Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sweetlemon dakujem moja 🙂 a u ktorej si ho objavila v albumiku ?? ak sa smiem spýtat
Baby čo hovoríte na ten koláčik ?? som bola prekvapená že tam nejdú vajcia 😕
@natal12 fuha moja, tak toto sa ma nepytaj 😝 nie zeby som ti nechcela povedat, ale nemam to zapisane a faaaakt si nepamatam 😒 no ked k tomu nahodne narazim, dam ti vediet 🙂
@natal12 ten makovy vyzera fajn, ukladam 🙂
@sweetlemon oki veď nevadí 🙂 no rozmýšlam nad makovým, len v tom recepte píšu že menší plech no ja mám velké iba 😀 tak bude muset spravit z dvojitej dávky asi 🙂 ako mám aj hlboký menší ale ked to v nom upečiem to bude asi riadne nízke.. neviem
ahojte,u nas dnes cicerova polievka a slivkove gule zo zem,cesta 😉 na večeru budu pečene kuracie kridla a zeleninka 🙂
@natal12 ja mam zas len mensie plechy, takze vacsinou mam vsetky kolace vysoke. mne sa zas pacia trosku nizsie, ale co uz. na chuti to neuberie, takze je to jedno 🙂
@sweetlemon mne zas páčia vysoke koláče ako máš ty 😅 rozmýšlam či ho urobím ..
@ivetka1981 och božé, tie tvoje fotečky slintáááááááám 🙂
zo včera rascová polievka s vajíčkom a rizoto
a ešte si v rúre pečiem rybku,píšem v jednotnom,bo chlapi to nemusia 😉
kôprovka + zemiačky + vajíčko + varená hovädzinka
ahojte, neviete mi poradiť prosím vás ako mám resetovať domácu pekáren, nastavila som zlý program. Ďakujem
... a buď pečené zemiačky,alebo úhrabky, al. langoše
zemiakova polievka s údenou klobáskou a druhe zemiakove gule plnené lekvárom dnes zemiakovy den 🙂 🙂
dneska bravčový guláš 😉
Ahojte, tak dnes polievka z nastruhanej zeleniny so slizikmi a na veceru bude kuracie rizoto a salat.
Takže vyhral ten marhulový koláčik, len namiesto marhúl ja dám taký mix slivky a broskyne z každého trošku tak sa idem sa pustiť do práce 🙂
@sweetlemon a co to bolo?
@sweetlemon ci nemas fotku z toho kolaca
kúpila som zavárané broskyne Giana boli v akcii za 0,99 eu a že 820 g no otvorila som ich a pozerám že viac tam je tej štavy ako broskýn 😠 ale zas tie broskyne boli velké.
@boubelka0021 odpovedám za nu ale snád nevadí aký koláčik myslíš ten marhulový ?
@natal12 ano
@boubelka0021 je na strane 2303 🙂
Dnes som sa pustila do fasirok z kuracieho maska, prva varka sa uz pecie v rure a k tomu bude zemiakova kasa 🙂
@vieruna 0,5 kg hladkej múky, štipka soli, 1 lyžička sódy bikarbóny, 0,5 l acidka...Všetko sa to vymiesi a vyvaľká na zhruba 0, 5 mm. Pokrája sa na štvorce a plní sa lekvárom. Cesto bude trocha lepkavejšie, tak si treba na ruky dávať múku aby sa lahšie tie štvorce lepili..( štvorec naplnený lekvárom sa zliepa do trojuholníka 😅 pre istotu). Vysmažím v masti, alebo oleji, pekne to narastie. Nakoniec posypem práškovým cukrom. 😉
@ivetka1981 vyzerá to veľmi chutne 🙂

@boubelka0021 som nejak mimo obraz, aku fotku? 🙂