icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

atiatko
28. apr 2013

Ahojky babenky .... tak u nás dnes na obedík kurací vývar s mrkvou a pórom, a druhý chod klasika, ktorú sme už dávno nemali - obrátené rezne v dvojobale s pravou zemiakovou kašou a k tomu pre mňa s ocinkom uhorkový šalát s jarnou cibuľkou a pre synčeka mrkvový šalát s jablkom ... mňam ... peknú nedeľu všetkým. 🙂

lienka2
28. apr 2013

@natal12
@joannas ja davam do palaciniek cukor..

@natal12 ja robim podla tohto palacinky.. 22dkg hladkej muky, 2 vajcia, pol litra mlieka, 2PL kryst. cukru, stipka soli a troska sody bikarbony.. ked peciem prvu palacinku najprv si na panvici roztopim maslo, potom ked peciem dalsie tak nalejem cesto na to hodim troska masla a ked otocim tak sa mi aj panvica omasti a nelepia sa 🙂

lienka2
28. apr 2013

a dnes zeleninova polievka s ryzou, bravcove kare na rasci k tomu tarhona a calamada, ako dezert kolacik cokoladovy a plnka je slahacka s gastanmi v cokolade, robila som prvykrat a fajny je 🙂

levandullka
28. apr 2013

Dnešný obed - grilovaný hermelín, varené zemiaky, šalát a restované šapmiňóny a dezert - celozrnná bublanina s ribezlami a čokoládou 🙂

betka22betka
28. apr 2013

@michaelamilan poprosím Ťa- dala by si sem recept na ten koláčik cibuľový? ĎAKUJEM......

hobit
28. apr 2013

hovadzie masko s cuketou a kukuricou, spaldova tarhona

betka22betka
28. apr 2013

včera aj dnes plnená paprika- dostala som inšpiráciu tu na MK- už ste ju viaceré varili. U nás idú len guľky, 2 papriky som dala len pre chuť....

nikushkasa
28. apr 2013

Trošku radosti na poobede.. 😀 Jahodovo-pomarančový zmrzlinový shake 😝 😝 😉 😉
Recept http://tipnajedlo.sk/recepty/jahodovo-pomaranco...

natal12
28. apr 2013

baby počujte vyskytli sa nám včera doma maravce a nevieme sa ich zbaviť 😠 😠 kupili sme nastráhu uvidíme či to pomožé . bohuzila sprej ziadny nemali iba na komáre, osy muchy a tak . ako sa máme zbavit mravcov ??

rastulka
28. apr 2013

Ahojte 🙂 My sme dnes mali kuraciu polievku s mrveničkou,pečene kura,slovensku ryžu a uhorkovy šalat 😉 Dezert mame ešte tortu z včerajšej oslavy,Bianka mala 9 narodky tak som jej robila krivu tortu 🙂 vanilkovo-jahodova a čoko-bananova 🙂

rastulka
28. apr 2013

@natal12 My sme kupili taku kriedu proti mravcom http://www.florasystem.sk/insekticidna-krieda-p... 😉

daniette
28. apr 2013

@natal12 Vrecúška naplnené škoricovou kôrou, šalviou alebo klinčekmi nevoňajú mravcom.Tie sa odporúčajú dať do skriniek.
Nakresli čiary s kriedou. Leukoplast lepivou stranou nahor a samé sa nalepia. Do rozprašovača nalej ocot a všetky cestičky a vstupy postriekaj octom - mravce neznášajú pach octu alebo octovou handrou utieraj podlahu, kde sa ti objavujú. Pomáha aj kypriaci prášok, soľ alebo sóda.

