Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes pecene kura naporcovane spolu so zemiakmi, cokoladovy puding a so zvysku na zajtra kuraci vyvar, masko este ostalo a cokoladova rolada
@luciok no veru hej,už jej je veľa.tak som rýchlo bola nazbierať aby som to neprešvihla 🙂 🙂
obrátené rezne zapečené v rúre, ryža a brokolicová polievka 😉
@anos18 ahoj, podla mna ju nie je az tak citit. chut pohanky tiez nie je moja oblubena, no tu nie je az taka intenzivna. a ako si pisala, tiez ju jeme pre zdravie. na pomazanku som si nakrajala cibulku, rajciny, cize to vobec nebolo citit.
dnes urobím palacinky s nutelou a džemom a šlahačkou a topingom 🙂
Dnes: brokovicová omáčka na kyslo, aj s kôprom 🙂
Hlavné jedlo: granadír
dnes jarná polievka , varené zemiaky + špenát + voľské oko . Máme oslavu , tak som od rána piekla 3 koláče . Jeden koláč s 3 druhmy ovocia ( jablká , nektarinky , slivky ) na vrch posýpku . Druhý koláč nad parou burizónkový na tortovej oblátke , no a tretí makovo - tvarohový 5 hviezdičkový koláč s netu . Všetky sa vydarili a sú mňam
ahojte,dnes nevarím ale idem na rýchlo urobiť tortu na 80tku,mužovej babke...mohli aj skôr dať vedieť 😒 dúfam,že sa podarí 🙂
no palacinky sa lepia tak šlak 😠 takže budud z toho zapekané z džemom a tvarohom a nech su také normálne tak urobím palacinky 3 2 1 🙂 a to sami palacinky darili normálne neviemkde som spravila chybu asi cukor 😒
dnes som musela navarit na super nedelu....takze hovadzia polievocka s rezancami, pyre s kuracim maskom sampionmi a kukuricou...normalne sa podarilo som ...in seven haven... 😀
baby co s cestom na palacinky mám spravit ? ked sa lepia?
ja to kaslem ho vyhodim do zachoda asi 😠 😠 a idem urobit tie palacinky 3 2 1 z MMB 🙂
@dazdovka poprosím receptík, vyzerá to veľmi chutne, ďakujem
@natal12 pridaj vajce a nedavaj vela cukru 😉
@maartinkaa myslíš že to pomožé a ked nie ? 😒
Ja som dnes robila mrkvovy krem a celozrnne cestoviny s tvarohom. Taka rychlovka, kedze o jednej sme sa vratili z nakupu.
@georgia333 spenatovy pretlak som den vopred rozmrazila, nechala z neho odkvapkat vodu, primiesala 2 vajicka, za dve hrste struhanej goudy, nakrajala neudene tofu (namiesto toho mozes dat aj neudenu parenicu), ochutila vegetou a naplnila canelloni (cestoviny - rurky). Potom naukladam do misy z janskeho skla, navrch polene cherry paradajky (bez nich to neni tak svieze) zalejem hustym besamelom z 3dl mlieka a 40g hladkej muky, posypem hrubou vrstvou syra (goudu som mala teraz, bola v Lidli akcia) a sup do rury na 180°C cca 40min. Maso k tomu netreba, ale ked je, tak trosku ako na kebab spravim..
@ivetka1981 no krááááááááááááááááásne sú!!! hneď by som si dala!!!!
my dnes krémova brokolicová polievka s opraženou žemlou.....pikantné bravčové pliecko s mexickou zeleninou a knedľa....
@natal12 ja stále dávam vanilkový cukor a nikdy sa mi nelepia, nemusí to byť cukrom...

Fúha práve riešim čo variť, mám pociť že je to stále dokola a najedno kopyto a nakoniec som nakúpuila tak, že si neviem vybrať. Buď losos pečený so zeleninkou, alebo čína, alebo vyprážaný hermelín 😅 asi urobím lososa a keď ostane zeleninka a zemiačiky tak už dorobím ten hermelín na ďalší deň a basta 😅 a čínu cez týždeň.