icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
28. máj 2013

@anos18 nie, ja plním do pohárikov horúci 😉

danielaj
28. máj 2013

@zklimekova dokonalé 😵

elenka6
28. máj 2013

Baby počuli ste o tom že obalit v trojobale kvet z bazy a vypražiť? Moja teta to robi,dá 4kvety na kopu,obali a vypraži,ja som to u nej jedla a chuti to ako keby som len samotnu struhanku jedla 🙂

danielaj
28. máj 2013

u nás dnes ešte dojedali nedeĺnú slepačiu polievku, robila som palacinky s domácim marhuľovým džemom, šľahačkou a čokoládou, včera som robila naše obľúbené slanéslimáky, vežičky, jedny som robila so syrom navrchu a druhé so semienkami, tak sme dojedali ešte dnes spolu s treskou, čo som robila v nedeĺu 😉 zajtra sa chystáme údi´t kapra, mm ho už naložil do nálevu a ugrilujeme si aj úhora, čo chytil cez víkend, tak hádam počasie bude ok, ke´d prídem z roboty 😉

lienka2
28. máj 2013

vcera dojedacky z nedele, dnes zeleninova polievka s cestovinou a zeleninove rizoto plus kapustovo-mrkvovy salatik, zajtra dojeme polievku a druhe bude segedin s knedlikom, stvrtok piatok hrstkova polievka, vo stvrtok na druhe dukatove buchticky a v piatok este neviem.. uvidime ci nieco zvysi 🙂

zklimekova
28. máj 2013

@danielaj Danka ďakujem 😉

anos18
28. máj 2013

@danielaj Hej, a potom aj do sucheho dunstu? Normalne maju viecka chytit? Lebo pytala som sa michaelamilan, a ta pisala, ze plnila vlazny a flase nezavrela.

luciok
28. máj 2013

No ženy, tak ja som urobila tú bryndzu a popri tom, ako som ju balila, tak som zožrala asi štvrť kila 😀

anos18
28. máj 2013

@elenka6 Ahoj, ja som to pocula, ale este som neskusala. A to sa nevypraza v takom sladkom cesticku? Tak nejako si to totiz ja predstavujem🙂

danielaj
28. máj 2013

@anos18 ja dávam horúci, zatvorím a šup ho pod deku, nechám ho tam do druhého dňa, do vychladnutie, robím tak aj všetky džemy a lekváre 😉

danielaj
28. máj 2013

@elenka6 ja som to robila už, ale nechutilo nám to, mne to pripadalo, také tvrdé, ten kvet a nerobila som to v trojobale ale v takom cestíčku, niekde som našla recept, ale teda, nechutilo to nikomu, sliepky mali hostinu 😀

elenka6
28. máj 2013

@anos18 že može sa to aj v palacinkovom ceste vypražit ale ona to robila na slano zo zemiakmi.

anos18
28. máj 2013

Aha. Ja teraz prave varim med, a robila som si vcera s kamoskou srandu, ze budem aj kvety vyprazat na obed, ale este som neskusala.

luciok
28. máj 2013

@zklimekova Aj ja mám najradšej ovčí vyprážaný syr. No a už tretiu sezónu robím bryndzu, dačo si nechám, dačo predám. Jooj čo by som dala za to, keby aj môj svokor chcel odísť na celé leto na salaš. Aj by mal možnosť, ale nechce. 😠

luciok
28. máj 2013

@zklimekova Teším sa na ďalšie fotky postavičiek 😉

natal12
28. máj 2013

@danielaj Dani a ten pudingovo smotanovy kolacik to je ten klasicky?? 🙂 nedas receptik?

anos18
29. máj 2013

@michaelamilan @danielaj Ahojte, robila som ten bazovy med, je sice dobry, ale ja uz ho viac robit nebudem. Ved to je samy cukor, nie? Potom uz ma asi vacsi vyznam robit bazovy sirup.Ten robievam kazdy rok.

raszuz
29. máj 2013

ahojky, zase som tu dlho nebola, tak si idem poslintať 🙂 a dnes varím špagety s mäskom + syr, paradajkovú polievku s malou cestovinkou a syrom

lululka555
29. máj 2013
lululka555
29. máj 2013

ahojte, u nás boli včera španielské vtáčky a ryža... na dnes trochu zostalo,tak na večeru si možno niečo ľahké pripravíme 🙂

abriela
29. máj 2013

@zarabono to co som ti dala recept je podobne ako eskimo. Myslim si, ze nic tym nepokazis.

zarabono
29. máj 2013

@abriela dakujem za radu🙂

rastulka
29. máj 2013

Ahojte,u nas dnes cuketove faširky a nove zemiaky s vnatou+ domaca tatarska omačka 🙂 a cicerova polievka zo včera 😉

leanax
29. máj 2013

ahojte my dnes dojedáme párkovú polievočku, paprikové zemiaky s klobáskou a fazuľkou a ked bude málo tak dorobím cestoviny so syrovou omáčkou 😀

michaelamilan
29. máj 2013

@anos18 no tam áš pomer 1:1 voda a cukor......a čo ja viem, mne nejako veľa po cukre nechutil.....možno svoje spravil aj ten trstinový :-O

denisenko
29. máj 2013

my dnes polievka kyslé zemiaky a špízy....

womankc
29. máj 2013

@zklimekova wau, ty si ale veľmi výtvarne nadaná, krásne figúrky , úplne verné originálu

reni1512
29. máj 2013

Dnes to bude fazulova polievocka a palacinky 🙂

zklimekova
29. máj 2013

@rastulka ahoj, ako robíš cuketové fašírky?

zklimekova
29. máj 2013

@womankc ďakujem 🙂..nie úplne..trošku tam odchýlka je 🙂....,ale ohlas bol od malej super..tak sa teším, že ich spoznala...