icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gabriella7
12. máj 2013

morčacie maso v listovom cestícku s brynzou 😵

danielaj
12. máj 2013

@titkovamiriam ja nesuším vňate, ja zase len mrazím, už mám tiež zamrazený 1 kelímok tohtoročnej obyčajnej pažítky aj cesnakovej, veru škoda to nechať len tak, nech rastie ďalšia, nie? 😉
@daniette Mńam, krásne ich máš, tiež mám napísaný recept, ale ešte som ich nerobila 😒

ukana
12. máj 2013

ahojte..krásne recepty ste popridávali....my sme mali na víkend hlivovo- zeleninovu polievku s krupicovými haluškami, v sobotu vyprážaný syr, zemiaková kaša, uhorkový šalát.............dnes bravčové kocky naprírodno s kukuricou, ryža, kompot.... 😉 koláč bude zajtra, ked mi mama donesie rebarboru 🙂

daniette
12. máj 2013

@danielaj Ďakujem, ja som dávala o 250 g viac tvarohu a je výborný, len musí trošku dlhšie postáť. A robila som aj mrkvové muffiny. Sú perfektné a synovi veľmi chutili. Ani neviem komu sa mám poďakovať za recept na tie muffiny. Najlepšie muffiny aké som jedla🙂 🙂 🙂 🙂.

michaelamilan
12. máj 2013

@danielaj okiiiii, veď ja si počkááááám 🙂 Do sezóny je času 😀

zklimekova
12. máj 2013

@rastulka tortička je super 🙂..pribináčikovú tiež často robím 🙂..pošli kúsok ...ten víkend sme bez koláčika..až sa mi slinky zbiehajú 😉

zklimekova
12. máj 2013

@abriela mňaaam ..ja by som jedla keď pozerám také foto 🙂..nebezpečné teraz v noci tu chodiť :D

zklimekova
12. máj 2013

@nelinka0401 krásna tortička 😉

luciok
12. máj 2013

@danielaj Dani, prosím ťa, ako mrazíš pažítku? Moja mamina ju má v záhradke a teraz ma napadlo, že by som si aj ja dala do mrazáku, využijem už dúfam vo vlastnej kuchyni.

danielaj
12. máj 2013

@luciok úplne jednoducho, nasekám a dám do kelímkov, nezostane zlepená, pekne si z nej odsýpam 😉

luciok
12. máj 2013

@danielaj Ďakujem za radu, určite si to tak urobím, nebudem kupovať sušenú, aj tak to nie je ono...

zklimekova
12. máj 2013

v piatok večer sme už mali na večeru toto 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52545 ..inšpirovala som sa u @abriela ..mňam..mne to chutí, manžel ...že ,,dá sa,,..deti..ani náhodou....robila som iba z jedného veľkého jogurtu nie z troch....v sobotuna obed paradajková polievka z piatka, kakaový a orechový závin od babky 🙂.. bolo krásne tak sme mali super počasie na fotenie....skončilo sa riadnou alergiou :(...u mňa...až opuchnutím očí...tak sme z ďalšieho výletu ..jaskyne upustili...o dva týždne pojdeme...v sobotu k večeru sme boli pri švagrinke ...na guláš a grilovať...deti sa vyšantili na dvore 🙂...dnes sme boli na obed pri babke ...manžel dodatočne blahoželať mojmu ockovi k narodeninám.. mali sme hovadziu polievku s rezancami, knedľu, dusenú kyslú kapustu a údené masko

danielaj
12. máj 2013

@luciok jasné, to sa nedá porovna´t, je ako čerstvá, dávam ju v zime aj na chlebík, do nátierok , do polievok atď. 😉

nelinka0401
12. máj 2013

@zklimekova dakujem 🙂

natal12
12. máj 2013

baby co sa dá robit zo želatinovej hmoty ?? okrem ozdäb a potahovania tort

womankc
13. máj 2013

@daniette poprosím receptík, vyzerajú vinikajúco 😀

abriela
13. máj 2013

@gelinka75 @michaelmilan My sme robili takuto slivkovu nutelu.
3kg slivky - vykostkovane, 1/2 kg cukru, 1 vanilkový cukor, 10 dkg kakaa. Slivky zomeliema, pridame ostatne ingrediencie. Premiešame a necháme stáť 12 hodín. Znovu premiešame a plnime do pohárov. Sterilizujeme 20 minút.
@danielaj tak, mozno si spomenies, ze recept mame rovnaky alebo prekvapis niecim novym.

