icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gabriella7
20. apr 2013

@mamkabeika nasekaná mrkva, zeler, som orestovala s cibulkou na masle potom dala nasekanu kapustu, bobkovy list, vodu, celé cierne korenie, sol, a teraz sa varí🙂 ja nezahustujem takze este pred koncom varenia pridám pohánkové vločky🙂 a uvidím možno aj trosku pretlaku podla chuti a chilli

michaelamilan
20. apr 2013

@abriela ja nekojím, a podľa dr. je všetko OK......tak dúfam sa nič nestane.....a tiež necvičím kvoli váhe, len potrebujem dať telo trocha do pucu a do formy....25kg hore spravilo inú šarapatu 😀
@levandullka veľmi sa mi páči tvoj jedálniček!!!! Si robíš nejaký špeciálny jedálniček???
@sweetlemon potom napíš ako chutila 🙂 Ja som sa jej nevedela dojesť 🙂 A čo máš nejaké zdravotné problémy keď máš také obmedzenia????
Inak ja dnes nevarím, mm chce ísť na výlet čo chvílu, tak nám navaria v reštike 🙂 Pekný dník

reni1512
20. apr 2013

Dnes bez polievocky, ale ladovy salat a 3 druhy toffu na hubkach s ryzou 🙂. Dufam ze poobede si dame zmrzku 😀 aaa hor sa blahozelat na svadbu 🙂

ivetka1981
20. apr 2013

Pečené buchty...miznú rýchlosťou blesku 😀

geenna
20. apr 2013

Fazulova zo zemiacikmi /cervena fazulka/, Kuracie stehna zapecene na cesnaku s bylinkami, ryza, kompotik. Biely makovy kolac s broskynami

levandullka
20. apr 2013

@michaelamilan To ma veľmi teší 🙂. Nič špeciálne, proste iba varím s čo najmenším množstvom tukov a cukrov a snažím sa variť čo najzdravšie (aj keď to nepreháňam, my asi nikdy nebudeme žiť na tofu...). Varím tak v rámci slovenských možností. Aby boli jedlá čo najjednoduchšie, najprirodzenejšie a zároveň sa snažím sem-tam aj o niečo nové 🙂. My sme na zdravú stravu zvyknutí moc neboli, práve naopak, aj keď moji rodičia sa ma vždy k tomu snažili viesť. Museli sme na to prísť sami, že takto to ďalej nepôjde a naše telá potrebujú radikálnu zmenu 🙂. Aj preto máme teraz v spálni dva stroje na cvičenie, v peňaženkách permanentky do fitka a na squash, v chodbe neustále hodené tašky s teniskami a teplákmi a v chladničke neustále čo najväčšie množstvo zeleniny 🙂

natal12
20. apr 2013

dnes bude perkelt s haluškami, a akurát robím domáce slíže a každy si dá ako bude chciet s čim bude chciet 🙂

chantalle
20. apr 2013

Ahojky, my dnes, kuraci vyvar, prekladane zemiaky s klobasou a lecom, zeleninovy salat a kokosovo - jablkovy kolacik🙂

cacika
20. apr 2013

polievka cícerová so zeleninou a druhé pecená treska s medovo sezamovou omackou, zemiacky a salát. ja ryby normalne nejem ale toto bola fajnota 🙂

verka18567
20. apr 2013

@natal12 presne tam som kukla.podarilo sa.vynikajuce

natal12
20. apr 2013

@chantalle ten koláčik vyzerá úžasne receptík nebude ? 😅 vdaka

titkovamiriam
20. apr 2013

@eva7780 ahoj,už asi neskoro no u nas sa griluje tak ze si spravime drevenne stiepky a ked poriadne dohoria na na ne nasypeme uhlie brikety to je jedno a ked zacnu salat poriadne teplo polozim tu grilovaciu mriezku a bud davam jedlo priamo na nu alebo do tych taciek na grilovanie. 🙂

