icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
1. máj 2013

@betka22betka jej jasne že je to smrha a ked myslis tu zmes na vestovinach tak to je klasika ta kupovana omacka so sojou,no radsej robievam domacu z bielej fazulky-no lenivost a pekne pocasie zvitazil 🙂
vcerajsie ranajky -sladka makovka s maslom a marhulovym dzemom s hruškami
obed kuraci vyvar a pecene stehienka obalene v skorici s jablkami a ryza

dnes planujem plnenu faširku a zemiakove pyre

andula30
1. máj 2013

@danielaj recept na to bebe?

andula30
1. máj 2013

@betka22betka aky mas recept na tie gulky a plnenu papriku plus omacku?

denisenko
1. máj 2013

...na dnes bude rascová polievočka, čína s ryžou a jablkovo-maková štrudla z lístkového cesta.... 😉

inffinity
1. máj 2013

Dneska asi jeenoduchou vajcovou polivku kdyz bude na polivce nekdo trvat a jinak delame po dlouhe dobe pizzu tak se tesime 🙂

nikoletka_h
1. máj 2013

dnes bude spenat a halaszlee 🙂

abriela
1. máj 2013

Dlho som tu nebola. Dnes asi spenatove halusky so syrom a polievka na rychlo vlockova.

Minuly tyzden som piekla a robila aj roztieratelny syr, ktory je uzasny. Upravila som recept a pouzila som len 1 jogurt a 2-3 lyzice kyslej smotany. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52545

gelinka75
1. máj 2013

dnes bude polievka zo zlteho hrachu s udenym tofu a mrkvou, druhe bude celozrnna pizza, sunka, syr, kukurica a mozno ak vyjde z cesta tak spravim nejake buchty 🙂

salma22
1. máj 2013

dnes od babky domace parene buchty 😵 mnamky

lululka555
1. máj 2013

ahojte 😎 , u nas dnes polievka zo vcera kysla z fazulkovych strukov, sulance s makom a idem piect syrove pagace, cesto mam od vecera zamiesene v chladnicke 🙂

janano
1. máj 2013

ahojte...chcem vas poprosit o radu...ako upiect kacku? Staci pokorenit, posolit po vrchu, dat na pekac, podliat vodou a piect?

lululka555
1. máj 2013

@janano ahoj ja poriadne nasolim aj z vnutra, uz vecer,dam na pekac ,podlejem vodou a peciem 🙂

janano
1. máj 2013

@lululka555 no ja samozrejme som vcera nenasolila, pojdem na to teraz...a treba ju prikryvat? Niekde som citala, ze prvu hodinu treba prikryt....? A na kolko, 200 st. je ok?

lululka555
1. máj 2013

@janano ano prikryjem a tak ako si napisala na 200 st, dopekam odkryte, nech sa podari 🙂

janano
1. máj 2013

@lululka555 dakujem 🙂

natal12
1. máj 2013

@abriela moja a miesto platna co mkzem dat do sitka?? rada bi som vyskhsala ten syr 🙂

lululka555
1. máj 2013

@danielaj chlebik mas krasny. 🙂

abriela
1. máj 2013

@natal12 ja som davala gazu.

titkovamiriam
1. máj 2013

dnesna krasavica fasirka-plnka špenat s medvedim cesnakom,tvaroh a aby to nebolo moc zdrave domaca klobasa 😀 ,by som vam tu vonu pri peceni poslala-medvedi cesnak je uzasna bylinka v kuchyni. 😀

natal12
1. máj 2013

@abriela no gáza viem čo to je ale to je male nie ? 😅

tosomja
1. máj 2013

Halušky s tvarohom a slaninkou, vajíčková polievka.

vivusika
1. máj 2013

zemiaková polievka na spôsob gulášovej, podlesník pečený na plechu 😉

libka1
1. máj 2013

peciem kolienko a zjeme vyvar z neho

egyptanka
1. máj 2013

Paradajkova polievka s cestovinou a zemiakova kasa s rybkou na bylinkach a kukurica na pare

chantalle
1. máj 2013

My dnes cesnakova s opecenym chlebikom, pecena kacica, kapusta, knedla, alternativa pre mna - pecene kura a zemiaky a kolacik - zltkovy kremes podla: http://tana-catering.blogspot.sk/2012/02/zltkov... , no a nevidim to inak - musime ist nase dnesne menu spalit niekam von....🙂

bubo1104
1. máj 2013

kukuričková polievka , zemiaková kaša + fašírky + uhorky . Ešte som navarila na pár dní dopredu guľáš a bude pokoj .

hobit
1. máj 2013

kremova polievka - por, zemiaky, cuketa a do nes namiesto krutonov pre zmenu mrkva len jemne na pare 🙂

danielaj
1. máj 2013

@lululka555 ďakujem moja, no už je po ňom, zajtra pečiem ďalší, ja tak každé 3 dni pečiem 😉

danielaj
1. máj 2013

@abriela krásna 😉

danielaj
1. máj 2013

dnes som varila fazuľovú omáčku na kyslo, tarhoňové rizoto s kuracím mäsom, zeleninkou a šampiónmi+ strúhaný syr, hlávkový šalát zo záhradky, ešte máme bebe dobré ráno z predvčera, ale poobede urobím domáci pribináčik 😉