Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@michaelamilan môžeš mi napísať receptík na ten indián hokus pokus, vyzerá super 🙂
@michaelamilan prosím si receptík na hokus pokus🙂
@trudka4 prosím si aj ja jednu porciu ku káve. ďakujem...............
@chorale1
@ivetka1981
jasnačka babulky, tu je: na dno plechu som vyskladala indiana keksy, nane som poukladala nakrájaný banán na kolieska, celé som to zaliala s pochúťkovou smotanou zmiešanou s cukrom a grankom. Na plnku som dala marína keksy a potrela som jogurtovou plnkou :http://tortyodmamy.sme.sk/node/21020 (dávala som biely jogurt)
Keby som mala viacej banánov, či iné ovocie, dala by som viacej 😀 ale namala som......zasa som robila tak ako vždy : čo dom dal 😝
Dúfam, že bude chutiť 🙂
@betka22betka Ještě 1 štrůdl čeká na manžela a dcerku až přijdou z práce a ze školy. Dáme si ke kávě. Když se zastavíte jistě zbude kousek i pro vás 🙂
Žemlovečka s pudingom a jablkami
@zklimekova aj my sme mali nedávno cuketový deň a veru sme si pochutili :D mňamky
@chorale1
@ivetka1981 žienky dala som vám zlý link 😝 tak to posielam eče raz 😀
3x150g jogurt(podla chuti), 1 slahaca na slahanie+smetafix, 1 kysla smotana, 1 vanilkovy cukor, a praskova zelatina.ja som robila toto vsetko 2x.slahacku som vyslahala so smetafixom, do jogurtu sm primiesala smotanu s vanilkovym cukrom a pridala napucenu zelatinu.
@zklimekova mňam, všetko moje jedlá!!!!!!!milujem cukinu
@zklimekova aj ja mam v chladnicke cukinky 🙂 co si prosim ta davala do toho masa, ktore je v tych lodickach? planujem polievku podla @michaelamilan, ale aj toto vyzera bombasticky 🙂
@sweetlemon 🙂 bolo stu výborné 🙂...podobne ako na fašírku..mleté masko, vajíčko, soľ, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, posypala som to mletou červenu paprikou a cca 15 min pred koncom som to posypala postrúhaným syrom
@ivetka1981 mnam, paprikaaaaa! ja som ju este nikdy nerobila. tato vyzera super 🙂
@zklimekova to verim, ved mne tu sliny tecu, staci na to pozerat 😀 tak poslem stareho tusim do obchodu a zajtra ukuchtim za ja 🙂 vdaka za info, uz sa tesim 🙂
zapekany karfiol s besamelom a syrom, varene zemiaky
https://www.modrykonik.sk/bazar/knihy/zyjl/pece... niečo pre šikovné (teda nie pre mňa 😅 )
https://www.modrykonik.sk/bazar/knihy/sp8k/veri... a pre kreatívne mamy 🙂
@ivetka1981 ako robiš tu papriku?
@joannas 1/2 kg ml.mäsa,3 strúčky cesnaku,1/2ČL soli,1 vajce,hrnček varenej ryže a strúhanka...všetko zmiešaj,naplň papriky,príp.urob guľky a daj do paradaj.omáčky-1dcl oleja+2PL múky= zápraška,do nej daj 1 stredný paradaj.pretlak zmiešaný s cca 1L vody,pridaj 1 bobkový list,5-6 nově korenie,3-5 klinčeky,1/2 ČL soli,2PL cukru a povar....celé sa to varí cca hodinku 😉
dnes hrachova polievka s opekanym chlebom,zo vcera este ostalo rizoto 😉
a vecera zeleninový šalát a manzelovi k tomu pikantné pecené klobásky.
baby,ja som sa kvoli vam normalne pustila do varenia 😀
klobuk dole,ake ste sikovne...
vzdy chodim okukovat vase mnamky a brat si inspiraciu
ja som dnes varila-na manzelovu prosbu kuraci perkelt+domace halusky...az som sa cudovala,ze to vyslo,normalne sa z toho tesim...dobru chut vsetkym a vydarene varenie 😉
@vieruna ahoj my väcsinou marinujeme takto ,taka klasika : olej , pivo, pretlaceny cesnak a koreniny ( mozes aj chili ak mate radi pikantne ) ake mas doma a mate radi .. Alebo ja mam rada aj medovo-horcicovu : med, horcica, oliv. olej , trosku sojovej.omacky, koreniny a pretlaceny cesnak . Mäso treba namocit aspon cez noc, cim dlhsie ,tym lepsie 🙂
Ahojte,dnes kyslá zemiaková polievka s vajíčkom a rizoto 🙂
@lululka555 a nezabudla som,všetko naj k výročiu 😉 😉
@ivetka1981 mozem sa ta opytat ci sa ti tie gulky nikdy nerozvaria?ja som skusala v podstate tie iste ingediencie,ale davala som do vody a omacka osobitne...ale stane sa mi,ze gulky sa aj rozvaria 😖 myslis,ze by som mala dat viac vajicka,aby to dryalo pokope?

@natal12 tú som naposledy jedla tuším škôlke, ale už dlhšie mám na nu chuť 🙂