icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
9. apr 2013

dnes ryzovy nakyp s broskynami

nelinka1311
9. apr 2013

ahojte,my dneska zemiakové placky a paradajková polievka s cestovinou,nestíham tu teraz chodiť,takže len tak narychlo,ale varite fajnovo 😉

nelinka1311
9. apr 2013

@lululka555 tak to rizoto ma zaujíma,moje je stale take suche 😖

abriela
9. apr 2013

@nelinka1311 ved aj mna. Napisala som, ze privitam foto aj recept @lululka555

lululka555
9. apr 2013

@nelinka1311
@abriela jasne ,nezabudla som 😉 robila som podla http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/... ,najlepsie je hned ho aj zjest,lebo strati tu kremovitost 🙂

danielaj
9. apr 2013

ahojte, u nás dnes ešte dojedáme slepačiu polievku z nedele, a robila som špagety so syrovo-smotanovou omáčkou, len tak narýchlo, čo už nastváram, ke´d pridem o pol piatej z roboty 😒

viktoria12
9. apr 2013

@lululka555 poprosim recept na obliz prst

danielaj
9. apr 2013

@slavka1307
@gianni ja som tu dala len kedysi recept na tie mrkvocé, nemám ich v albume, pretože tam nemám všetko, čo som kedy robila, len za posledný asi 1,5 roka, tam mám recepty 😉

pflegerin
9. apr 2013

U nas dnes boli zapečene špagety s mletým mäsom 😝 😀

danielaj
9. apr 2013

@ivetka1981 si robila podľa mňa tie motýliky? 😉

snu
9. apr 2013

ahojte,, dnes sme mali cestovinku s hribkovo-syrovo.smotanovou omackou..

irsina83
9. apr 2013

a nieco sladke - moj cokoladovy a mandlovy ,,mokry,, kolacik

gucz
9. apr 2013

my dojedáme zo včera, no dnes som vyškvarila masť a máme teda fajnové oškvarky 🙂

joannas
9. apr 2013

@lululka555 ako si robila tie pohare?

abriela
9. apr 2013

@lululka555 pozrela osm recept. Ryzu varit 25 minut. Wau. Ja ju zvycajne robim 5 minut a necham len dojst.

lululka555
9. apr 2013

@abriela ked robim klasicku,tiez len rozvarim a vypnem a dojde sama , v tomto recepte sa podlieva vyvarom zakazdym ked vsiakne do ryzem preto to dlhsie trva 😉

lululka555
9. apr 2013

@joannas na sposob smotanovej torty z kyslej smotany. 3 kysle smotany ochutene vanilkovy cukrom a vrstvene s ovocim a piskotami, rychlovka 😉

lululka555
9. apr 2013

@viktoria12 pozri u mna v albume mam recept 😉

joannas
9. apr 2013

@lululka555 dakujem,urobim zajtra dnes som uvarila čokoladovi puding s piškotami a mandarinkovim kompotom 🙂 ]

veve39
9. apr 2013

@lululka555 aku ryzu si davala ?nejaku špeci ? na tvoje vytvory je radost pozerat 🙂

lululka555
9. apr 2013

@veve39 ryzu urcenu na rizoto 🙂 a dakujem pekne

ivetka1981
9. apr 2013

@danielaj sa aj hambim napisat,ze ano.... 😔

sasenocka2
9. apr 2013

@deepred22 a ako si robila to rafaelo 🙂

gelinka75
9. apr 2013

ja som varila na zajtra fazulovu polievku na kyslo so zemiakmi, cesnakovo-nivovy slany posuch, broskynovy posuch, karfiolove fasirky a varene zemiaky, dufam, ze na 2 dni mam vystarane 😝

ikacka
9. apr 2013

Práve som dovarila zajtrajší obed pre mm - ryžové rezance s morčacím mäsom ala čo dom dá 🙂 Tentoraz to bolo s cibuľou, mrkvou, zázvorom, cesnakom, namočenou mungo fazuľou (čo sme včera nezjedli) a kukuricou....
Polievku dorobím zajtra, aby bolo na večeru - zatiaľ to vyzerá na cícerovú.

deepred22
9. apr 2013

@sasenocka2 http://recepty.vareni.cz/kokosove-rezy-rafaello/ 😝 pouzila som 2 decovu salku ,ale aj keby bola vecsia ,nevadi ,cesto bude vyssie ... 😀

miruska73
9. apr 2013

ahojte babule mi sme dojedali od nedele zapecenu krkovicku sporom smotanou a syrom s ryzou a na zajtra som chcela robit tarhonovy nakyp podla danky no v dvoch obchodoch nemali tarhonu 🙄 🙄 🙄 🙄 som sa nastvala riadne tak som kupila kura bude paprikas s haluskami alebona smotane ako si vyberu stravnici mne jejedno ....

tete
9. apr 2013

@elienocka jej dakujem pekne 🙂

miruska73
9. apr 2013

@zklimekova aj sa na ne chystam a mmtiez nieje kamos s mrkvou kazdejedlo ide cez mikroskop aby nahodou na daku nenatrafil ale taketo zje aspon dufam lebo mrkvove satocky zmasi jedna radost 😀 😀

natal12
9. apr 2013

@lululka555 moja receptík na to rizoto krémove ?? ..chutne to vyzerá 🙂 🙂