abriela
13. máj 2013

@zklimekova aj ja tvrdim, ze vecer by mal byt zakaz davat tu fotky 😀. Aku jasjynu ste sa chystali navstivit. Ja uz planujem vylety s drobcom, prvy mame za sebou. Boli sme pozriet vodopady. Teran velmi nebol na vylet s kocikom, ale nejako sme to zvladli.
@rastulka krasna husenka. Aj ked sme mali kolacik, jednu kopku si mohla postat aj do KE 😉
@natal12 ozdoby na muffiny. Mozno aj cukriky - draze. Spravis gulky a je to. Aj ked stvrdnu v ustach sa potom hmota predsa rozpusti. Spravila si jej vela?

eliska07
13. máj 2013

@emakiki Vyzerajú úžasne, môžem poprosiť recept?

eliska07
13. máj 2013

@happy8051 Môžem poprosiť receptík?

womankc
13. máj 2013

ja som v sobotu varila paradajkovú polievočku a netradične som do džúsu pridala aj sekané paradajky , tak bola fakt vynikajúca a ako druhé bola hrášková ryža a kuraci krídla pečené na baby karotke a medveďom cesnaku a piekla som čokoládové muffinky od zklimekovej - len som nedala lámanú čokoládu ale marhuľový džem, dojedali sme ešte jahodové tiramisu a robila som domáce grisiny , ale z pohánkovej múky a priznám sa , že mi moc nechutila . Takže urobím ich klasické podľa receptu, alebo špaldovej múky. V nedeľu som netradične robila kuracie rezne, zemiakovú kašu a morčací vývar s koreňovou zeleninou a šampiónmi . No a spracovávala som nazbieraný medvedí cesnak, niečo som šupla do mraziaka , niečo som nasušila a dnes budem nakladať do liehu, do oleja a skúsim urobiť pesto a jeden téglik skusmo nakladaného syra

drobik1
13. máj 2013

ahojte my mame hoväädzi vyvar,ryzu a bravcove stehno dusene na sampinonoch..dezert mi manzel spravil s detmi ku dnu Matiek krtkovu tortu... 🙂

emakiki
13. máj 2013

@eliska07 recept je asi dve spravy pod fotkou... 🙂

nelinka0401
13. máj 2013

Ahojte,tak my sme boli včera na krste,tak som nemusela doma variť ani piecť.polievka bola slepačia os zeleninou a domácimi slížikmi,pečené kuriatka,plnené rezne k tomu pečené zemiaky,ryža s hráškom a prílohy-kapustový šalátik a hlávkový šalát.a veľa,veľa zákuskov a torty 🙂
tak sme nabalený aj na dva dni 🙂

zklimekova
13. máj 2013

@abriela chceli sme do Važeckej je blízko a je krátka, chcela som vedieť, či to najmladšia zvládne lebo v lete plánujeme Domicu 😉

eliska07
13. máj 2013

@emakiki Ďakujem, našla som 🙂

daniz
13. máj 2013

dnes dojedáme zo včera, hov. vývar s rezancami a br.pliecko na zeleninke + tarhoňa

daniz
13. máj 2013

No a keďže som nič nepiekl a bavila som sa v našom šatníku, idem urobiť prasiatka aj na slano http://www.toprecepty.sk/recept/3830-prasiatka-...

fomarik
13. máj 2013

šošovicový prívarok s opekaným špekáčikom