icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natal12
9. apr 2013

@abriela musím, ked som sama doma a prídu vyhladovaní tak aby niečo bolo 🙂

raszuz
9. apr 2013

ahojte, tak dnes sa dojedal segedín 🙂, zajtra spravím tvarohové rezance a mrkvovú polievku, štvrtok chcem urobiť šošovicovú polievku a fašírky so zemiakovou kašou tak, aby ostalo aj na piatok, potom ideme k našim a budeme jesť veľkou lyžicou, tatino oslavuje 60, tak určite slepačí vývar, pečené prasiatko a podobné obžerstvá 😀

karotkaa
9. apr 2013

Dievcata, ako spotrebovat piniove oriesky? Nejaky tip na recept... 🙂

irsina83
9. apr 2013

@betka22betka Suroviny: 2 stredne veľké mrkvy
1 petržlen
kúsok zeleru
1/2 kalerábu
1 hrsť špenátu
1/2 ČL feniklu
mäsový alebo zeleninový vývar
sušený ligurček
soľ
trochu nasekanej cibule

Na mäsové guľky : 200gr kuracích pŕs
trochu nasekanej cibule
1 strúčik cesnaku
petržlenová vňať
soľ

Postup: Všetku koreňovú zeleninu nakrájame na drobno a aj cibuľu a dáme variť do vývaru, pridáme soľ, nadrvený fenikel. Medzitým si nakrájame kuracie prsia, cibuľu, cesnak, petržlenovú vňať a soľ a všetko zmixujeme ponorným mixérom do hladka a vytvarujeme guľky. Keď je zelenina mäkká tak pridáme guľky a špenát a povaríme asi 4 minúty.

bambina78
9. apr 2013

@karotkaa skuste si urobit domace pesto, ak mate radi cestoviny...tam sa tie oriesky davaju 😉

hobit
9. apr 2013

Ahojte, zajtra chcem robit hrachovu kasu, este som jju nerobila, hrach treba namocit? dakujem

egyptanka
9. apr 2013

@hobit ja nenamacam a varim zo zlteho hrachu.

hobit
9. apr 2013

@egyptanka a ako presne to varis, prosim ta?🙂

egyptanka
9. apr 2013

@hobit hrach hodim do hrnca, spolu s cesnakom, cibulou, majorankou, poprasim cervenou sladkou paprikou a varim dokial nie je hrach makky, potom osolim podla chuti a rozmixujem na kasu.

hobit
9. apr 2013

@egyptanka dakujem 🙂

veroninna1
9. apr 2013

zeleninova polievka a restovane kur. pecienky, tarhona, uhorkovy salat

sasenocka2
10. apr 2013

@deepred22 Dakujem dneska vyskusam

daniz
10. apr 2013

Včera boli kuracie prsia opekané v sójovej omáčke, dusené zemiačky, šalát zo surovej zeleniny , syn kompót a dnes zo zvyšku kuracích pŕs urobím soté + tarhoňa, alebo ryža, na čo budú mať drobci viac chuť.

gianni
10. apr 2013

zo včera hŕstková a vybrala som z mrazáka rybu, tak ju asi spravím v alobale so zemiakmi a zeleninou....
a zvíšili sa ešte mrkvové muffiny...

vejoma
10. apr 2013

@danielaj dakujem ti, tie urcite vyskusam, teraz nam este ostali muffiny co som skusala a na vikend vyskusam jeden z tvojich 😉 pekny den zelam

anavila
10. apr 2013

my mame dnes zeleninovu polievku este, a aj mimoriadne nevydarené rizoto, ktore vobec nechutí, tak to asi nikto vlemi jest nebude, tak uvazujem o zapekaných zemiakoch s brokolicou a šampinonmi... 😔

19bambulka88
10. apr 2013

dievcence pre inspiraciu vam pisem moj dnesny obedik.....madarsky gulas s hovadzieho maska s knedlou :O))) uz sa tesiim mnam

aadulik2110
10. apr 2013

dnes sa bude u nás dojedať zeleninková polievočka a pochutíme si na zapekanej brokolici s pizza chlebíkom

womankc
10. apr 2013

včera som bola v albume u danielaj a irisiny , no nemala som to robiť 😀
slinky mi tiekli , ale notne mi to utlmilo moju depresiu 😀

tinuskaha
10. apr 2013

dnes fliacky s kyslou kapustou a slaninkou 🙂

vieruna
10. apr 2013

Ahojte. My dnes len taka rychlovka. Zemiakovy privarok nakyslo s fasirkou. Som zvedava, co na to povie osadenstvo 🙂 A vecer chcem spravit tvarohovo-pudingovy zavin. Pred velkou nocou som si nakupila vela kvasnic a pomaly im skonci spotreba, tak budeme mat zase vselijake dobrotecky

womankc
10. apr 2013

toto tu pridávam ako inšpiráciu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=53221

ciusinka
10. apr 2013

Ahojte, mohol by mi niekto prosim dat recept, pokial mozno podrobny, na nejaky naozaj dobry sosovicovy privarok? Dakujem 🙂

katkas1
10. apr 2013

@abriela aj my sme sa riadne dokotili, aj deti s nimi behaju po dome, pre nich su to palacinky 🙂

zklimekova
10. apr 2013

u nás dnes na obed brokolicová krémová polievka , dukátové buchtičky a spravím aj pár buchiet na pare 🙂

megan86
10. apr 2013

Fazulová zo šunky ešte od velkej noci, šunka pečená zo zemiakmi 🙂

lululka555
10. apr 2013

Ahojte , dnes polievka zo vcera zeleninova s haluskami a sampiony na smotane s cestovinami 🙂

lululka555
10. apr 2013

@natal12 uz si asi nasla,dala som link 🙂

natal12
10. apr 2013

čo hovoríte na tento koláčik kokoska ?? http://www.mnamkyrecepty.sk/category/maskrty/

vyzerá úžasne 🙂

aadulik2110
10. apr 2013

obed takmer uvarený a ešte na manželovu žiadosť idem skúsiť spraviť "sladkú vášeň" snáď sa podarí a bude ako z pekárne