icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
26. máj 2013

@danielaj jééééj tak to si ma potešila že pšeš že je chutný 🙂 Ja ho robím 1x a ešte som ho nikdy nejedla.....najprv som aj ja chcela robiť aj sirup aj med, ale keďže neviem kde tu v HC natrhať bazu, kde sa dostanm aj s kočíkom 😝 tak som dostala od jednej mamičky 50 kvetov na skúšku a rozhodla som sa že keď ich mám len tak menej, tak spravím len med 🙂
A ak bude dobrý, tak mi ešte jedna bývalá kolegyňa z práce prinesie kvety a spravím asi j ten sirup s limetkou.....
Inak z koľkých dávok robíš ten medík????

lululka555
26. máj 2013

@danielaj
@michaelamilan ahojte, napíšete mi prosím ako robíte bazový med 🙂 dakujem
my robievame sirup každý rok a skúsila by som aj ten medík

michaelamilan
26. máj 2013

@lululka555 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/michaelamila... mám receptík v albume. posledná fotka........inak @danielaj zaujímal by ma aj tvoj receptík 😀

marionetta
26. máj 2013

my dnes hovädzia polievka a košické rezne,zemiakové pyré a uhorkový šalát

lululka555
26. máj 2013

dnešný jablkovo-orechový kolač s ríbezľovým džemom a čokoladovou polevou 😉

ocko78
26. máj 2013

kuracie prsia v alobale v cesnakovej marinade so zemiakovou kasou 🙂

klapinka
26. máj 2013

@lienka2 makovy nakyp- chlieb, rozky alebo vianocku nakrajas na male kusky, pridas mak, vyslahane vajicka s mliekom vanilkovym cukrom, maslo, dochutis cukrom, hrozienkami a na vrch nastruhas jablka, skorica. Ja som dala na vrch puding a zapecies. Ako makova zemlovka, nasla som recept v kucharke.

juj bazovy sirup si pamatam z detstva- tak presne chutilo 😵

zarabono
26. máj 2013

dnes vyvar z kosti,gyros,ryza,cinske maso a dierkovany kolacik 😝

lululka555
26. máj 2013

@michaelamilan dakujem pekne, vyskušam nejaky...na vareche som nasla aj recepty na med s pomarančom 😉 máš pekný albumček 🙂

lillona
26. máj 2013

kuracie sote s thajskou zeleninkou a k tomu ryza s kukuricou a salat

ivetka1981
26. máj 2013

Falošná kačka

michaelamilan
26. máj 2013

@lululka555 ďakujem za pochvalu, potešila si 🙂 inak aj ten s pomarančom musí byť zaujímavý.....ja ho robím 1x tak uvidím aký bude....

lululka555
26. máj 2013

@michaelamilan áno ved sa mi pozdava...ešte počkam čo napíse @danielaj a rozhodnem sa ktorý urobím.. 🙂

lydia22
26. máj 2013

kuracia polievka fašírka v rure so zemiakovou kašou a uhorkový šalát a teraz na večeru malinový puding s piškotami a čokoládou

zuzka444
26. máj 2013

taaak u nas dnes neskorsi obedik (prave dovaram drahy je v praci tak aby mal cerstve ;).....)...kuracie rezance so sampionmi sunkou a nivovou omackou a k tomu americke zemiacky a mrkvovy salatik 🙂...mnam uz sa tesim

lea231
26. máj 2013

Dnes som nemusela varit, svokra mi poslala plnenu papriku v paradaj. omacke s knedlou a tak som len piekla 🙂 vymyslela som si gastanovy kolacik a mal velky uspech 🙂 dnes som bola aj na baze a robila som druhe a nie posledne sirupy ...

lea231
26. máj 2013

@michaelamilan prosim aky je recept na bazovy med? vdaka 🙂

trasko
26. máj 2013

ahojte u nas dnes kuraci vyvar s novou vonavou zeleninkou a domacimi rezancami,gyros s ryzkou,hranolkami,s drezingom a domaci hlav.salatik a piekla som vynikajucu bublaninu od cistinky.je tak dobra a jednoducha,ze uz nebudem inu nigdaj robit! 😉

luciok
26. máj 2013

@titkovamiriam Tiež sa chystám robiť bazový sirup, no u nás má baza ešte len malé púčiky

luciok
26. máj 2013

@trudka4 Aj my máme túto pekárničku. No a tie trojuholníčky vyzerajú vynikajúco 😝

luciok
26. máj 2013

My sme dnes jedli "veľkou lyžicou" - marinované kuracie mäso s ryžou, pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom, švagriná mala napečených asi 200 druhov koláčov, dve torty, obložené misy, chlebíčky, rezne so zemiakovým šalátom a neviem ešte čo všetko. Neochutnala som ani polovicu z toho, čo mala pripravené, no najedená som asi tak na týždeň 😀

25mia25
26. máj 2013

@michaelamilan ak by si čokolvek potrebovala zo záhrady a mali by sme to určite sa ozvi prinesiem🙂))

lucikatn
26. máj 2013

@lussy23 neviem aký je skalický (nikdy som nepozerala aký kupujem 😒 ) ale podľa tohto receptu chutí ako trdelník ktorý bežne predávajú v tých karavanoch (napr. na jarmokoch)... neviem teda či som ti pomohla 😉

trudka4
26. máj 2013

@luciok děkuju za pochvalu

saxana36
26. máj 2013

@gpalusova dakujem za pochvalu,na tieto som dala 200 g hl.muky,1/2 PDP,cukor kr.1 dcl,1 vajce,asi dcl mlieka,pol.lyz olej,cesto je tuhsie,ale ak by bolo moc pridaj mlieko,plnila som kuskami cokolady a aj dzemom,dobry chut,nech sa ti podaria

stellamaris
26. máj 2013

u nas dnes varila nemocnica 😀 boli sme na navsteve kamaratky,je po operacii,takze bola kava,zemiakovy salat s fasirkami,parky a som rada,ze tam nelezim ja.....pred hodinou sme boli este na sushi 😉

atiatko
26. máj 2013

Ahojte babenky ... tak ja som bola včera s manželíkom na perfektných Depeche Mode, takže dnes som bola mierne K.O. na varenie, tak náš obed vyriešilo len kuriatko pečené spolu s ryžou v rúre ... 🙂 😉 Ale obetovať jedno nedeľné nevarenie a nepečenie za ten koncert stálo ! 🙂

natal12
26. máj 2013

@danielaj a aký si robila puding ?? vanilkový ?

zklimekova
26. máj 2013

v sobotu sme mali šošovicovú polievku s párkom, kakaový a orechový závin, poobede sme boli na návštevu, ochutnali sme výbornú malinovú tortičku, kakaové osie hniezda 😉 ..dnes zeleninová polievka s kuracím maskom, knedľa a sviečková, poobede bábovka....plus foto tortičky čo som robila pre vnučku mojej susedy na psp..pekný nedeľný večer prajem 🙂

michaelamilan
26. máj 2013

@25mia25 Aďka, ty si strašne zlatá ženská!!!!!! Ešte raz ti véééééééééééééľmi pekne ďakujem!!!! Je ozaj ťažko keď som od rodiny 150km a neviem čo tu kde nájdem apd...... ďakujem!