Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte babule dnes nevarim dojedame a zajtra budu bryndzove halusky a syrove pre mm neznasa bryndzu..... 😀
My dnes len cestoviny vrtulky s konzervou - klobasovou zmesou a syrom. Zajtra spravim asi luskovu polievku na kyslo. To je moja oblubena a deti si vypytali dukatove buchticky. To zas ja nemusim 🙂 A vo stvrtok a v piatok dovoleneckaaaaa 😎
Ahojte,aj my ešte dojedáme polievku od nedele a dnes tak na rýchlo.po 100 rokoch vysmážaný syr s hranolkami a dresingom
Pekný dník gazdinky 🙂, ja som dnes robila mäso na zeleninke s ryžou, polievku som nerobila, nechcelo sa mi 😀
@zklimekova ďakujem
ahojte 🙂 my sme dneska na zdravo 🙂 tuňák na másle a bramborková kaše z domácích brambor 🙂
Ahojte, my s drobcom prázdinujeme u starkej, tak nás stravuje várou z nedele a práve sa mi pečú osie hniezda v inej podobe, tak dúfam že budú ok. Chcela som urobiť radosť bratovi - ide za frajerkou, tak aby mali čo vyhrýzať zaľúbenci 🙂
Ja prave varim : Šampinonová omáčka a špagetky :D mňam mňam
Vynikajúci francúzsky Quiche Lorraine 😝 😝 😉 😉
Recept: http://tipnajedlo.sk/recepty/francuzsky-quiche-...
@nikushkasa vyzera to super,prosim ta muka tam ide aka?
@majulena hladka muka
@nikushkasa dakujem,lebo ja som bohovska pekarka 😀 😀 😀 😀 😀
cafte takze my dnes kapustovu polievku..nas drobec teda prostredny ma tyzden prisnu dietu tak nic nemozme take varit...vraciame a hnackujeme.. 😠 ☹ tak som k.o 😒 ☹ ale zajtra budu asi sisky... 😀
Baby nemate nejaky receptik na dresing do salatu zeleninoveho?
Ahoj dievcata vie mi niekto dat recept na tvarohovu babovku? Dakujem🙂
ja som vcera urobila brindzove halusky ,a dnes nic 😉
@gabikastorinska ja som robila tuto a je dobra http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohova-babo...
dneska bazalkosmotanové kuracie prsia a ryža a mám otázku..z nedele mi zostal čistý kurací vývar, nechcem spraviť zeleninovú polievku ale niečo iné, poradte čo z nej
gulasova polievka, palacinky
baby ja stale rozmyslam nad tym pupavovym medom a chcem sa spytat, ze z vyzivoveho hladiska ci je prinosom, alebo je to len kopa cukru bez nejakej pridanej hodnoty 😅 nepodarilo sa mi nic rozumne vygooglit tak neviem ci ho urobit alebo nie 😅
Spanielske vtaciky s ryzou
ahojte 😎 dnes polievka zo vcera a parene buchty 🙂
a mam jednu prosbicku, zajtra chcem urobit TIRAMISU , tak ak mate nejaky dobry overeny recept , potesite ma velmi 😉 uz som nejake nasla na nete ,ale rada sa necham aj tu inspirovat DAKUJEM

@danielaj tak to si presne ako ja volske oko ak robim tak pre seba z oboch stran no a potom je hnusne tak radsej si uvarim na tvrdo ..... 😀 😀