icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
7. máj 2013

@danielaj tak to si presne ako ja volske oko ak robim tak pre seba z oboch stran no a potom je hnusne tak radsej si uvarim na tvrdo ..... 😀 😀

miruska73
7. máj 2013

ahojte babule dnes nevarim dojedame a zajtra budu bryndzove halusky a syrove pre mm neznasa bryndzu..... 😀

vieruna
7. máj 2013

My dnes len cestoviny vrtulky s konzervou - klobasovou zmesou a syrom. Zajtra spravim asi luskovu polievku na kyslo. To je moja oblubena a deti si vypytali dukatove buchticky. To zas ja nemusim 🙂 A vo stvrtok a v piatok dovoleneckaaaaa 😎

nelinka0401
7. máj 2013

Ahojte,aj my ešte dojedáme polievku od nedele a dnes tak na rýchlo.po 100 rokoch vysmážaný syr s hranolkami a dresingom

michaelamilan
7. máj 2013

Pekný dník gazdinky 🙂, ja som dnes robila mäso na zeleninke s ryžou, polievku som nerobila, nechcelo sa mi 😀

womankc
7. máj 2013

@zklimekova ďakujem

inffinity
7. máj 2013

ahojte 🙂 my sme dneska na zdravo 🙂 tuňák na másle a bramborková kaše z domácích brambor 🙂

lululka555
7. máj 2013

spagety s cuketou,rajcinami a parmezanom 🙂

bubu1111
7. máj 2013

@diusik mnamky, poprosim receptik🙂 dakujem

luciok
7. máj 2013

Ahojte, my s drobcom prázdinujeme u starkej, tak nás stravuje várou z nedele a práve sa mi pečú osie hniezda v inej podobe, tak dúfam že budú ok. Chcela som urobiť radosť bratovi - ide za frajerkou, tak aby mali čo vyhrýzať zaľúbenci 🙂

nikauff22
7. máj 2013

Ja prave varim : Šampinonová omáčka a špagetky :D mňam mňam

nikushkasa
7. máj 2013

Vynikajúci francúzsky Quiche Lorraine 😝 😝 😉 😉
Recept: http://tipnajedlo.sk/recepty/francuzsky-quiche-...

majulena
7. máj 2013

@nikushkasa vyzera to super,prosim ta muka tam ide aka?

nikushkasa
7. máj 2013

@majulena hladka muka

majulena
7. máj 2013

@nikushkasa dakujem,lebo ja som bohovska pekarka 😀 😀 😀 😀 😀

drobik1
7. máj 2013

cafte takze my dnes kapustovu polievku..nas drobec teda prostredny ma tyzden prisnu dietu tak nic nemozme take varit...vraciame a hnackujeme.. 😠 ☹ tak som k.o 😒 ☹ ale zajtra budu asi sisky... 😀

mravvcek
7. máj 2013

Baby nemate nejaky receptik na dresing do salatu zeleninoveho?

lienka2
7. máj 2013

ahojte 🙂
dnes zeleninova polievka zo struhanej zeleniny s cestovinkou, bryndzove halusky
zajtra bude hovadzi vyvar s rezancami, kuracie sote s ryzou a dufam ze ostane aj na stvrtok
a pridavam foto dnesneho pecenie, robila som babovku a do casti cesta som primiesala mlety mak 🙂

gabikastorinska
8. máj 2013

Ahoj dievcata vie mi niekto dat recept na tvarohovu babovku? Dakujem🙂

erni
8. máj 2013

ahojte kocky, uzite si volny den 😉 pridavam foto vcera vyrobeneho pupavoveho medu

happyfrog80
8. máj 2013

ja som vcera urobila brindzove halusky ,a dnes nic 😉

rosannar
8. máj 2013

dneska bazalkosmotanové kuracie prsia a ryža a mám otázku..z nedele mi zostal čistý kurací vývar, nechcem spraviť zeleninovú polievku ale niečo iné, poradte čo z nej

libka1
8. máj 2013

gulasova polievka, palacinky

baby ja stale rozmyslam nad tym pupavovym medom a chcem sa spytat, ze z vyzivoveho hladiska ci je prinosom, alebo je to len kopa cukru bez nejakej pridanej hodnoty 😅 nepodarilo sa mi nic rozumne vygooglit tak neviem ci ho urobit alebo nie 😅

libka1
8. máj 2013

@rosannar cesnacku napr. ak mate radi

veroninna1
8. máj 2013

Spanielske vtaciky s ryzou

diusik
8. máj 2013

@bubu1111 ahoj,recept ja na strane 2343 hned na zaciatku 😉

rosannar
8. máj 2013

@libka1 no ale asi mám len jednu hlavičku cesnaku a to je málo 😒

lululka555
8. máj 2013

ahojte 😎 dnes polievka zo vcera a parene buchty 🙂

lululka555
8. máj 2013

a mam jednu prosbicku, zajtra chcem urobit TIRAMISU , tak ak mate nejaky dobry overeny recept , potesite ma velmi 😉 uz som nejake nasla na nete ,ale rada sa necham aj tu inspirovat DAKUJEM