danielaj
28. apr 2013

krásnu nedeľu prajem, u nás dnes slepačia polievka, zeleninka a slížiky, pečená krkovička, pečené kuracie stehná, ryža, kuracie soté so zeleninkou, cestovina, jablkový kompót, šalát zo záhradky, idem urobiť deťom zmrzlinku, zo včera máme ešte perníček, ale nejakú mlsnotu idem asi vymyslieť 😉

nakup
28. apr 2013

@rastulka tvoje výtvory stále stoja za obdiv 🙂

danielaj
28. apr 2013

@nelinka0401 šikuľka, krásna tortička 😉

danielaj
28. apr 2013

@rastulka odpadnem, krásna, si šikulka 😉

jolly84
28. apr 2013

dukatove buchticky a hrncekova bublanina 🙂

libka1
28. apr 2013

@natal12 vraj pomaha proti nim kava, taka ta klasicka pomleta a uz pouzita, nemam ale odskusane a treba dufat ze tie vase mravce nebudu nejaky fajnsmekri co sa tej kave potesia 😀

lululka555
28. apr 2013

@rastulka krasna, ide ti to tortickovanie 🙂 😵

natal12
28. apr 2013

@libka1
@daniette
@rastulka dakujem za rady. no uvidime či to bude učínkovat ale vyliezaju natu nastrahu 🙂 bože a to kde sa nám zobrali 😠 dufam že sa ich zbavime co najskor

levandullka
28. apr 2013

@nikushkasa Fotka úplne dokonalá a verím, že aj shake 🙂. Hned by som sa na nho vrhla 😅

lillona
28. apr 2013

nedeľný marhuľový dezertík

rastulka
28. apr 2013

@nakup
@danielaj
@lululka555 Vdaka dievčata 🙂 😲

zklimekova
28. apr 2013

@rastulka blahoželám...že aká šikulka si..čoraz to krajšia 🙂

zklimekova
28. apr 2013

ahojte dievčence 🙂..peknú nedeľu prajem...včera večer som piekla perník ...nemala som čokoládu tak som ho posypala kokosom, dnes sme mali slepačiu polievku s rezancami, vyprážané kuracie rezne , vyprážanú morskú šťuku alebo pangasia..(kopec, aby mal aj mm do práce )..zemiakovú kašu, mali sme aj uhorkový šalát..ten sa obeda nedočkal, kým som bola na balkóne tak si ho moja malá láska stiahla na hlavu :(..,ešte že bol v plastovej miske...bola úžasná s tými kúskami na hlave ako sa objedala keď som ju našla ...kým som to do poslednej uhorky pozbierala , tak som sa aj ukľudnila 🙂

tinuskaha
28. apr 2013

morcaci vyvar s rezancami zo vcera a rlka z mleteho masa plnena broskynou a tvrdym syrom a zemiakova kasa

zklimekova
28. apr 2013

ešte foto perníka 🙂

natal12
28. apr 2013

ahojte my dnes máme milánsku polievku z haluštičkami, a vyprážané rezne s ryžou a hlávkový šalátik. a dezertík su včerajšie palacinky ešte 😀 baby a spýtam sa vás prečo tie mravce nevyliezajú na tú nástrahu ?? mohli sa nafetovat toho alebo ako by som to napísala a zaliezli ?? alebo čo ?

michaelamilan
28. apr 2013

@betka22betka jasnačka, nech sa páči. Spravila som si redšie kysnuté cesto s 1/2bal kypr. prášku, vyklopila som ho na plech a naolejovanými rukami som cesto roztlačila po celom plechu.
PLNKA: 6väčších cibúľ, 200g slaniny, 4vajcia. Cibuľu a slaninku som opiekla na panvici a na koniec som pridala rozšprúdľované vajcia, celé spolu som to len premiešala a vyliala som celé na plech. Piekla som na 180stupňov asi 25min. FAkt sme si pošmákli 😀
@rastulka tá torta je ukážková!!! Dala by som si 😀 vyzerá prudko jedlá 😝
@zklimekova aký je krásny vysoký!!!! jejda, mi len chute robíte 😝
@nikushkasa jéééj vidím, že je tu niekto z môjho cesta 😀 ja si robím shake alebo smoothie vždy počas varenia 🙂

natal12
28. apr 2013

@rastulka prosim ta a ta krieda pomaha?? a da sa kupit aj v drogerii niekde ?? 🙂