icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
14. apr 2013

ahojte, krásnu slnenčnú teplučkú nedeĺu prajem, u nás dnes slepačia nedeĺná polievka s kopou zeleniny a slížami, maďarský guláš, domáca knedľa, pečená krkovička, opekané zemiaky, kuskus, ľadový šalát a koláčiky a torta z oslavy, ke´d sa malá vyspí ideme do prírody opekať, keď je tak krásne 😉

danielaj
14. apr 2013

@veve39 ďakujem pekne, no od krásy má ďaleko, ale chutí výborne 😉
@erni ďakujem pekne, no veru, malá neriešila, že čo a ako, len zvískla, že Kittynka a rados´t preveliká 😉

danielaj
14. apr 2013

@michaelamilan ďakujem pekne, no to teda áno, rados´t bola obrovská 😉
@ibajeho ja sterilizujem v hrnci 😉
@lencyca Leni, ďakujeme veĺmi pekne 😉

mravvcek
14. apr 2013

@irsina83 ahoj odkial mas tie biele misocky?Ako sa to vola?Ma to nejaky speci nazov?

natal12
14. apr 2013

vrelo odpočúčam tento koláčik je neskutočný 🙂 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-kola...

ivetah
14. apr 2013

ahojte, tak u nas brokolicova polievka, spenatova musaka s ryzou 🙂 ja som si namiesto ryze dala zeleny listovy salat s rukolou a olivovym a tekvicovym olejom.

zklimekova
14. apr 2013

@danielaj
@bobinkask
kočky tortičky krásne 🙂 pri takých šikulkách určite aj chutné 🙂..detičky určite potešili 😉

zklimekova
14. apr 2013

u nás dnes slepačia polievka s rezancami, zemiaková kaša vyprážané kuracie rezne, broskyňový kompót 😉 a včera som nakoniec nepiekla koláčik, ale perníkové mufiiny 🙂

aadulik2110
14. apr 2013

dnes sme pozvali svokru na obed a u nej je každú chvíľu niečo vysmážané, tak som spravila slepačí vývar, ryžu a zapečené rybie filé na žampiónoch so syrovou omáčkou. A ku kávičke sme mali bábovku s tvarohovým krémom a karamelovo malinovou omáčkou.

petrisorka
14. apr 2013

@kikaneu krasne buchty, mozem poprosit o recept?

miruska73
14. apr 2013

@danielaj slecinke vsetko naaaaaaaajlepsie a torta je krasna 😵 😵 😵 ake ze nic moc ved to je predsa robene z lasky a to je vsetko krasne ......no ale ani ja nemam talent na zdobenie upeciem ale ozdobim len klasika ....

miruska73
14. apr 2013

ahojte babule ja som akurat dovarila rano som spravila rychlu zeleninkovu polievku a utekali sme na zahradu uzivat slniecko a aj nieco porobit,no ja menej lebo robim sliedica za malou chata aj zahrada je v kopci takzesame schody a kaskady este je mala na takyto teren takze furt musi mat niekoho pri sebe ...na obed som prisla smalou domou dat ju spat a ja som dovarila vyprazala som ryby a k tomu zemiakovo cibulkovy salat mnam za chvilku pride moje dietatko s prace a ideme si dat ...

lea231
14. apr 2013

cast vikendoveho varenia:
rychle dezerty: vanilkovy puding s broskynami a piskotami, gastanove pyre so slahackovo-mascarpone kremom preliate vajecnym likerom s cokoladou.
prvy obed dnes na terase: pecene kuracie stehno, pecene zemiaky, zeleninovy salat a domaci smotanovo-olivovy dressing. manzel skonstatoval, ze sa velmi dobre ozenil 🙂
vcera sme so susedou boli nazbierat medvedi cesnak v lesiku a urobili sme z neho vyborne pesto. mnam. 😎

miruska73
14. apr 2013

@titkovamiriam miruska das nam receptik na slanu babovecku 😵 dakujem vyzera fajnovo

sasavi
14. apr 2013

Baby overeny recept na pernikovy kolac poprosim.v zivote som ho nerobila.dakujem

levandullka
14. apr 2013

Špaldová torta s tvarohovo smotanovým krémom s vanilkou a jahodami 🙂.

bobinkask
14. apr 2013

@erni dakujem za pochvalu a máš pravdu len moji majú už 10rokov a niekedy ma vedia aj poriadne skritizovat -hlavne chlapec je taký detailist 😀 ale s touto tortou bol úplne spokojný asi preto že bola prenho 😀 ale ked pečiem niekomu inému tak vždy nájde nejakú chybičku 😀

bobinkask
14. apr 2013

@lencyca dievčence dakujeme @zklimekova no dúfam že chutila 🙂 každý chválil už nemáme ani omrvinku 😀

titkovamiriam
14. apr 2013

@miruska73 jasne,to je vlastne klasika plnka do kurata-osem rozkov nakrajanych a namocenych v mlieku,stryri zltka,dala som kusok z farebnych paprik,vňaťka z petržlena,sol,korenie,nakoniec vyslahane bielky 😀 vynikajuca chutovka ked ostanu rozky a žemovku nemame chut robit,moze tam ist cokolvek-udeniny,vsetka zelenina,huby....alebo aj nic len tie rozky mlieko vajcia 😀 ,vynikajuce za tepla,perfisne za studena 🙂

titkovamiriam
14. apr 2013

@lea231 na ten cesnak musim aj ja vyrazit 😉

kikaneu
14. apr 2013

@petrisorka jasné emoticon podľa tohto som robila: http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-buchty-...

vierka0
14. apr 2013

@titkovamiriam ja este davam podusenu cibulu do plniny 😉 milujeme plninu 😵

ivetka1981
14. apr 2013

@macka23 poprosim receptik na punč.rezy,dakujeeeeem

ivetka1981
14. apr 2013

Moje chuťovečky🙂 Pizza pred a po upečení,zeleninková polievočka s krupicovými haluškami a kuracie špízy s varenými zemiačikmi a syrovo-kôprovou omáčkou 🙂

lydia22
14. apr 2013

My dnes gulasova polievka, losos s opekanymi zemiakmi, a citronova babovka

aadulik2110
14. apr 2013

@titkovamiriam a ešte by ma zaujímala ako dlho takú bábovečku piecť a na koľko stupňov, ďakujem

titkovamiriam
14. apr 2013

@aadulik2110 ja ju robim v teplovzdusnej na 200ST CCa pol hodinku,treba ju kuknut ked ide od formy je hotova

hobit
14. apr 2013

@levandullka recept?🙂

irsina83
14. apr 2013

@mravvcek z lidla, neviem ako sa volaju 😉

vivusika
14. apr 2013

@titkovamiriam tá je super, ja ju tiež zvyknem robiť, keď potrebujem zlikvidovať zbytky 🙂