icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vivusika
23. mar 2013

dnes mám ,,pracovnú sobotu,, tak len halušky s bryndzou a decká so syrom, ku kávičke a na mlsanie perník 🙂

romea
23. mar 2013

zeleninova polievka a francuzske zemiaky plus akurat sa nam v trube pecu cokoladove muffiny. 🙂

titkovamiriam
23. mar 2013

dnes sližikova polievka,bravcove srdcia ako paprikas a poobede idem robit velkonocne medovnicky a linecke kolecka-fotecky neskor len teraz som vstala po nocnej 😉

danielitka26
23. mar 2013

vcera som varila zapekany karfiol
pecene kuracie stehienka zemiakova kasa a salatik zeleninovy s greckym syrom
a kolacik zelatinovy s lesnym ovocim

veve39
23. mar 2013

@titkovamiriam ako robis velkonocne medovnicky ?

titkovamiriam
23. mar 2013

@veve39 presne ako vianocne len velkonocne vykrajovacky 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39429

danielitka26
23. mar 2013

dnes to bude fazulova polievka s kusami hovadzieho maska , kolacik zo vcera aa este neviem co vymyslime

danielaj
23. mar 2013

@lindauciatko ja majonézu nedávam, dávam kyslú smotanu, alebo polovicu domácej tatarky a polovicu kyslej smotany 😉

veve39
23. mar 2013

@titkovamiriam ja som chcela upiect perniky pardubicke v tvare vajicok, neviem v obchodoch najst take formicky

danielaj
23. mar 2013

u nád dnes zeleninová polievka s haluškami, plnená paprika, rajčinová omáčka, a výnimočne domáca knedľa, lebo my to jedávame s chlebíkom odjakživa a pečiem dunajské vlnky s jablkami 😉

titkovamiriam
23. mar 2013

@veve39 tak si niaku gulatu formicku trosku zdeformuj na vajce 🙂

lola7712
23. mar 2013

u nás dnes mexický guláš....a este uvažujem čo upečiem........tak si vas idem prečitať a nájsť nejakú inšpiráciu 🙂

11nika11
23. mar 2013

Vajickova polievka a plneny kapustny list 🙂

dadulka271
23. mar 2013

Ja este stale neviem co dnes varit ale vcera vecer som piekla Karibske rezy 😝

adulikka
23. mar 2013

Spravila kremes

zarabono
23. mar 2013

dnes hribova polievka,zapekane zemiaky so sampionmi,brokolicou,smotanou

pillabea
23. mar 2013

gemerské guľky s kyslou kapustou 🙂 nevarila som to asi 5 rokov, tak sme sa na to vrhli s manželom a už sú fuč... :P

janulap
23. mar 2013

Ravioli plnene udenym masom a sampinonmi,k tomu nivovo-syrova omacka 🙂

darka2001
23. mar 2013

@titkovamiriam vdaka,tak to si určite posadím,žeruchu mam ,ale šalat-dobrý napad 🙂

nelinka1311
23. mar 2013

my dnes kuracia polievka a rezance s makom a s tvarohom

geenna
23. mar 2013

hovadzia polievka, bravcove plnene kapsicky

aduskalac
23. mar 2013

@fattamorgana recpet mam takyto- na 1bielko 17,9 g kryš.cukor,a 35gpráš.cukor podla toho kolko bilekov das podla toho si das cukor.Vyslaham si bielka do tuha a potom pridam kryst.cukor (pena by sa mala lesknut)a potom prilievam pomaly uvareny cukrovy rozvar (na 1 bielko-53,7 g cukru kryš.a 18ml vody dam varit a varím na bublinu to znamena omocim do rozvaru ocko z drotu alebo na metlicke byva očko a fuknem ak ide vela pospajanych bublin vtedy je hotovy a vlievam do bielkov)slahat pomaly a nakoniec sa primiesa praskovy cukor,a stiekam na papier a susim na 90st.asi hodinu a pol az dve hod. krém robím kavovo karamelovy (dufam ze si pochopila)

aduskalac
23. mar 2013

tortička pre dcerku na vrchu puncova dolu piskota s cokokremom

joannas
23. mar 2013

@abriela nebolo malemu zle z cibule?

kulinan
23. mar 2013

šampionová krémová polievka
fašírky so smotanou - syrom -obalené vo vajíčku a potom pečené v trúbe
uhorkový šalátik
dezert - dnes kupovaný - zákusok s jahodkami
🙂
už len počkať na manžela ked príde z práce a šup von...

ela2710
23. mar 2013

Akurát som dovarila zemiakovú polievku a ešte sa dopeká kačka na jablkách + knedla + cervena kapusta, dnes mam omeskanie, mala som skusky z nemciny tak dufam, ze Tomáško ešte chvilku vydrzi 😀

miruss
23. mar 2013

U nás dnes polievka z tekvice hokaido, domáca pizza a bábovka. Zajtra slepačia polievka, demáca knedľa, pečené mäso a dusená kyslá kapusta. 🙂

sweetsuzi
23. mar 2013

My dnes máme kapustnicu a mletý rezeň so syrom a k tomu zemiaky a cviklu. Ako dezert tento koláč - piekla som včera http://baranek.blog.sme.sk/c/311548/Varime-s-me...

ivv
23. mar 2013

orechové a tvarohové 🙂

titkovamiriam
23. mar 2013

🙂 perníčky 🙂