Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova ja davam tiez cukor, ale velmi malo,,,,a pridanim vajca sa lepiace cesto zvykne zachranit 😉
@natal12 ked pises, ze si tam cukor sypala, tak tam je ten zadrhel 😅
dnesna vecera domaci syr a domaci chlebik.....
@maartinkaa asi 😀 nevadi zajtra urobim druhe 🙂 s tym cestom neviem.co urobim .skoda palaciniek :/
dievčence potrebujem poradit, dnes som robila púpavový medík, 1 liter vody + 1 kg cukru , 2 citróny a 250ks kvietkov a nejaký ho mám riedky, prečo? neviete? predvlani som robila presne tento receptík a bol taký hustý ako má byt medík ☹
@maartinkaa tie palacinky nakoniec dorobil mamin priatel 😀 pridal tam jedno vajce a trochu muky a hned to išlo . také ake on robí nespraví ani moja mama ani ja 😀
@joannas šak klasika mlieko, vajcia, cukor, štipka soli a múka 🙂
@linka som to prehnala tým cukrom 😠 čo už no .
@joannas 1 L mlieka, 2 vajcia,štipka soli,vanilka, 400g polohrubej múky a cukor ani nehovorím nechcela sami vytahovat lyžica tak som ho sypala 😀 😀 😀 😀 robím ich takto vždy a podaria sami, no tento raz mi mi lepili a to bude tým cukrom lebo som ho sypala a nedávala lyžicou
ahoj babulky uz sem ani nestiham chodit cely den sme na zahrade ,ledva zijem z alergie 🙄 🙄 🙄 ,tak ja som vcera na zahrade (chate ) varila smrckovu mrvenicovu polievku mnaam to su hriby ,a dnes som urobila plnenu fasirku a cibulkovy salat a piekla som pudingovy kolacik ,vecer bola grilovacka a na zaliatie pivecko.... a ku grilovacke som robila neviem ci poznate :cibulu nakrajat na pasiky dat vegetu a kyslu smotanu nechat odstat paradicka vyskusajte...

@zklimekova lenze ja davam aj zopar lyzic kryst. cukru plus vanilku