icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

betka22betka
17. máj 2013

ja som dnes varila guláš z hlívy ustricovej s novými zemiačkami, bol výborný!!!!!!!

atiatko
17. máj 2013

@vivusika mňa moji dvaja chlapci - synček a manželík si pečené buchty poprosili na zajtra 😉 tááákže ... čo by som pre nich z obrovskej lásky neurobila 🙂

abriela
17. máj 2013

Takze vdaka za inspiraciu na veceru @rastulka @lululka555

katarinakmp
17. máj 2013

@norcima dakujem, vyzera to suprove. vyskusam🙂

raza
17. máj 2013

@luciferova minule v telke hovorili, že aj tá v obchodoch je nepasterizovaná..

pancake
17. máj 2013

kebab som dorobila a dojedla práve 😵 😵

pancake
17. máj 2013

kukám že posledná fotka je to isté .-)))

katkas1
17. máj 2013

takze dnes sme mali polievku zo suchecho hrachu s krutonmi a palacinky s tromi druhmi lekvaru a zajtra budu langose a v nedelu vyvar a fasirka so zemiakovou kasou 😉

gianni
17. máj 2013

dnes vývar zo zajaca už na zajra ...

luciok
17. máj 2013

@raza Ja som sa bryndze nejako nebála, ale v lete, keď som bola tehotná a dvakrát do týždňa som bola s mm na salaši a bača nás vždy ponúkol kusom syra - tak to bolo pre mňa ako za trest. Milujem čerstvý ovčí syr a vtedy som si ho musela odpustiť... Zato práve teraz mi drahý kúsok doniesol tak si vychutnávam 😝

luciferova
17. máj 2013

@raza ako ktora, treba citat etikety 😉

raza
17. máj 2013

@luciok tak dobrú chuť 😉

viktoria12
17. máj 2013

@vivusika poprosim recept na buchty

vivusika
17. máj 2013

@atiatko však práve 🙂

vivusika
17. máj 2013

@viktoria12 kuk u mňa v albume, mám tam link 🙂

renata5
17. máj 2013

@lululka555 ahoj ako si robila to syrove cesticko::??

renata5
17. máj 2013

ahojte my sme dneska dojedali kapusnicu tusim bude aj na zajtra a syn bude ma zeleninkovu polievku a hovadzie masko na hrasku a slaninke plus ryza salatik

kucminka
17. máj 2013

@daniz aký to je točený perník,má receptík?

trudka4
17. máj 2013

@michaelamilan můžu tě poprosit o recept na ty Nivové štangličky ? Do IP prosím.

trudka4
17. máj 2013

@emakiki Poprosím si recept na ty Tvarohové rožky. Do IP.

trudka4
17. máj 2013

@katy2 tu z vepřového plecka jsem zkoušela a je fakt velice chutná 🙂

natal12
17. máj 2013

@michaelamilan moja a ešte otázka kolko ks ich vyšlo ??

niquska
18. máj 2013

Zienky mozem primiesat kys.smotanu do cesta na zemiakove pagaciky?? 😀 slho mi tam uz stoji 😝

danielaj
18. máj 2013

@natal12 ak ti ovocie klesá na dno, obaľ ho v hladkej múke a potom daj na cesto 😉

danielaj
18. máj 2013

a dobré ránko, u nás sme včera dojedali zeleninovo-sójovo.syrové fašírky a nové zemiaky, deti si na večeru rozkázali krupicovú kašu, mm je od včera na rybách, už hlásil, že dnes donesie kapríkov, tak zase sa bude mrazák postupne zapĺňa´t 😀 dnes ešte rozmýšľam, čo uvarím, ale večer je u nás v dedine hasičská súťaž, tak bude klasika guláš s diviny, grilované ryby, a zajtra sa chystáme do Trenčína na cukrársku výstavu, tak sa tešííím 🙂 pekný víkend kočky

nelinka0401
18. máj 2013

Ahojte,tak oslava sa včera vydarila deti sa vybláznili 🙂 dnes nevarím ideme na oslavu 50tky.tak sa nechám obsluhovať dnes ja 🙂 🙂

lydia22
18. máj 2013

My dnes domaca pizza a jablkovy linecky kolacik

jja
18. máj 2013

@danielaj Ty si zo Zem. podhradia? lebo moj kolega tam dnes organizuje has. sutaz🙂 predseda dobrovolnych hasicov🙂
taak drzim palce, nech vam vyjde pocasicko, lebo u nas v TN je otrasne...

danielaj
18. máj 2013

@jja ano som a kto je tvoj kolega? je to Števo Kusenda?, aj u nás je otrasne počasie, prsí, tak neviem, či vôbec pôjdeme, ale sme zmenili plán, na cukrársku výstavu pôjdeme dnes poobede a ak nebude prša´t, tak večer hasiči 😉