vcera som sem nemala cas prist posledna nocna a este aj rodicko u michala, tak som varila len kapustnicu a na ranajky maslovy cjlieb so syrom.
Dnes opekame spekacky a klobasky,zajtra napacovane masko. 🙂 ranajkovali sa cerealie co zbierame zvieratka ale su dobre aj na chut

lencyca
20. apr 2013

dnes "nedelný" obedík,na zajtra mám pokoj s varením 😀 kuracia polievka so zeleninou a slížami,zapekané fašírky so syrom,zemiaková kaša,uhorkový šalát k tomu 😉

buba08
20. apr 2013

Dnes mrkvovo -zazvorova polievka a granadir 🙂, mnam 🙂

lienka2
20. apr 2013

dnes hraskova polievka s krupicovymi haluskami, bryndzove halusky
zajtra dojeme polievku a na druhe bude hovadzie masko na stave, tarhona a salatik zeleninovy

zklimekova
20. apr 2013

včera sa u nás nevarilo, boli sme v KE....len škoda, že pri lekárke .... dnes pirohy od babky :D...a smotanová polievka so zelenou fazuľkou 🙂

elje
20. apr 2013

Dnes bravcove rezne (z domaceho prasiatka) 😀 - najprv osmahnute zprudka na panici, potom poukladat do zapekacej misy, oblozit nakrajanymi sampinonmi a zaliat zmesou (smotana+bambino+koreniny) a dat upiect. Podavane s varenymi novymi zemiakmi 😝

joannas
20. apr 2013

@lienka2 ako budeš robiť ten šalat?

ukana
20. apr 2013

Tak dnes bolo pečené morčacie stehno- piekla som prvý krát v tom sáčku na pečenie, bez tuku, a bolo super....k tomu červená kapusta, domáca knedla..
Nedela klasika- bravčové rezne, zemiaková kaša, kompot.....už sme to dlho nemali....a polievka brokolicový krém.... 😎

sharmana
20. apr 2013

Polievka: zeleninová
Hlavné jedlo:opekané morčacie prsia pokrájané na kocky, namarinované so sojovou omáčkou a korením, ryža na cibulke

natal12
20. apr 2013

@chantalle dakujem velmi pekne 🙂

lululka555
20. apr 2013

Ahojte, dnes sme jedli ,,vonku,, kedze sme od rana behali po nakupoch 🙂 teraz idem upiect jahodovu bublaninu a vecer zemiaky pecene v supke s maslom a acidkom 🙂 prsi nam od rana

nikushkasa
20. apr 2013

Dneska som mala chuť na niečo ľahšie tak som spravila tuniakový šalátik.. 😉 🙂
http://tipnajedlo.sk/recepty/tuniakovy-salat

natal12
20. apr 2013

@sweetlemon moja co povies miesto marhul mozu ist aj slivky na ten kolacik? 🙂

eva7780
20. apr 2013

@titkovamiriam ani nie,az zajtra sa chystame podvecer 😉

lululka555
20. apr 2013

@natal12 Ahoj 🙂 ja myslim ze mozes,akurat bude mat kolacik inu chut

fattamorgana
20. apr 2013

@alami robila som tieto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941
jednoduché, rýchle a veľmi chutné

titkovamiriam
20. apr 2013

@eva7780 tak tu som len pre teba nafotila ako nato,je to ten najjednoduchsi gril dole je mriezka nato davam drevo 🙂 .potom ked uz nehori davam brygety a tu vrchnu mriezku,ak je uz dostatocna teplota davam co grilujeme.dnes to boli udeniny tak stacilo par kuskov na opecenie,ked robim masko tak zasypem celu pahrebu.Dalsie fotecky su chutovecky krasneho slnecneho popoludnia

danielaj
20. apr 2013

@abriela ten syr vyzerá úžasne, ďakujem za tip, určite vyskúšam 😉