icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dadka75
Autor odpoveď zmazal
dadka75
Autor odpoveď zmazal
joannas
22. mar 2013

@abriela aj naš tak vidržal kratko vonku,ale ked som cho pohombala v kočiari tak ešte na 20min zaspal 🙂

joannas
22. mar 2013

@traktor a aku muku?

traktor
22. mar 2013

@joannas ja davam polohrubu muku 🙂

jarunka111
22. mar 2013

...v chladnicke cesto na zajtrajsie langose a dovarila som kyslu fazulkovu polievku...este by to chcelo nieco sladke...tu isto nieco najdem 🙂

lea231
22. mar 2013

@mirage ja mam napacovanu uz vcelku divinu ...k tomu dam rozmarinove pecene zemiaky ...kolac z dneska - vid.vyssie v dnesnych prispevkoch 🙂 ale mozno aj my budeme mat zajtra navstevu,tak budem musiet nieco vymysliet

abriela
22. mar 2013

@nelinka1311 Tak potvrdzujem, ze naozaj NEPECENY METROVY KOLACIK je lepsi ako peceny.

natal12
22. mar 2013

@traktor
@joannas baby ja som dala polohrubu a trošku hladkej T-650 nech sa minie lebo taku pouzivame málokedy 😉

danielaj
22. mar 2013

ahojte, u nás sme dnes dojedali krémovú šampiónovú polievku, ke´d som prišla z práce len som narýchlo naplnila diétnu salámu syrom a šampiónmi, obalila v cestíčku a vypražila, k tomu pečené zemiaky a domácu tatarku a na dorazenie krupicovú kašu 😉

luciok
22. mar 2013

@zklimekova Tá žabka je perfektná, palec hore!! 😉

danielaj
22. mar 2013

@lindauciatko ja robievam túto tresku http://varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majon... 😉 , najlepšia, akú som kedy robila, a to som ich už robila veľa, muž je rybár, tak prísun rýb je stále 😉 je to recept môjho bývalého kolegu, veĺmi šikovný a výborný kuchár 😉

libela
22. mar 2013

Pórová polievka s údenou makrelou a francúzske zemiaky. Polievku som varila prvý krát a poviem, že chutila perfektne...

luciok
22. mar 2013

Náš dnešný obed - bryndzové pirohy a ku káve sme si dali čoko koláčik s medovou šľahačkou

katja78
22. mar 2013

@zklimekova rozmýšľam nad tým, čo je na tej "oreo" reklame pre deti tak príťažlivé? 😕 naše vďaka nej tiež furt vypytujú Oreo, ale mne nejak extra nechutí 🙄 😒

megika1
22. mar 2013

jednoduché jedlo môj " boršč ",acidko, fučka s maslom,zbytky s cibuľky a nespálené,ale tmavšie maslo tak má rád mm, " tirolská torta "( obyčajný krémeš + ovocný sósik + domáca šľahačka ) 😀 😀 😀

zklimekova
22. mar 2013

@katja78 mne tiež nie 🙂..raz som robila domáce..to bolo chutnejšie 😉

katja78
22. mar 2013

@zklimekova vieš, kde by som našla receptík, pls?

katja78
22. mar 2013

@zklimekova vďaka..môžem sa spýtať ešte, nie je tých 5 PL kakaa veľa? aké najmenšie balenie sušeného mlieka sa dá zohnať? a jemný tvaroh typu kapucín alebo klasický v papieri? 😕

zklimekova
22. mar 2013

@katja78 kakaa som dávala menej, lebo používam to holandské je tmavšie...tvaroh som dávala jemný ten z kauf. alebo z lidla a sušené mlieko myslím že 200g asi je najmenšie

lindauciatko
22. mar 2013

@womankc @danielaj vdaka zienky, dnes som samozrejme zabudla v potravinách kupit majonezu - bezne ju doma nemam - takže treska sa presuva na neskor, musim vymysliet nieco ine

lindauciatko
22. mar 2013

@lencyca tak rozky dnes o nieco lepsie, robila som z polovice a plnila dusenou kapustou, trosku nevyrazna chut, nabuduce asi skusim kyslou z druhej polovice som robila skoricovy veniec ktory tu zienky spominali minuly tyzden, mnam

lucikatn
23. mar 2013

polievku z hlávkovej kapusty a jablkové lasagne s tvarohom

lydia22
23. mar 2013

Dnes len zemiakové placky

lululka555
23. mar 2013

ahojte , u nas dnes zemlovka s pudingom, tvarohom a ovocim a domaca pizza 🙂

libka1
23. mar 2013

pecene kuracie kridla, ryza, salat alebo kompot, kapustova polievka s hribami, malinovo avokadove pohare s piskotami

eva7780
23. mar 2013

gulas ,slivkovy koláč s orechovou posypkou 🙂

natal12
23. mar 2013

Ahojte kucháročky, my dnes dojedáme zo včera 🙂 a idem pekne poupratovať nech na obed mám kľud už 😉 🙂

snu
23. mar 2013

ahojte,, tak u nas spenatik s vajom a chlebom.. a kolacik s listokoveho cesta,piskotami,marhulkami a pudingom 😉 a v plane luxovanie celeho domu uf..