Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@betka22betka ďakujem....tak dúfam že bude chutiť 🙂....žabu som robila zo smartflexu
@gianni aj ja som dnes robila pizzu 🙂
@natal12 link som nevidela, ale pozrela osm tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52656
ak by boli velmi stavnate jablka, tak by som ich MIERNEvyštavila.
@zklimekova ta oreo torta je perfektna. Okolo torty je cesto a plnka je tvarohova. Alebo ako si tortu robila? Zabka nema chybu.
@petrisorka slintam aj ja
@chorale1 Salko varia aj v tlakovom hrnci a tym padom je cas kratsie Predavaju aj u nas skaramelizovane salko.
@abriela super,že malinký všetko strávi 🙂 nech mu to aj ostane,málo detí je takych,moje obe vyrastli na espumisane,ale teraz su obe v pohode 😉
@lea231 šikuľka
@abriela aj ja ten robievam,je oveľa lepší ako pečený,mňam,bude na veľku noc 😉
@levandullka moje chute!!!!
@ikacka všetky jedlá mám rada, čo budeš robiť. Bravčové srdce som zvykla variť a len tak s chlebom . Pečené som ešte nerobila. Dlho sa to pečie?
@nelinka1311 na to, ze je chalan poklopem a dufam, ze mu to zostane - koliky nema. Neriesim ani odgravanie, ani vracanie len nici ma kazdohodinove nocne kojenie. Ale snad sa to upravi.
Metrovy kolac az tak neoblubujem, ale tiez si myslim, ze tento bude lepsi ako peceny. Mala som mlieko co konci trvanlivost a kopu keksov tak som vyskusala tento nepeceny. Na velkonocne pecenie sa uz tesim a snad mi to krpec dovoli - kedze cez tyzden som doma len ja s malym.
@abriela my sme vstávali každu hodinu,tak pri jednej,ako pri druhej,držím palce 😒
dnes sme mali sosovicovu na kyslo a bryndzove halusky 🙂
@womankc to ešte nejdem robiť .až na veľkú noc len si zapisujem ,čo a ako spravím 😉
Zapadniarka večera: Pecene zemiaky v supke, roztopena masť, cibuľa, slanina, chlieb
@abriela ďakujem 🙂..vo vnútri je kakaový korpus a parížska čoko, okolo sú obsypané rozdrvené oreo keksy a biela je šľahačka zvarená s bielou čokoládou a mascarpone
@zklimekova wau to musi byt uzasna torticka
@natal12
ahoj, jablcka nastruhas , neodstavujes !, priamo do nastruhanych pridas muku, tolko aby sa dali tvarovat gulky..nechas si zovriet vodu , do ktorej si pridala stipku soli..ked voda zacne vriet, vlozis gulky , ked vyplavaju hore, nechas ich este asi 4 minutky a vyberies ..dochutis podla toho ako chces...- struhanku,praskovy cukor a roztopene maslo , gulky môzes macat v kyslej smotane + vanilkovy cukor.. alebo jablkove gulky poliate pudingom + slahacka.....alebo posypes orechami, kakaom, cim len chces..jednoduche, rychle a pritom velmi chutne 😉
Dievčatá, potrebovala by som súrne recept na nejaké dobré domáce pečivo. Nejaké bagetky alebo žemle. Najlepšie taký druh, do ktorého môžem použiť sušené droždie. Ďakujem 🙂
@levandullka
ja mam odskusane napriklad tieto ... cesto robim vzdy v pekarni a aj ak recept uvadza cerstve drozdie, tak casto davam susene - podla mnozstva muky ... tak mozno si nieco z toho vyberies ...
😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13804&use...

@zklimekova torta vyzerá perfektne, určite bude aj dobrá. žaby sú úžasné, z čoho si robila? Ty máš ale trpezlivosť!!!