes nedeĺné dojedačky 😉

veroninna1
18. mar 2013

mohli by ste mi prosim dat nejaky osvedceny recept na lava cakes? dakujem 🙂

henca74
18. mar 2013

my sme mali vcera leco 😉 a dnes si maly objednal rizoto 😵

meinkonka
18. mar 2013

@nikushkasa oooo mnam, to vyzera super 😵

nikushkasa
18. mar 2013

@meinkonka dakujem 😉

aninocka4
18. mar 2013

@meinkonka vdaka 🙂

danielaj
18. mar 2013

@womankc tá krupica na rezance a iné múčne jedlá, to je u nás odjakživa, ešte babička moja to robievala, potom mama a ja som sa to od nich naučila, tam len trošičku vody dáš, nie aby bola kaša, ale aby to ostalo sypké a ja už najnovšie ani vodu nedávam, len si roztopím maslo a od oka na to dám krupicu, poprazím do zlata, nie do hneda, aby nebola horká a tým posypem 😉

januschka10
18. mar 2013

Dnes nam moja mama urobila hruskovu tortu. Mnamka.

danielaj
18. mar 2013

@mysiatkoo tá je nádherná 😉 určite nakuknite a inšpiruj nás svojimi krásnymi fotečkami, ja tu tiež už často nechodím, už pracujem,nestíham, radšej sa pobavím s de´tmi a večer som unavená a už neponocujem na koníkovi a veru sú tu samé nové tváre, naše nasledovníčky 😉

lovely_choice
18. mar 2013

@iinuska tie sme aj my spominali, ze sme ich davno nerobili 🙂

lovely_choice
18. mar 2013

@lydia22 mozes poslat recept? 🙂

lydia22
18. mar 2013

@lovely_choice kuk album @danielaj tam je recept na mrkvovy kolac ja som dala polovicnu davku do tortovej formy.

lovely_choice
18. mar 2013

@henca74 dakujem, ze si mi to leco "pripomenula". Mam pocit, ze som vsetko varila, co pozname a nevedela som prist na to, ze co som zvykla robit a bolo to fajne a navyse zdrave ... takze este raz vdaka 🙂 zajtra ho spravim 🙂

luciok
18. mar 2013

Žienky, už máte premyslené, čo idete piecť na veľkú noc? Potrebujem inšpiráciu - malo by to byť bez orechov (pretože mm je alergický) a malo by to vydržať pár dní. Dajte typy, nápady

danielaj
18. mar 2013

@luciok ja ešte nemám premyslené, ale pečiem tak 3-4 druhy viac nie, to len na Vianoce sa vyšantím, že 25 druhov 😀 , ale asi to bude naša veľkkonočná klasika veterník na plechu a ostatné ešte premyslím 😉

nelinka1311
18. mar 2013

@luciok tak ja sa chystam na kakaovu marlenku a domino rezy to su kokosové,tiež vyberam bez orechov 😉

rastulka
18. mar 2013

Ahojte 🙂 Konečne som sa sem dostala 😵 Dnes som robila domace musli a palacinky zo pšeničnych otrub so slivkovym lekvarom 🙂

henca74
18. mar 2013

@lovely_choice nie je za co 😉 my mame leco velmi radi 😵 je super mat sa kde inspirovat 😉

nakup
18. mar 2013

@womankc ďakujem aj tak sa zíde na budúce varenie

magdulik
18. mar 2013

@papuka no krasna je! a som rada, ze aj chutila 😉

luciok
18. mar 2013

@danielaj Tiež plánujem asi len dva druhy, ale nemám poňatia, čo by to malo byť.