icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

fomarik
13. apr 2013

ryžový nákyp a polievka kyslá fazuľová.

luciok
13. apr 2013

@zklimekova Jej tá postavička sa ti podarila naozaj perfektne 😉

michaelamilan
13. apr 2013

@zklimekova perfektná je tá potavička!!!! šikovné ručičky máš!!!!

zarabono
13. apr 2013

Vyvar z kosti,grilovana onenka,pecene zemiaky,vajce,dresing,struhany tvarohovy kolac,zajtra cahcticke rezne,zemiakova kasa

snu
13. apr 2013

dnes som nevarila 🙂 varili chlapi na chate,gulasik,spekacky 🙂 tak som prejedena, unavena,len toto moje najmensie ma besnotu 🙂)))

levandullka
13. apr 2013

A ešte niečo na večeru... Šalát s tekvicovým olejom, mozzarelou, semienkami a hriankou s pestom 🙂

lienka2
13. apr 2013

dnes polievka - zemiaky, karfiol, jacmenne vlocky, a na druhe palacinky s lekvarom cokoladou a slahackou, upiekla som aj pudingovo-smotanovy kolac, a zajtra bude kremova brokolicova s opecenym chlebikom, a na druhe knedlik masko a kapusta 🙂

zuzananinka
13. apr 2013

My sme dnes mali brigádu tak som varila hovadziu polievku, segedín, domáce knedle a pečenú fašírku - našťastie ostalo aj na zajtra lebo teda to bol zaberák aspon pre mna - no a zajtra len zemiacky dovarím k tej fašírke a ak nepojdeme do zahrady tak upečiem nejaký koláčik mnamkový 🙂

zklimekova
13. apr 2013

@luciok
@michaelamilan
ďakujem 🙂

07111968
13. apr 2013

dievčata nemate niektora recept na škoricove hniezda potrete bielou polevou???? ☹ ☹ ☹

natal12
13. apr 2013

@chantalle dakujem ja že to je niečo iné , to poznám robievam to 😉

chantalle
13. apr 2013

@natal12 Veru, stara, ale chutna klasika....🙂

danielaj
13. apr 2013

ahojte kočky, u nás dnes špenátová krémová polievka s opraženým chlebíkom, granadír, kyslé uhorky a od rána som kmitala v kuchyni, piekla som tortu pre našu Lianku na jej dnešnú oslavu 3 rôčkov, robila som karamelovo.orechový zákusok a cookies, + ďalšie pohostenie, tu je foto toty a cookies, zákusok odfotím zajtra, no torta nič moc, ja na to veľmi nie som, ale malú potešila a aj chutila a to je hlavné, ja napečiem všetko možné od výmyslu sveta, len tie torty nemám nejak vlohy na zdobenie a ani prax, tak,ale snaha bola 😒

danielaj
13. apr 2013

@bobinkask ďakujeme pekne, veru, už je po oslave 😉

chloe001
13. apr 2013

Dnes boli kuracie prsia opecene vcelku , varene zemiaky, uhorka salatova.

danielaj
13. apr 2013

@womankc ja dávam len samotnú špaldovú, tiež používam hladkú, robievam z nej bagetky a pod., máme ju radi, a mikujeme špaldové palacinky, len tam treba urobi´t redšie cesto, lebo špaldová múka sa ťažšie rozteká 😉

danielaj
13. apr 2013

@ibajeho netuším, prečo sa ti pokazila tá výživa, j ja tak robím roky a nepokazila sa mi ani jedna, tiež len čisté ovocie dávam, niekde som pridala trochu cukru, keď som mala kyslejšie ovocie, ja miešam všelijaké, jablkovo-marhuľové, jablkovo-broskyňové, malinovo.jablkové, briskyńovo-banánové atď,

danielaj
13. apr 2013

@zklimekova dokonalá sestrička, šikulka 😉

bobinkask
13. apr 2013

dnes kurací vývar pečené filé na cesnaku ,opekané zemiaky a oslavovali sme narodeninky mojej trojky 🙂 tak bola torta na želanie mojích detí, jednohubky s klobásou,syrom , pečené cesnako-syrové kolieska

bobinkask
13. apr 2013

@danielaj aj u nás je už po oslave 😉 tortička sa ti podarila a hlavne že sa malinkej páčila...ja som zas na to zdobenie to pečenie ma až tak nebaví aj ked tento rok si deti vymysleli námet podla nejakej internetovej hry o tankoch a takéto technické veci ma moc nebavia podla toho ten tank aj tak vyzerá 😀 ale decká boli nadšené tak som spokojná aj ja

natal12
13. apr 2013

baby čo poviete može ist aj tvaroh jemný hrudkový do miša rezy alebo do prešívanej deky-koláč?? 🙂

danielaj
13. apr 2013

@bobinkask ďakujem pekne, no ja to zdobenie - to nie je moja parketa, a naozaj som to robila narýchlo všetko, včera sme sa túlali po Trenčíne do večera, tak som musela všetko robiť dnes, no poviem ti , mám dos´t, padám do postele, aj my už máme po oslave, ja zase radšej pečiem torty ako zdobím, a zákusky to je moje 😉 som si aj myslela, že to je námet z nejakej hry, aj naša Jessi hráva hru o tankoch, možno to je tá istá 😉 a práveže tvoje torty sú nádherné, aj ten tank 😉

adulikka
13. apr 2013

Rezonoval polievka a španielske vtáčiky ryža bude aj na zajtra

veve39
13. apr 2013

@danielaj torta je krasna a urcite aj vyborna 🙂

libka1
14. apr 2013

polievka fazulova zo vcera, rozstrelene spanielske vtaciky s ryzou, spravim este kremovu cesnacku s krutonmi, lebo mam na nu strasnu chut a mam aj kopu medvedieho cesnaku doma 😉

petrisorka
14. apr 2013

Mala mi dnes nedopriala pospat si, tak som sa o siestej pustila do varenia - dnes segedinsky gulas (ale z kuracieho maska), uz sa krasne robi a vonia 🙂 Na ranajky prichystana domaca pasteka 🙂

anavila
14. apr 2013

@macka23 AHOJ, MY tiez mame radi puncove rezy, ale ja mam taky zlozity recept a tvoje vyzeraju tak jednoducho...nenapíses recept? dakujem. 🙂

atrami
14. apr 2013

Kočky, máte nejaký osvedčený recept, na mäsové guľky s paradajkou omáčkou? Moje najneobĺúbenejšie jedlo, ale chlapi si rozkázali, tak musím ☹

erni
14. apr 2013

@danielaj , @bobinkask krasne torty, ved deti vobec neriesia detaily ako my a kazda vlastnorucna torta sa rata aj ked nie je dokonala 😉