icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
7. apr 2013

Ahojte, dnes varim pecene maso, kapusta knedla, Polievka zeleninova. Pridavam foto dnes dokoncenej torty č. 2. Poliate ako na prvy krat , ale nevadi mi to. Naucim sa 🙂

lenka268
7. apr 2013

foto 🙂

lululka555
7. apr 2013

vcerajsia studentska pecat

kikaneu
7. apr 2013

@lululka555 mňáám

lululka555
7. apr 2013

@kikaneu len som ju asi menej slahala,je take mäkksia ,ale chuti vyborne,uz som ju robila aj na vianoce,receptik mam z tejto temicky 🙂

titkovamiriam
7. apr 2013

pečene masko,dusena červena kapusta,zemiakove knedle 🙂

gelinka75
7. apr 2013

@lenka268 ved je pekna ta torta, taka prirodzena, mne sa moc nepacia tie potahovane s milion ozdobami

kikaneu
7. apr 2013

@lululka555 netuším ako sa robí, nikdy som ju nerobila, ale vyzerá skvele 🙂

luliu
7. apr 2013

@lululka555 no vyzerá krasne. Prosím o recept 🙂

veve39
7. apr 2013

@michaelamilan krasna kuchyna 😉

happy8051
7. apr 2013

nas dnesny obed: dva druhy masa: morcacie stehno nasladko na mede so slahackovou smotanou, kuracie prsia na prirodno, cerstvy spenat+ brokolica, opekane zemiaky

veve39
7. apr 2013

@ibajeho kde je prosim ta recept na ten polnocny rez? vdaka 🙂

veve39
7. apr 2013

u nas dnes hubova polievka zo sampinonov s mrvenickou, vcerajsia musaka (hura, zvysila sa 🙂 ) a taktiez zo vcera tvarohovy kolacik..dnes mam vlastne takmer kuchynske prazdniny 🙂

happy8051
7. apr 2013
bobinkask
7. apr 2013

ahojte kucháročky dlhšie som tu nebola, tak idem popozerat čo ste dobrého za ten čas varili 😉
u nás dnes naša oblúbená nedelná polievka-kurací vývar so slížikmi a pečené kura na bylinkách k tomu zemiakovo-polníčkový šalát s avokádom a vajíčkom a vyskúšala som spravit hranolky z batátu
minulý týžden sme oslavovali narodeniny mojho otca a sestry, tak prikladám foto tortičky ktorú som robila 😉

lululka555
7. apr 2013

@luliu paci sa :Studentska pecat

do 1 srncieho chrbata ( ja som dala do formy na bisk.chlebik )

250 g cera
250 g pras.cukor
3 cele vajcia
2-3 PL kakao vsetko spolu slahame nad parou do zhustnutia ( asi 15 minut )
potom pridame posekane orechy ( nesolene arasidy,ja som dala sekane mandle ) pokrajane zele cukriky,a polamane tortove oplatky (mozu byt aj horalky,kavenky ,kto co chce ),vsetko zamiesame a vysypeme do formy vystlanej potravinovou foliou,pekne zarovname a dame do chladu stuhnut. Vyklopime a Krajame na tenke kusky 😉

joannas
7. apr 2013

@vieruna nemaš ine lebo ja strašne nemam rada majoranku

joannas
7. apr 2013

@titkovamiriam wow asi pridem k tebe na obed 😀

lencyca
7. apr 2013

dnes zeleninova polievka s pismenkami,kuracie sote s domacim uncle bens,ryza a vcerajsie pizza slimaky,aj trojuholniky 😉

januschka10
7. apr 2013

My dnes na obed telacie na stave s ryzou a hranolkami a zeleny salat. Varila som ragu, na veceru bude s cestovinou a zajtra urobim lasagne.

lencyca
7. apr 2013

@lenka268 pekne sa ti podarila,ako robíš polevu? @ bobinkask nádherná tortička 😉

lencyca
7. apr 2013

@bobinkask nádherná tortička 😉

hobit
7. apr 2013

paradajkova polievka, zapekane zemiaky s mletym hovadzim masom, pre drobca hovadzie masko na mrkve a hrasku s ryzou a jablkovy kolac 🙂

luliu
7. apr 2013

@lululka555 dakujem, urcite skusim

zklimekova
7. apr 2013

@lululka555 mňam vyzerá úžasne 🙂..slinky mi tečú...

zklimekova
7. apr 2013

@bobinkask krásna tortička 😉

zklimekova
7. apr 2013

my dnes hovadzia polievka s rezancami, zemiaková kaša, pečené kuracie stehná, broskyňový kompót...a akurát som dopiekla naše obľúbené mrkvové muffiny 🙂 ...krásnu nedeľu prajem 😉

anos18
7. apr 2013

@lencyca @drobik1 Ahojte, ak zhanate recept na lososa, aj tento je vyborny: http://www.varenie.sk/recept/losos-s-balkanskym... Mam ho odskusany. Oregano som nedavala.

anos18
7. apr 2013

Kedze som nemala cas, tak este z Velkej noci rolada s bananmi a parizskou slahackou, ovocna torta, slimaky, chlebik bez miesenia a dnesny obed: vyprazana ryba so zemiakovym salatom a kolac z listkoveho cesta s jablkami a vanilk.pudingom a z jablcnych šup (aby nevysli nazmar) robeny čaj, ochuteny medom a citronom. Je vyborny.

daniette
7. apr 2013

Dodatočne pridávam foto: štiavnický chodníček, kokosový zákusok, kávové zrná, kokosová roláda, študentská pečať