Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 mňáám
@kikaneu len som ju asi menej slahala,je take mäkksia ,ale chuti vyborne,uz som ju robila aj na vianoce,receptik mam z tejto temicky 🙂
pečene masko,dusena červena kapusta,zemiakove knedle 🙂
@lululka555 netuším ako sa robí, nikdy som ju nerobila, ale vyzerá skvele 🙂
@lululka555 no vyzerá krasne. Prosím o recept 🙂
@michaelamilan krasna kuchyna 😉
nas dnesny obed: dva druhy masa: morcacie stehno nasladko na mede so slahackovou smotanou, kuracie prsia na prirodno, cerstvy spenat+ brokolica, opekane zemiaky
u nas dnes hubova polievka zo sampinonov s mrvenickou, vcerajsia musaka (hura, zvysila sa 🙂 ) a taktiez zo vcera tvarohovy kolacik..dnes mam vlastne takmer kuchynske prazdniny 🙂
ahojte kucháročky dlhšie som tu nebola, tak idem popozerat čo ste dobrého za ten čas varili 😉
u nás dnes naša oblúbená nedelná polievka-kurací vývar so slížikmi a pečené kura na bylinkách k tomu zemiakovo-polníčkový šalát s avokádom a vajíčkom a vyskúšala som spravit hranolky z batátu
minulý týžden sme oslavovali narodeniny mojho otca a sestry, tak prikladám foto tortičky ktorú som robila 😉
@luliu paci sa :Studentska pecat
do 1 srncieho chrbata ( ja som dala do formy na bisk.chlebik )
250 g cera
250 g pras.cukor
3 cele vajcia
2-3 PL kakao vsetko spolu slahame nad parou do zhustnutia ( asi 15 minut )
potom pridame posekane orechy ( nesolene arasidy,ja som dala sekane mandle ) pokrajane zele cukriky,a polamane tortove oplatky (mozu byt aj horalky,kavenky ,kto co chce ),vsetko zamiesame a vysypeme do formy vystlanej potravinovou foliou,pekne zarovname a dame do chladu stuhnut. Vyklopime a Krajame na tenke kusky 😉
@titkovamiriam wow asi pridem k tebe na obed 😀
My dnes na obed telacie na stave s ryzou a hranolkami a zeleny salat. Varila som ragu, na veceru bude s cestovinou a zajtra urobim lasagne.
paradajkova polievka, zapekane zemiaky s mletym hovadzim masom, pre drobca hovadzie masko na mrkve a hrasku s ryzou a jablkovy kolac 🙂
@lululka555 dakujem, urcite skusim
@lululka555 mňam vyzerá úžasne 🙂..slinky mi tečú...
@bobinkask krásna tortička 😉
@lencyca @drobik1 Ahojte, ak zhanate recept na lososa, aj tento je vyborny: http://www.varenie.sk/recept/losos-s-balkanskym... Mam ho odskusany. Oregano som nedavala.
Kedze som nemala cas, tak este z Velkej noci rolada s bananmi a parizskou slahackou, ovocna torta, slimaky, chlebik bez miesenia a dnesny obed: vyprazana ryba so zemiakovym salatom a kolac z listkoveho cesta s jablkami a vanilk.pudingom a z jablcnych šup (aby nevysli nazmar) robeny čaj, ochuteny medom a citronom. Je vyborny.

Ahojte, dnes varim pecene maso, kapusta knedla, Polievka zeleninova. Pridavam foto dnes dokoncenej torty č. 2. Poliate ako na prvy krat , ale nevadi mi to. Naucim sa 🙂