icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
14. apr 2013

Ahojte, dnes nedelna polievka so slizikmi, medajlonky z panenky z diviny, pecene zemiaky a marhulovy kolac. 🙂

fordikford
14. apr 2013

ahojte baby dnes polievka z kosti kurča na pive ryža pečene zemiaky a bábovka skoro navarene bude asi pekný den tak chceme íst na Morske oko pekný dník 🙂

ragulca
14. apr 2013

polievka šošovicová s párkom, lasagne

lucka1987
14. apr 2013

dnes mam bed uvareny. varila som vcera vecer 😝
Morčacie prsia Wellington recept : http://varecha.pravda.sk/recepty/morcacie-prsia...
rychla špenátová polievka

michaelamilan
14. apr 2013

@danielaj no šikolka!!!! Malá sa musela potešiť!!!!! 🙂

ibajeho
14. apr 2013

@danielaj no ked ani ty to netusis, taka skusena zienka tak potom fakt uz neviem kde je chyba. Ale aspon si mi napisala tip na dalsie prichute tak skusim cez leto 🙂 snad sa tentokrat podaria. A sterilizujes v rure ci hrnci?

vivusika
14. apr 2013

hrášková polievka s krupicovými haluškami od včera, ryža a vykostené bravčové karé dusené na horčici, mrkvový šalát 🙂

snu
14. apr 2013

ahojte, dnes polievocka kuracia, pecene kuriatko na masle so zemiacikmi, samozrejme musi byt aj ryza pre synatora. Pra chlapcov je k tomu marhulovy kompot a pre mna cvikla 😉 😉 dobru chut k obedu

stellamaris
14. apr 2013

@snu aj my mame dnes kuraciu polievku a pecene kurca 😉 k tomu petrzlenove zemiacky a uhorkovo-cibulovy salat............dezert mame od vcera, zebru kolac.este urobim na zajtra spizy s bravcovym,slaninou a paprikou,lebo zajtra nestiham navarit! prajeme vsetkym krasnu nedelu!

natal12
14. apr 2013

http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-mram... kucháročky čo poviete možem do tohto koláča dať aj jemný hrudkový tvaroh ochutený vlasšký orech a jablko-škorica ? 🙂 🙂

natal12
14. apr 2013

tak dnes máme včerajšiu paradajkovú polievku na vrchu kopééééc syra 😀 a kuracie rezne a ryža a kompót buď slivky alebo marhule závaráné. a rozmýšlam aký koláčik upečiem fúrt preklikávam po nete 😀

petrisorka
14. apr 2013

A vysledok dnesneho varenia - segedinsky gulas s knedlou 🙂

petrisorka
14. apr 2013
abika26
14. apr 2013

ja som dnes varila zapekane penne s brokolicou,syrom,klobaskou mnamky 😝

kikatko
14. apr 2013

prababkina slepačo-hovedzia polievka, zemiaková kaša, pečená cvikla a čevabčiči a moja domaca tatarska

macka23
14. apr 2013

Dnes polievka zo vcera. Halusky a masko na stave 🙂

Dezert zo vcera - puncove 🙂

kikaneu
14. apr 2013

ahojte kočky 🙂 zas som vás celý týždeň nestíhala, čo dobré ste varili a piekli 🙂 ja som včera piekla buchty plnené tvarohom a keď došiel, tak slivkovým lekvárom.....a dnes pečiem krkovičku vo vrecku na pečenie a k tomu pečené zemiaky a kurací vývar....každú chvíľu mám hotovo 🙂 a musím upiecť chlieb alebo rožky, lebo už nemáme......

visage1974
14. apr 2013

@kikaneu krasne buchty das recept prosíííím

kikaneu
14. apr 2013
visage1974
14. apr 2013

dakujem sikula ukazkove buchty dufam ze aj moje budu 😉

vierka0
14. apr 2013

Musim sa podelit - dnesne vydarene kuracie kari (po prvykrat) mnam 😵
nakrajane kuracie prsia som nechala v improvizovanom paci - dve lyzice oleja, dve lyzice sojovej omacky, pernikove korenie, zazvor, kari korenie, kurkuma, zo dve lyzice javoroveho sirupu - nechame postat cez noc, na dalsi den narychlo opecieme do zlata, zalejeme troskou vody, pridame nasekane mandle, maso nechame dusit domakka a na zaver pridame kokosove mlieko a solamyl rozmiesany v studenej vode 😉

happy8051
14. apr 2013

dnesny obed: kelova polievka zo vcera (nefotila som), zavitky z bravcoveho stehna (plnene syrom, sunkou a anglickou slaninkou), omacka, slivkovy kompot, ryza

titkovamiriam
14. apr 2013

peknu nedelu prajem
dnesne menu-ranajky plnene papriky cotteches
obed kedze sme vcera boli rozlietany tak opakovacka,lebo vela ostalo
a upiekla som pernik so susenymi marhulami recept z noveho cisla,,dobre jedlo,, 😀

libka1
14. apr 2013

@titkovamiriam ten pernik by som hned zlopla 😀 😀

lencyca
14. apr 2013

@zklimekova krasna sestricka 😉

lencyca
14. apr 2013

@danielaj Dani,ved je krasna,si sikulka 😉 Lianke prajeme vsetko najlepsie k 3 rockom 🙂

kulinan
14. apr 2013

polievočka kuracia s krupicovými haluškami
pečené pliecko, červená kapusta,knedla
dezert tortička....moj výtvor - korpus, macsarpone plnka, maliny - synovi k 6tim narodeninkám
dezert slané - tyčinky z lístkového cesta a nivové slimáčiky

a samozrejme kávička,ktorú som dnes ešte nestihla piť,tak si dám ku torte, s rodinou 🙂

krásny slnečný den vám všetkym prajem 😎

lencyca
14. apr 2013

@bobinkask super torticka ako vzdy 😉 Vsetko najlepsie detickam k narodeninam 🙂

lencyca
14. apr 2013

Dnes fazulova zo vcera,plnene kuracie rezne so sunkou a uden.syrom,pecene zemiaky,uhorkovy salat,peknu nedelu dievcata 😉

macka23
14. apr 2013

@anavila ahoj piekla som podla tohoto receptu 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2177