icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
12. máj 2013

@maartinkaa ako so vsetkymi susenymi vnatkami,pouzivam do polievok,ryze,na masko,teraz ju susim ale mavam aj zamrazenu.skoda je to vyhodit ked je taka nadherna 😀 😀

tinuskaha
12. máj 2013

zeleninova polievka a segedin z kyslej kapusty domaca knedla a puding

eva7780
12. máj 2013

zeleninova polievka,bravcove maso s kukuricou ,zem.kasa

gelinka75
12. máj 2013

dnes varim kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, zemiakovy privarok s fasirkou a bebe keksovy kremes 😉

rastulka
12. máj 2013

@lussy23 😀 😀 😀 čista nahoda 😀 😀 😀 Vdaka 😉

rastulka
12. máj 2013

Ahojte,u nas dnes kuracia polievka,pečene kura,zem.kaša+kompotik 😉 Pekny sviatočny dnik prajem 🙂

vivusika
12. máj 2013

polievka slepačia od včera, dnes vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, decká kompót, my nejakú čerstvú zeleninu alebo zaváranú cviklu 😉 koláčik rebarborový s tvarohom tiež od včera 🙂

fordikford
12. máj 2013

polievka z mrveničkou a bravčove stehno na zeleninke ,ryža kompot pekný den a všetko naj všetkým maminám 🙂 🙂 🙂

daniette
12. máj 2013

Všetkým mamičkám prajem všetko najlepšie ku Dňu matiek 🙂. Pripravila som Ausburské rezy 🙂

katkas1
12. máj 2013

dnes mlete syrove rezne so zemiakovou kasou a salatom a bude aj na zajtra a ked sa drobce vyspia ideme na grilovacku, tak dufam ze sa pocasie umudri 🙂

zarabono
12. máj 2013

dnes vari mm 😀 asi 2x za celu dobu,co sme spolu a to je uz 10 rokov,vraj budu tortelliny s nejakou omackou 😝

lienka2
12. máj 2013

ahojte, my dnes netradicne na nedelu - zeleninova polievka s haluskami a palacinky 🙂
zajtra dojeme polievku a na druhe bude bravcovy perkelt, noky a nejaky salatik zeleninovy 🙂

sharmana
12. máj 2013

Dnes:
polievka zo včera zeleninová mliečna mixovaná
strapačky s kyslou kapustou a slaninou 🙂

bambina78
12. máj 2013

@clarissa ahoj, mohla by som poprosit recept na tu fr.torticku?vyzera super 😉

savanah111
12. máj 2013

@rastulka Ta torta nema chybu! Kraaasna je!!!! 🙂

savanah111
12. máj 2013

@fattamorgana Wau! Krááásne!!!!

trudka4
12. máj 2013

Dnes mi ke Dni maminek dcerka s manželem upekli Koka sušenky :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484
Inspirace z MK od martina_maxian, ale jinak recept z www.mimibazar.sk
A jsou tak dobré, že se dali do přípravy druhé várky, protože ta první várka je už skoro pryč.

lenadka
12. máj 2013

@titkovamiriam mňáám ten gulášik, dala by som si 😵 , robila som si chute včera ked sem boli na akcii súťaž furmanov - morovnianska podkova, ale začalo tak liať, že sme utekali domov a guláš som ani len neovoňala 😝

lenadka
12. máj 2013

@clarissa vyzerá to super, tú tortičku vyskúšam 🙂 čím potieraš tie závitky?

rastulka
12. máj 2013

@savanah111 Dakujem 😀

olo2003
12. máj 2013

tak dnes morčací vývar s rezancami, pečené marinované bravčové mäsko s jablkami, pečené zemiaky a piekla som bebe sušienky.

miruss
12. máj 2013

U nás dnes špenátová polievka, fašírky, zemiaková kaša, hlávkový šalát doma dopestovaný a čokoládové muffiny. 🙂

titkovamiriam
12. máj 2013

foto dnesných rezničkov a necakane dosla kamoska tak babovka to istila

luciok
12. máj 2013

Ahojte, my sme sa dnes ohlásili mojej mame na obed dve hodiny vopred, tak urobila len pár kuracích rezňov a svokra robila tiež rezne, ale bravčové so zemiakovým šalátom. Dezert bol obrátený jablkovo makový koláč a kúpené likérové špice.

abriela
12. máj 2013

Kedze včera sme neplanove boli na vylete cely den, tak dnesne menu: slepaci vývar, bryndzove pirohy, kolacik nepeceny z bebe keksov plneny jogurtovou plnkou (foto uz len zbytok 😉 ), vecera - kapustovy salat s kuracim maskom.

danielaj
12. máj 2013

ahojte, u nás dnes netradične zo včera fazuľová polievka s údeným a širokými rezancami, bravčové karé dusené na plátky so šampiónmi, pečená krkovička na spôsob živánskej, zemiaky, ryža, ľadový šalát zo záhradky, dnes totálne ulietaný deň, absolvovala som dve vystúpenia mojich detí ku dňu matiek, tak idem popozera´t, čo ste dobré kuchtili 😉

natal12
12. máj 2013

Ahojte my dnes morčaciu polievku so slížikmi a kuracie rezne a zamiaková kaša k tomu a kompót 😉 a dezertík je mandlová tortička podobá k tej ikeovej 🙂

danielaj
12. máj 2013

@gelinka75 tak ako aj slivkovú, kdesi mám aj presný recept, len musím pohľadať 😉
@michaelamilan