Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@michaelamilan ďakujem pekne, no to teda áno, rados´t bola obrovská 😉
@ibajeho ja sterilizujem v hrnci 😉
@lencyca Leni, ďakujeme veĺmi pekne 😉
vrelo odpočúčam tento koláčik je neskutočný 🙂 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-kola...
ahojte, tak u nas brokolicova polievka, spenatova musaka s ryzou 🙂 ja som si namiesto ryze dala zeleny listovy salat s rukolou a olivovym a tekvicovym olejom.
u nás dnes slepačia polievka s rezancami, zemiaková kaša vyprážané kuracie rezne, broskyňový kompót 😉 a včera som nakoniec nepiekla koláčik, ale perníkové mufiiny 🙂
dnes sme pozvali svokru na obed a u nej je každú chvíľu niečo vysmážané, tak som spravila slepačí vývar, ryžu a zapečené rybie filé na žampiónoch so syrovou omáčkou. A ku kávičke sme mali bábovku s tvarohovým krémom a karamelovo malinovou omáčkou.
@kikaneu krasne buchty, mozem poprosit o recept?
ahojte babule ja som akurat dovarila rano som spravila rychlu zeleninkovu polievku a utekali sme na zahradu uzivat slniecko a aj nieco porobit,no ja menej lebo robim sliedica za malou chata aj zahrada je v kopci takzesame schody a kaskady este je mala na takyto teren takze furt musi mat niekoho pri sebe ...na obed som prisla smalou domou dat ju spat a ja som dovarila vyprazala som ryby a k tomu zemiakovo cibulkovy salat mnam za chvilku pride moje dietatko s prace a ideme si dat ...
cast vikendoveho varenia:
rychle dezerty: vanilkovy puding s broskynami a piskotami, gastanove pyre so slahackovo-mascarpone kremom preliate vajecnym likerom s cokoladou.
prvy obed dnes na terase: pecene kuracie stehno, pecene zemiaky, zeleninovy salat a domaci smotanovo-olivovy dressing. manzel skonstatoval, ze sa velmi dobre ozenil 🙂
vcera sme so susedou boli nazbierat medvedi cesnak v lesiku a urobili sme z neho vyborne pesto. mnam. 😎
@titkovamiriam miruska das nam receptik na slanu babovecku 😵 dakujem vyzera fajnovo
Baby overeny recept na pernikovy kolac poprosim.v zivote som ho nerobila.dakujem
@lencyca dievčence dakujeme @zklimekova no dúfam že chutila 🙂 každý chválil už nemáme ani omrvinku 😀
@miruska73 jasne,to je vlastne klasika plnka do kurata-osem rozkov nakrajanych a namocenych v mlieku,stryri zltka,dala som kusok z farebnych paprik,vňaťka z petržlena,sol,korenie,nakoniec vyslahane bielky 😀 vynikajuca chutovka ked ostanu rozky a žemovku nemame chut robit,moze tam ist cokolvek-udeniny,vsetka zelenina,huby....alebo aj nic len tie rozky mlieko vajcia 😀 ,vynikajuce za tepla,perfisne za studena 🙂
@lea231 na ten cesnak musim aj ja vyrazit 😉
@petrisorka jasné emoticon podľa tohto som robila: http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-buchty-...
@titkovamiriam ja este davam podusenu cibulu do plniny 😉 milujeme plninu 😵
@macka23 poprosim receptik na punč.rezy,dakujeeeeem
My dnes gulasova polievka, losos s opekanymi zemiakmi, a citronova babovka
@titkovamiriam a ešte by ma zaujímala ako dlho takú bábovečku piecť a na koľko stupňov, ďakujem
@aadulik2110 ja ju robim v teplovzdusnej na 200ST CCa pol hodinku,treba ju kuknut ked ide od formy je hotova
@levandullka recept?🙂
@titkovamiriam tá je super, ja ju tiež zvyknem robiť, keď potrebujem zlikvidovať zbytky 🙂

ahojte, krásnu slnenčnú teplučkú nedeĺu prajem, u nás dnes slepačia nedeĺná polievka s kopou zeleniny a slížami, maďarský guláš, domáca knedľa, pečená krkovička, opekané zemiaky, kuskus, ľadový šalát a koláčiky a torta z oslavy, ke´d sa malá vyspí ideme do prírody opekať, keď je tak krásne 😉