Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kelová polievka + palacinky s tvarohom.
@papuka podla tohto receptu a ta hustota to treba pomali varit niekedy aj tri hodinky,treba skusit kvapnut na tanierik
http://varecha.pravda.sk/recepty/pupavovy-med-n...
Este zo vcera mame pecene kuracie stehna s tymianom a rozmarinom a k tomu ryza a kompot (manzel sa az za usami zalizoval) 😉
@nikushkasa aj ja som taká 🙂 mám aj tu v tejto téme zopár mojich pokusov 😀 A v ltete zasa mm robieva piňacoládu....mňam!
@michaelamilan mňaaaam, hneď by som si dala... asi sa u teba zastavim na tu piňacoládu.. 🙂 🙂 😉 😉
@fattamorgana jéééééééééééééééééééééééééééé, to vyzerá bombasticky!!!!! a tá zeleninová kytička ani nehovorím!!!! Klobúk dolu, fakt krása...a určite aj chutné všatko bolo, keď to aj mne chutí na obrázku 😀
@nikushkasa nieje probléééééééééém 😀 len by som musela ísť kúpiť smotanu a ananásový džús, lebo mám doma iba biely rum a kokosový monin 😝.....inak aj ja by som si už dala....už som ozaj dlho nemala.....
Mali sme chuť na niečo sladké.. Pomarančovo ryžový koláč 🙂 🙂 😝 😝
Receptík: http://ow.ly/kwe4l
dnes grilovačka
dievcata poradte nejaky recept na tortu nemam skusenosti z tortami ale chcela by som to vyskusat dakujem
u nás dnes rýchlovka, lebo záhrada volá 🙂 paadajková polievka a asi palacinky. a možno vyberiem z mrazáku domáce jaterničky........uvidíme 🙂
u nás nedeľná dojedačka, hovädzia polievka, kuracie slimáčiky s ryžou a aby sme mali čo zajtra raňajkovať, tak pečiem kakaové venčeky z kysnutého cesta
ahojte...ja som mala cez vikend brutalnu oslavu 30tky doma, tak este dodnes upratujem...robila som v kotliku gulas a nejake misy so šalatikmi a natierkami a kolace. a este pridavam nejake fotky z minula, co som varila take zapekane zemiacky aj vyprazane kurča,.aj tortu co som piekla pre svagrinine krsniatko. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam v tej zeleninke máš aj sóju alebo fazuľky? Tie hríbiky - volajú sa smrhy? tuším aj ja mám v záhrade jednu. pripájam foto- pozrieš sa na to, prosím? ďakujem/ vôbec nepozám hríbiky!!!!!, lebo u nás nerastú/
Ahojte, dnes dojedame zo vcera polievku a pecene plnene kura s ryzou... 😉 kolacik sa pojedol skoro cely,su tam este 4 kusky,to si dame vecer 🙂
@anavila čo si davala na tie chlebíky tá torty je pekna 🙂
@fordikford
@antony31 nat ych chlebikoch je namastene maslo,ktore som zmiesala s bylinkami a cesnakom a potom som to posypala moravskym masom na kocky pokrajanym a postruhanym syrom....fajne.
@anavila prosím ťa,čo je v tej mise vpravo v strede?nejake namastene chlebičky?či čo a tam vzadu?take obložene chlebičky a skladane pečivo,alebo čo,mne treba dačo pripravovať a netušim čo,furt to iste dookola a už ma to nebaví,chcem dačo novéééé 🙂
@fattamorgana olalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
odkedy je vonku teplo,ja nestíham vôbec za pc chodiť,sem tam vás prečítam,ste šikovné,ale to je vše.keby mal den 48 hodin,tak málo,deti,dom,zahrada,varenie....ja idem vyprážať rybky ku zemiakom
@nelinka1311 ahoj, no robila som z listkoveho cesta take dve rolady...jedna bola plnena spenatom, druha pizzova...potom som robila dve natierky, nivovu a vajičkovu....na internete mas kopec receptov na natierky...tie natierky som davala aj na bagetky a aj som si upiekla kysnute žemličky, posypane lanovymi semienkami, a prekrojila som, namastila tou natierkou a dala zeleninu, šunku, prip syr. a este som urobila dva salaty, cviklovy a taky pikantny s kapiou no a vsetko som so vsetkym kombinovala plus nejaka sunka, zelenina. Ak chces, tak ti potom neskor tie recpety napisem, alebo si vyber ine natierky...tie zapekane chlebicky boli s maslom, cesnakom, sunkou a syrom. tiez nemam rada robit vsetko dokola a čo to som obkukala od inych kamosiek, ked sme boli na navsteve a tak som to nakoniec vyriešila 🙂 🙂 🙂
my dojedame slepaci vyvar a pecenu kacku s knedlou a kapustou..zajtra spravim rizoto so sliepky a polievku este netusim... 🙂
@zklimekova
@michaelamilan
@luciok
@drobik1 DAKUJEM 😲

my dojedáme z víkendu, rezníky a zemiačiky a druhé restovanú pečienku s ryzou a k tomu ladový šalátik 😉