icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rosannar
29. apr 2013

my dojedáme z víkendu, rezníky a zemiačiky a druhé restovanú pečienku s ryzou a k tomu ladový šalátik 😉

fomarik
29. apr 2013

kelová polievka + palacinky s tvarohom.

titkovamiriam
29. apr 2013

@papuka podla tohto receptu a ta hustota to treba pomali varit niekedy aj tri hodinky,treba skusit kvapnut na tanierik
http://varecha.pravda.sk/recepty/pupavovy-med-n...

mirka1011
29. apr 2013

Este zo vcera mame pecene kuracie stehna s tymianom a rozmarinom a k tomu ryza a kompot (manzel sa az za usami zalizoval) 😉

michaelamilan
29. apr 2013

@nikushkasa aj ja som taká 🙂 mám aj tu v tejto téme zopár mojich pokusov 😀 A v ltete zasa mm robieva piňacoládu....mňam!

nikushkasa
29. apr 2013

@michaelamilan mňaaaam, hneď by som si dala... asi sa u teba zastavim na tu piňacoládu.. 🙂 🙂 😉 😉

michaelamilan
29. apr 2013

@fattamorgana jéééééééééééééééééééééééééééé, to vyzerá bombasticky!!!!! a tá zeleninová kytička ani nehovorím!!!! Klobúk dolu, fakt krása...a určite aj chutné všatko bolo, keď to aj mne chutí na obrázku 😀

michaelamilan
29. apr 2013

@nikushkasa nieje probléééééééééém 😀 len by som musela ísť kúpiť smotanu a ananásový džús, lebo mám doma iba biely rum a kokosový monin 😝.....inak aj ja by som si už dala....už som ozaj dlho nemala.....

nikushkasa
29. apr 2013

Mali sme chuť na niečo sladké.. Pomarančovo ryžový koláč 🙂 🙂 😝 😝
Receptík: http://ow.ly/kwe4l

daniz
29. apr 2013

dnes grilovačka

juranka
29. apr 2013

@mirka1011 my mame dnes take iste zo vcera 😀

visage1974
29. apr 2013

dievcata poradte nejaky recept na tortu nemam skusenosti z tortami ale chcela by som to vyskusat dakujem

bambina78
29. apr 2013

Dnes to mal byt lahky obed.., ale z chladnicky na mna kukalo maso a kricalo zjedz ma 😝 , tak to dopadlo takto 😀 krkovicka na prirodno s cestovinou a cuketou sparadajkami na cesnaku, parmezan..

daniela1978
29. apr 2013

u nás dnes rýchlovka, lebo záhrada volá 🙂 paadajková polievka a asi palacinky. a možno vyberiem z mrazáku domáce jaterničky........uvidíme 🙂

aadulik2110
29. apr 2013

u nás nedeľná dojedačka, hovädzia polievka, kuracie slimáčiky s ryžou a aby sme mali čo zajtra raňajkovať, tak pečiem kakaové venčeky z kysnutého cesta

anavila
29. apr 2013

ahojte...ja som mala cez vikend brutalnu oslavu 30tky doma, tak este dodnes upratujem...robila som v kotliku gulas a nejake misy so šalatikmi a natierkami a kolace. a este pridavam nejake fotky z minula, co som varila take zapekane zemiacky aj vyprazane kurča,.aj tortu co som piekla pre svagrinine krsniatko. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

betka22betka
29. apr 2013

@titkovamiriam v tej zeleninke máš aj sóju alebo fazuľky? Tie hríbiky - volajú sa smrhy? tuším aj ja mám v záhrade jednu. pripájam foto- pozrieš sa na to, prosím? ďakujem/ vôbec nepozám hríbiky!!!!!, lebo u nás nerastú/

lululka555
29. apr 2013

Ahojte, dnes dojedame zo vcera polievku a pecene plnene kura s ryzou... 😉 kolacik sa pojedol skoro cely,su tam este 4 kusky,to si dame vecer 🙂

fordikford
29. apr 2013

@anavila čo si davala na tie chlebíky tá torty je pekna 🙂

antony31
29. apr 2013

@anavila ahoj, co vsetko je na tych chlebickoch v trube? vyzera to dobre...

anavila
29. apr 2013

@fordikford
@antony31 nat ych chlebikoch je namastene maslo,ktore som zmiesala s bylinkami a cesnakom a potom som to posypala moravskym masom na kocky pokrajanym a postruhanym syrom....fajne.

nelinka1311
29. apr 2013

@anavila prosím ťa,čo je v tej mise vpravo v strede?nejake namastene chlebičky?či čo a tam vzadu?take obložene chlebičky a skladane pečivo,alebo čo,mne treba dačo pripravovať a netušim čo,furt to iste dookola a už ma to nebaví,chcem dačo novéééé 🙂

nelinka1311
29. apr 2013

@fattamorgana olalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

nelinka1311
29. apr 2013

odkedy je vonku teplo,ja nestíham vôbec za pc chodiť,sem tam vás prečítam,ste šikovné,ale to je vše.keby mal den 48 hodin,tak málo,deti,dom,zahrada,varenie....ja idem vyprážať rybky ku zemiakom

januschka10
29. apr 2013

Tak tuto mnamku si robim kazdy den pred obedom. Vymixovana mrkva s pomarancom, citronova stava a skorica. Malo by tam ist aj jablko,ale ja som na jablka alergicka. Kedze normalne sa kazdy den nedonutim zjest 1 pomaranc a 2 mrkvy, nie som taka poriadna zdravo sa stravujuca.

michaelamilan
29. apr 2013

Ahojte, my máme dojedačky zo včera a dnes som spravila ako dezertík ricottu s lesným ovocím a naporcovala som to do košíčkov na muffinky 😀

anavila
29. apr 2013

@nelinka1311 ahoj, no robila som z listkoveho cesta take dve rolady...jedna bola plnena spenatom, druha pizzova...potom som robila dve natierky, nivovu a vajičkovu....na internete mas kopec receptov na natierky...tie natierky som davala aj na bagetky a aj som si upiekla kysnute žemličky, posypane lanovymi semienkami, a prekrojila som, namastila tou natierkou a dala zeleninu, šunku, prip syr. a este som urobila dva salaty, cviklovy a taky pikantny s kapiou no a vsetko som so vsetkym kombinovala plus nejaka sunka, zelenina. Ak chces, tak ti potom neskor tie recpety napisem, alebo si vyber ine natierky...tie zapekane chlebicky boli s maslom, cesnakom, sunkou a syrom. tiez nemam rada robit vsetko dokola a čo to som obkukala od inych kamosiek, ked sme boli na navsteve a tak som to nakoniec vyriešila 🙂 🙂 🙂

drobik1
29. apr 2013

@rastulka wauuuuuuuuuuu super ze aka si sikulka..perfektne.. 😀 🙂

drobik1
29. apr 2013

my dojedame slepaci vyvar a pecenu kacku s knedlou a kapustou..zajtra spravim rizoto so sliepky a polievku este netusim... 🙂

rastulka
29. apr 2013