Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zklimekova dokonalé 😵
Baby počuli ste o tom že obalit v trojobale kvet z bazy a vypražiť? Moja teta to robi,dá 4kvety na kopu,obali a vypraži,ja som to u nej jedla a chuti to ako keby som len samotnu struhanku jedla 🙂
u nás dnes ešte dojedali nedeĺnú slepačiu polievku, robila som palacinky s domácim marhuľovým džemom, šľahačkou a čokoládou, včera som robila naše obľúbené slanéslimáky, vežičky, jedny som robila so syrom navrchu a druhé so semienkami, tak sme dojedali ešte dnes spolu s treskou, čo som robila v nedeĺu 😉 zajtra sa chystáme údi´t kapra, mm ho už naložil do nálevu a ugrilujeme si aj úhora, čo chytil cez víkend, tak hádam počasie bude ok, ke´d prídem z roboty 😉
vcera dojedacky z nedele, dnes zeleninova polievka s cestovinou a zeleninove rizoto plus kapustovo-mrkvovy salatik, zajtra dojeme polievku a druhe bude segedin s knedlikom, stvrtok piatok hrstkova polievka, vo stvrtok na druhe dukatove buchticky a v piatok este neviem.. uvidime ci nieco zvysi 🙂
@danielaj Danka ďakujem 😉
No ženy, tak ja som urobila tú bryndzu a popri tom, ako som ju balila, tak som zožrala asi štvrť kila 😀
Aha. Ja teraz prave varim med, a robila som si vcera s kamoskou srandu, ze budem aj kvety vyprazat na obed, ale este som neskusala.
@zklimekova Aj ja mám najradšej ovčí vyprážaný syr. No a už tretiu sezónu robím bryndzu, dačo si nechám, dačo predám. Jooj čo by som dala za to, keby aj môj svokor chcel odísť na celé leto na salaš. Aj by mal možnosť, ale nechce. 😠
@zklimekova Teším sa na ďalšie fotky postavičiek 😉
@michaelamilan @danielaj Ahojte, robila som ten bazovy med, je sice dobry, ale ja uz ho viac robit nebudem. Ved to je samy cukor, nie? Potom uz ma asi vacsi vyznam robit bazovy sirup.Ten robievam kazdy rok.
ahojky, zase som tu dlho nebola, tak si idem poslintať 🙂 a dnes varím špagety s mäskom + syr, paradajkovú polievku s malou cestovinkou a syrom
@womankc našla som ho na vareche http://varecha.pravda.sk/recepty/bazovy-med/285... 😉
ahojte, u nás boli včera španielské vtáčky a ryža... na dnes trochu zostalo,tak na večeru si možno niečo ľahké pripravíme 🙂
Ahojte,u nas dnes cuketove faširky a nove zemiaky s vnatou+ domaca tatarska omačka 🙂 a cicerova polievka zo včera 😉
ahojte my dnes dojedáme párkovú polievočku, paprikové zemiaky s klobáskou a fazuľkou a ked bude málo tak dorobím cestoviny so syrovou omáčkou 😀
@anos18 no tam áš pomer 1:1 voda a cukor......a čo ja viem, mne nejako veľa po cukre nechutil.....možno svoje spravil aj ten trstinový :-O
@zklimekova wau, ty si ale veľmi výtvarne nadaná, krásne figúrky , úplne verné originálu
Dnes to bude fazulova polievocka a palacinky 🙂
@rastulka ahoj, ako robíš cuketové fašírky?
@womankc ďakujem 🙂..nie úplne..trošku tam odchýlka je 🙂....,ale ohlas bol od malej super..tak sa teším, že ich spoznala...

@anos18 nie, ja plním do pohárikov horúci 😉