Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Takze vdaka za inspiraciu na veceru @rastulka @lululka555
@norcima dakujem, vyzera to suprove. vyskusam🙂
@luciferova minule v telke hovorili, že aj tá v obchodoch je nepasterizovaná..
kebab som dorobila a dojedla práve 😵 😵
kukám že posledná fotka je to isté .-)))
takze dnes sme mali polievku zo suchecho hrachu s krutonmi a palacinky s tromi druhmi lekvaru a zajtra budu langose a v nedelu vyvar a fasirka so zemiakovou kasou 😉
dnes vývar zo zajaca už na zajra ...
@raza Ja som sa bryndze nejako nebála, ale v lete, keď som bola tehotná a dvakrát do týždňa som bola s mm na salaši a bača nás vždy ponúkol kusom syra - tak to bolo pre mňa ako za trest. Milujem čerstvý ovčí syr a vtedy som si ho musela odpustiť... Zato práve teraz mi drahý kúsok doniesol tak si vychutnávam 😝
@raza ako ktora, treba citat etikety 😉
@vivusika poprosim recept na buchty
@viktoria12 kuk u mňa v albume, mám tam link 🙂
@lululka555 ahoj ako si robila to syrove cesticko::??
ahojte my sme dneska dojedali kapusnicu tusim bude aj na zajtra a syn bude ma zeleninkovu polievku a hovadzie masko na hrasku a slaninke plus ryza salatik
@michaelamilan můžu tě poprosit o recept na ty Nivové štangličky ? Do IP prosím.
@michaelamilan moja a ešte otázka kolko ks ich vyšlo ??
Zienky mozem primiesat kys.smotanu do cesta na zemiakove pagaciky?? 😀 slho mi tam uz stoji 😝
a dobré ránko, u nás sme včera dojedali zeleninovo-sójovo.syrové fašírky a nové zemiaky, deti si na večeru rozkázali krupicovú kašu, mm je od včera na rybách, už hlásil, že dnes donesie kapríkov, tak zase sa bude mrazák postupne zapĺňa´t 😀 dnes ešte rozmýšľam, čo uvarím, ale večer je u nás v dedine hasičská súťaž, tak bude klasika guláš s diviny, grilované ryby, a zajtra sa chystáme do Trenčína na cukrársku výstavu, tak sa tešííím 🙂 pekný víkend kočky
Ahojte,tak oslava sa včera vydarila deti sa vybláznili 🙂 dnes nevarím ideme na oslavu 50tky.tak sa nechám obsluhovať dnes ja 🙂 🙂
My dnes domaca pizza a jablkovy linecky kolacik

@katarinakmp http://tana-catering.blogspot.cz/2013/04/syrove... velka mnamka 🙂