Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninova polievka a segedin z kyslej kapusty domaca knedla a puding
zeleninova polievka,bravcove maso s kukuricou ,zem.kasa
dnes varim kuraci vyvar so zeleninou a slizikmi, zemiakovy privarok s fasirkou a bebe keksovy kremes 😉
Ahojte,u nas dnes kuracia polievka,pečene kura,zem.kaša+kompotik 😉 Pekny sviatočny dnik prajem 🙂
polievka slepačia od včera, dnes vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, decká kompót, my nejakú čerstvú zeleninu alebo zaváranú cviklu 😉 koláčik rebarborový s tvarohom tiež od včera 🙂
polievka z mrveničkou a bravčove stehno na zeleninke ,ryža kompot pekný den a všetko naj všetkým maminám 🙂 🙂 🙂
dnes mlete syrove rezne so zemiakovou kasou a salatom a bude aj na zajtra a ked sa drobce vyspia ideme na grilovacku, tak dufam ze sa pocasie umudri 🙂
dnes vari mm 😀 asi 2x za celu dobu,co sme spolu a to je uz 10 rokov,vraj budu tortelliny s nejakou omackou 😝
ahojte, my dnes netradicne na nedelu - zeleninova polievka s haluskami a palacinky 🙂
zajtra dojeme polievku a na druhe bude bravcovy perkelt, noky a nejaky salatik zeleninovy 🙂
@bambina78 ahoj,mam to odtialto -
http://aninka.net/2012/03/26/cokoladovy-kolac-u...
dnes jehneči http://hospodyne.mojerecepty.sk/2009/11/jehneci...
@rastulka Ta torta nema chybu! Kraaasna je!!!! 🙂
@fattamorgana Wau! Krááásne!!!!
Dnes mi ke Dni maminek dcerka s manželem upekli Koka sušenky :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52484
Inspirace z MK od martina_maxian, ale jinak recept z www.mimibazar.sk
A jsou tak dobré, že se dali do přípravy druhé várky, protože ta první várka je už skoro pryč.
@titkovamiriam mňáám ten gulášik, dala by som si 😵 , robila som si chute včera ked sem boli na akcii súťaž furmanov - morovnianska podkova, ale začalo tak liať, že sme utekali domov a guláš som ani len neovoňala 😝
@savanah111 Dakujem 😀
tak dnes morčací vývar s rezancami, pečené marinované bravčové mäsko s jablkami, pečené zemiaky a piekla som bebe sušienky.
U nás dnes špenátová polievka, fašírky, zemiaková kaša, hlávkový šalát doma dopestovaný a čokoládové muffiny. 🙂
Ahojte, my sme sa dnes ohlásili mojej mame na obed dve hodiny vopred, tak urobila len pár kuracích rezňov a svokra robila tiež rezne, ale bravčové so zemiakovým šalátom. Dezert bol obrátený jablkovo makový koláč a kúpené likérové špice.
ahojte, u nás dnes netradične zo včera fazuľová polievka s údeným a širokými rezancami, bravčové karé dusené na plátky so šampiónmi, pečená krkovička na spôsob živánskej, zemiaky, ryža, ľadový šalát zo záhradky, dnes totálne ulietaný deň, absolvovala som dve vystúpenia mojich detí ku dňu matiek, tak idem popozera´t, čo ste dobré kuchtili 😉
Ahojte my dnes morčaciu polievku so slížikmi a kuracie rezne a zamiaková kaša k tomu a kompót 😉 a dezertík je mandlová tortička podobá k tej ikeovej 🙂
@gelinka75 tak ako aj slivkovú, kdesi mám aj presný recept, len musím pohľadať 😉
@michaelamilan

@maartinkaa ako so vsetkymi susenymi vnatkami,pouzivam do polievok,ryze,na masko,teraz ju susim ale mavam aj zamrazenu.skoda je to vyhodit ked je taka nadherna 😀 😀