Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@aadulik2110 receptík na tu sladkú vášen nebude ? 🙂
Dnes pizza, ale teda musím sa pochváliť, to cesto bolo dnes neskutočné!!! Fakt sa mi podarilo 😀
@natal12 je to klasické šiškové cesto, nakrájané na štvorce - vysmažíme, potom sa na pol rozreže a naplní sa - do stredu džemík (najlepšie čučoriedkový) a na kraje hustý vanilkový puding. Prikryjeme vrchnou časťou a posypeme práškovým cukrom.
tekvicovy privarok, vajicko natvrdo, chlieb, peciem jogurtovy kolac s broskynami
u nas dnes sosovicovy privarok s volskym okom, chlebikom. muz ma spagety s paradajkovou omackou (rychlou - cesnak, krajane paradajky, bylinky).
dnes palacinky s džemíkom alebo nutelou 🙂
@levandullka vyzera super 😝 podobny robievam ,do cesta nastruhane jablcka ,orechy ,po upeceni natriet dzemom,poliat cokoladou? alebo tento sa robi inak?
dnes hríbová omáška z dubákov,kuracie rezne,zemiaková kaša,na večeru urobím lievance s džemom 🙂
jáj a my špenátovú polievku a zemiaková kaša s al.treskou na masle,uhorka.A že sme si pochutili
Dnes kukuricova polievka podla Nigelli http://www.nigella.com/recipes/view/sweetcorn-c... 🙂 a rezance s orechami. Prikladam fotky. Pred uvarenim este v mixeri (kukurica, cibula, cesnak a krupica) a potom po uvareni na tanieri s tortilla chipsami, syrom a chilli 🙂
baby pýtam sa len tak... ako miesite cesto na palacinky ?? šlahačom , metličkou ručnou alebo ponorným mixéerom ?? 🙂
bryndzove halusticky 🙂
@natal12 ja el.slahacom 🙂
@miruska73 nedáš recept na tie mrkvové šatočky?
takze dnes vydarena hrachova kasa (prvy pokus) a oblubene muffinky 🙂
fašírka so zemiakmi a uhorkový šalát 🙂 a ku kávičke piškotový koláčik s jahodami a mrveničkou mňaaam 😝
@deepred22 Ja som tento robila trosku inak... Je to iba klasicky korpus na bublbaninu, len so spladovou mukou a s mensim mnozstvom cukru. Na nom je marhulovy dzem, rozvarene jablka a cokolada 🙂
tekvicová polievka a domáca hurka, domáca klobáska, varené zemiaky a čerstvá kyslá kapusta... 🙂 kalorická bomba 😀

dnes zeleninova polievka s pečeňovými haluškami zemiakove placky s domácim kyslým mliekom 🙂 😝