icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gelinka75
23. apr 2013

baby provokujete tymi kolacikmi a nejaky link na recept? ja som varila sosovicovu polievku so zeleninou a hubove rizoto

ivetah
23. apr 2013

my sme mali pecene morcacie stehno (sol, drvena rasca, borievky, bobkovy list, tymian) a pecena cvikla (sol, rozmarin) 😅

natal12
23. apr 2013

@sweetlemon no broskyne boli normálne mekučké,inak aj slivky su tam len tie neni vidno 😀 lebo ked cesto je tmavé 🙂 a tie vajička z bochodu strasne su male tak ale no čo už. a tvoja bublaninka vyzerá skvelo!!! 🙂

dabon
23. apr 2013

Zdravím žienky, dlho som tu nebola, nesmiem si sem chodiť robiť chúťky, lebo sa snažím stravovať trošku inak, ale krpatej a drahemu som nedavno robila marlenku a buchtičky na pare, tak pridávam foto 🙂 A dnes dojedali kačací vývar a bravč. perkelt s hubami a haluškami 🙂 a pripájam aj foto mojho dnešného obeda (morč. prsia, špargľa a surová zeleninka)

danielaj
23. apr 2013

pekný večer kočky, u nás sa dnes ešte dojedala nedeĺná slepačia polievka, piekla som kuriatko a k tomu slovenskú ryžu, miešaný kompót, + na desiatu vajíčkovú nátierku so syrom, čerstvou pažítkou zo záhrady a mrkvičkou, k tomu som upiekla pletenky 😉

danielaj
23. apr 2013

@veronavanes vypni z elektriny 😉

gianni
23. apr 2013

dnešná ryba v alobale a moje prvé domáce maslo( minule ho robil manžel tyčovým mixérom a ja som ho dnes surovo vytrepala v tejto miske 😉 )

sweetlemon
23. apr 2013

@luciok ten tvoj kolacik vyzera super, lepsie ako origos 🙂

michaelamilan
23. apr 2013

Ahojte, ako pozerám tak je tu zasa kopa perfektných receptíkov 😀 U nás dnes bola vajíčková polievka, špagety so syrom a paradajkovou omáčkou. Ako dezertík marína a inadian hokus pokus 😀

erikovamamka
23. apr 2013

Dnes sme mali obratene rezne s opekanymi zemiakmi a zakusok.

jankasz
23. apr 2013

@dabon ako robis tie parene buchty,ked ich mas take krasne ako z casopisu....ja neviem kde robim chybu,mne vzdy splasnu... 🙄

libka1
24. apr 2013

kremova zemiakova s opecenou oravskou slaninou, rezancovy koch

tinuskaha
24. apr 2013

dnes len spagety a cicerovu polievku ..lietame po kontrolach 😒

lululka555
24. apr 2013

@dabon ahoj tu marlenku mas nadhernu 🙂 mnam ,dala by som si 😝 😝

trasko
24. apr 2013

jankas mozno ich dlho paris.

alexada
24. apr 2013

@sweetlemon das, prosim ta, recept na tu bublaninu a aj na ten marhulovy kolac? nenasla som ho. Nasla som len foto 😅 dakujem!

daniette
24. apr 2013

@alexada marhuľový koláčik dávala sweetlemon na stranu 2312 🙂

katarina.banska
24. apr 2013

my dojedame sparglovu polievku dnes a idem robit spagety carbonara

alexada
24. apr 2013

@daniette dakujem 😅

anos18
24. apr 2013

Moj domaci syr Lucina, recept mam z MK. 1/2 kg ma vyslo na 2 EUR.

mibi41
24. apr 2013

@luciok Dobry den,mozem poprosit receptik,vyzera super a velmi chutne.Dakujem

veroninna1
24. apr 2013

Restovana kuracia pecienka, tarhona a uhorkovy salat.

vivusika
24. apr 2013

ja dnes nič, idem na celý deň k sestre 🙂 a ona dnes varí na želanie nášho mladého kyslú zemiakovú polievku a palacinky s nutelou 😀

audiova
24. apr 2013

@anos18 ahoj ja som si ten recept na lučinu tiež okopírovala,len neviem aké veľké majú byť tie jogurty.ty si aké použila?

abriela
24. apr 2013

@audiova velke 500g, resp. 400g jogurty 🙂

lululka555
24. apr 2013

Ahojte , dnes jarna zeleninova polievka s mrvenickou ,kuracie prsia s hribikmi a basmati ryza 🙂 😎

daniela1978
24. apr 2013

dnes len suchá ľahká večera.....dva dni jedenia mliečnej fazuľovej polievky urobilo svoje 🙂

sweetlemon
24. apr 2013

@alexada a este bublanina:

2 hrnceky polohrubej muky
1 hrncek krystaloveho cukru
1/2 hrnceka mlieka
1/2 hrnceka oleja
1 vanilkovy cukor
1 prasok do peciva
3 vajcia
marhule (alebo ine ovocie)

Vsetko zmiesat, vyliat na plech, nahadzat ovocie a piect. Ja peciem cca na 200, kym nie je pekny 🙂

aadulik2110
24. apr 2013

ahojte, dnes máme paradajkovú polievku so zvieratkami a strúhaným syrom a jablkové lievance.

vieruna
24. apr 2013

Dievcata dajte nejake napady na marinady na grilovanie. Specialne by ma zaujimali na kuracie prsia a bravcove rebierka 😀
Inak dnes na veceru asi len narychlo zapeceny sendvic s maslom a nivou