icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anos18
21. máj 2013

@lizatko1009 Recept je na strane 2374 dolu s tym, ze som zabudla napisat, ze som struhala surovy zeler, nie vareny.

tin007
21. máj 2013

Ahojte, dnes bude konecne sparglovy quiche a nejaky zeleninovy salat k tomu. Mozno urobim aj polievku z jarnej zeleniny (ale len ked sa mi bude chciet)

tulka3
21. máj 2013

@tin007 mohla by si dat recept na quiche? vyskusala by som, ja mozem take lahsie jedla a salatiky. Dakujem 😉 kedze pracujem, musim na dnes vymysliet veceru, vidim to zatial na rychle cestoviny nejake so cuketou a cherry paradajkami, alebo lososa + nove zemiaky a pre mna len so salatom

vieruna
21. máj 2013

Ahojte. My dnes nove zemiaky a kuracie stejky a nejaky salatik. Idem vyskusat tie magi napady co sa robia stejky v papieri.

vieruna
21. máj 2013

@chantalle uz som sa ta to asi pytala, ale neda mi 🙂 Ako krajas cokoladu na zakuskoch? Mas ich strasne krasne. Ked tak aj chutia ako vyzeraju, tak hmmmmm.... 😉

nelinka0401
21. máj 2013

Ahojte,tak všetko sme pojedli a fakt neviem,čo dnes variť.len viem ,že určite niečo bez mäsa 😒

lizatko1009
21. máj 2013

@lindauciatko fuuu nejako dlho a podarila sa? U nas cesnak nie, lebo by sme zozeleneli a odpadli a hlavne chodime à pracujeme s ludmi 😀

ivetka1981
21. máj 2013

krémová brokolicová polievka s krutónmi a kapustové šiflíky so škoricou

martinkatinka
21. máj 2013

Tak dnes pokus o Židekove kuracie rezne v zemiakoch - neúspešný! a jablkovo-rebarborová štrúdla
ten recept som videla v relácii Nebíčko v papuľke a boli to zemiaky nastrúhané na hrubo, osolené, okorenené a do toho sa dalo kuracie masko.... malo to držat že vraj pokope, ale rozpadlo sa to... ☹

daniz
21. máj 2013

@zuzana909 to je jedno, len sa to inak volá, ale recept je pomerne rovnaký 🙂

daniz
21. máj 2013

a čo na večeru? Asi paradajková polievka so syrom 🙂

bonaquaba
21. máj 2013

dnes hovadzinka s ryzou - na cibulu dat orestovane maso,pridat 1CL sol,cierne korenie, rasca,cervena mleta paprika a potom 2CL slivkoveho lekvaru na konci zatrepat smotanou na varenie-je to vynikajuce vyskusajte, polievka zeleninova od vcera

zuzana909
21. máj 2013

@daniz hlivový perkelt a točený medovník je síce rozdiel, ale nevadí skúsim vygoogliť 😉

zuzka444
21. máj 2013

Baby nemate tu prosim recept na vynikajucu spenatovu polievocku?

klapinka
21. máj 2013

ahojte, zelam dobru chut k obedu 😉 Ja by som si mala kopnut do vrtule a volaco sikovno vymysliet, lebo s hladnym bruchom nieje najveselsi den 😖

Mozno pre inspiraciu, v piatok sme mali perky lekvarove a rezance (struhanka+orechy) v uvarenom stave som uz nestihla foto, chai latte moja pochutinka 😝 a prvosienkovy cajik s citronom.

klapinka
21. máj 2013

@zuzka444 ja zvycajne, zemiaky spenat spolu uvarim, rozmixujem pridam cesnak a modry plesnivy syr. obcas na vrch opecene kusky chleba s cesnakom, v tom pripade uz cesnak nedavam do polievky 😉

zuzka444
21. máj 2013

@klapinka Dakujem pekne vyskusam 🙂

vivusika
21. máj 2013

u nás dnes plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke, domáca knedľa /tá mi ostala od nedele, preto tá omáčka 😉

ejprilka
21. máj 2013

Ja som dnes na nete hladala, a nasla som super recept na pripravu soje, fakt mi to chutilo, tak posuvam dalej pre inspiraciu: 1 balenie sójových kociek namočíme do vriacej ochutenej vody (soľ/sójová omáčka) a povaríme 10 minút. Uvarenú sóju scedíme a prebytočnú vodu vytlačíme. Potom si pripravíme marinádu a to z: vody, sójovej omáčky, cukru, čierneho mletého korenia, soli, na jemno roztlačeného cesnaku. Ingrediencie - "od oka". Marinády musí byť toľko, aby sme do nej ponorili všetku uvarenú sóju. Keď máme všetko pripravené, necháme odležať v chladničke (ja som nechala 2 hodiny, ale malo by sa 1 den). Sója absorbuje všetku marinádu do seba a tak sa dá pripraviť na panvici. Na olivovom oleji ju pražíme, kým sa na nej nevytvorí chrumkavá kôrka. Tento recept je na stranke: http://zifcakova.blog.sme.sk/c/267641/Ako-chutn...
Dobru chut ;)

zklimekova
21. máj 2013

krásny deň kočky...v nedeľu aj včera sme mali vyprážané morčacie prsia so šunkou a syrom, zemiaková kaša, uhorkový šalát, polievka hovadzia s rezančekami 🙂...dnes ešte na obed bola nedeľná polievka...na večeru nejakú musím spichnúť...a robila som pizzu..podľa želania a jednu sa mi už nepodarilo odfotiť celú...mm si z nej uchmatol 🙂

lizatko1009
21. máj 2013

zeleninova polievka na olivovom oleji a spenatove halusky a halusky s kyslou kapustou a moje porcie 🙂 plus dezert

jachin
21. máj 2013

Ryžový nákyp s pudingom a orechmi a osie hniezda pre chuť..

olo2003
21. máj 2013

dnes kôprová polievka a moravské koláče

salma22
21. máj 2013

dnes br koleno pecene a zemiaciky....

natal12
21. máj 2013

Robila som tortičku ale to len pre nás 🙂 vyzerá hrozne ja viem . Plnka je tvarohová-jogurtová 😉 Potahovať vôbec neviem hrozne to je 😒 hanbím sa to sem aj dať ale dám .. 🙂 potom pridám foto ako vyzerá v reze.

lenadka
21. máj 2013

@lizatko1009 dezert vyzerá fantasticky, čo je to?

lenadka
21. máj 2013

My dnes dojedáme mäsovú polievku a upiekla som dukátové buchtičky, ale s kakaovým pudingom, vanilkový mi doma nechú.
Zajtra bude asi šalátová polievka a cestoviny s tuniakom a zeleninkou.

drobik1
21. máj 2013

@natal12 nahodou si sikulka .. 🙂

drobik1
21. máj 2013

ahojte my dnes polievka od nedele a sulance domace s makom,orechami a struhankou... 😀 zajtra asi sparglove rizoto... 🙂