icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
27. máj 2013

@womankc no veru môjmu sa darí , aj minulý rok bol v našom okrese vyhlásený za najlepšieho rybára 😀 tak máme dostatok rýb, aj veľa rozdá a popúšťa, môj zase nemá pstruhový lístok, on len na tú jeho milovanú Zelenú vodu, ale chodí aj na iné jazerá po Slovensku, no a my s ním 😀 neboj aj malému sa zadarí, je to pekná záľuba, aj ke´d finančne dos´t náročná, aale veď ktorá nie je 😖

lea231
27. máj 2013

@danielaj pivonie doniesla mamina a poslala aj svokra... tak som ich supla do vazy, su nadherne. musim si aj ja zasadit. pripomina mi to babku - ona ich mala na zahrade. torticka snad potesi, len dalsi gratulant - muz nikde 🙂

lululka555
27. máj 2013

@womankc ahoj čo mám pridať? napiš presnejšie 🙂

lululka555
27. máj 2013

ahojte , dnes u nás tiež dojedačky z nedele , teraz som uvarila len malinovo - cokoladovy puding s piškotami 😉

lululka555
27. máj 2013

@danielaj dakujem ,vyskušam ten medík aj ja 🙂

mibi41
27. máj 2013

Ahojte maminky, poprosím receptík na nejaký jednoduchý, šťavnatý koláčik s jablčkami 🙂 Ďakujem krásne

mibi41
27. máj 2013

@norcima ďakujem vyzerá super 🙂

norcima
27. máj 2013

@mibi41 jednoduchy a naozaj vyborny 🙂

miska030
27. máj 2013

Zajtra by som chcela vyskusat halusky s kapustou,zemiakove som este nerobila,len take kupene a z prasku ☹ ?Mate nejaky vyskusany recept,aby sa mi podarili?Dakujem

veroninna1
27. máj 2013

na obed sme mali tofu s dusenou zeleninou a ryzou. na veceru rybacia pomazanka s cerstvym chlebikom, rajciny, redkovka.

zklimekova
27. máj 2013

@rastulka ďakujem 🙂

anos18
27. máj 2013

@michaelamilan Ahoj, ak robis bazovy med z mimibazaru, tak pod receptom su komentare,ze sa vari vyse styroch hodin. A jedna kocka tam pise, ze opakuje proces varenia aj 2-3 krat. Ja idem varit zajtra prvykrat, tak uvidim, ale dala som trochu menej vody, ako bolo v recepte.

anos18
27. máj 2013

@danielaj Ahoj, chcela by som sa opytat na ten bazovy med. To plnis do flias az po vychladnuti, ako je v recepte?

mataklinec
27. máj 2013

u nás dnes bola jablkovo- tvarohovbá žemlovka a kyslá vajíčková polievka s párkom...

michaelamilan
27. máj 2013

@anos18 nooo ......nakoniec som ho varila 4 a pol hodinky a je perfektný!!!!! Som rada, že som ho vyskúšala!!!!!! mňam

anos18
27. máj 2013

@michaelamilan Ja robievam kazdy rok sirup, ale med idem vyskusat. A plnila si ho do flias az po vychladnuti?

michaelamilan
27. máj 2013

@anos18 ja som doteraz ešte nikdy nič nerobila, no tento rok sa posnažím porobiť počas zezóny čo sa dá, aby som sa naučila všetko robiť než bude malý väčší aby mal domáce 😀 A plnila som ho taký ešte vlažný, no nezatvárala som ich.....a chutovo je proste mnam!!!! A viem že nieje ošidený ako tie z obchodu.....ked nemám moťnosť mať pravý včelí, tak mám aspoň pravý domáci hííííí 😀

googlinqa
27. máj 2013

porova polievka, morcacie rezne, zemiakova kasa, uhorkovy salat

kala
27. máj 2013

@lea231 ahoj prosim ta ako robis sirup z bazy

lencyca
28. máj 2013

@zklimekova Krasna torticka 🙂

anos18
28. máj 2013

@michaelamilan A ten med si musela stale miesat, alebo staci len obcas? Moc sa mi nechce pri tom stat 🙂

womankc
28. máj 2013

@danielaj no presne tak, my máme takých záľub viac hehehehehehh, najviac sa venujú cyklistike, to robia závodne a ešte hrajú violončelo, ale to sa im už moc nechce a chodia aj na výtvarnú, to je asi najlacnejšia záľuba , no ale malý je taký prírodný človek, tak nech skúša a užíva si čo ho baví, ja to tiež mám rada . My máme tú rieku za domom, tak tam furt kontroluje a na rybník musíme do vedľajšieho mesta, tak to sa ho ešte tak bojím úplne samého pustiť, tak musí chudák vydržať 😉 😀 lovu zdar

womankc
28. máj 2013

ahojte , ja včera varené zemiaky s poduseným pórikom a teľacím párkom, polievku som robila z bravčovej kosti a do toho mrkva a kaleráb nastrúhaný nahrubo a vločky , dochutené natur vegetou a kmínom, a pražila som rezne mladej na výlet , ale len vajíčko a strúhanka a dvakrát obalené bez múky , sú chutnejšie som zistila

womankc
28. máj 2013

@lululka555 bazový med s pomarančom 🙂

michaelamilan
28. máj 2013

@anos18 ja som ho len sem tak premiešala......pri malomby som tak veru 4 hodiny neustála 😝

zuzananinka
28. máj 2013

@miska030 ja robim tak, že nastruham zemiaky resp. rozmixujem pridám sol a polohrubu muku ---- množstvo muky musíš odhadnut aby sa ti dali pretlačiť /teda nie priliš tuhé/ ale ani priliš riedke /aby sa ti nerozpadávali/ prinajhorsom skus prvu davku do vriacej vody mensiu a uvidiš či budes spokojná /vodu si vzdy osolim a dám aj trochu oleja do nej/

veronicka12
28. máj 2013

@lea231 Ahoj mozem poprosit recept na ten kolacik velmi pekne dakujem.

zklimekova
28. máj 2013

@lencyca ďakujem 🙂

nelinka0401
28. máj 2013

ahojte,tak u nás dnes vajíčkovo-zemiaková polievka cestovinový šalát