icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anos18
30. máj 2013

@jachin Ahoj, ja som ho tiez varila a uz viac nebudem. Sice ma chut po baze, ale ked si predstavim, kolko cukru je v nom ☹

fordikford
30. máj 2013

hraškova polievka s cestovinou a pirohy s lekvárom a tvarohom a posypane opraženou strúhankou ak stihnem tak čokoladove resanky

preshibana
30. máj 2013

kedze zajtra mam deadline na odovzdanie zaverecnej prace, no som este len niekde v jej polovici a nejak som sa zasekla, tak ja si dnes spravim Wifon, tak dobry, pekelne korenisty 😀 a zakonitej polovicke kupim v potravinach oproti nejake hotove jedlo, alebo objednam nieco "kóšer" cez donasku..... 😉 A malicka princeznicka prazdninuje u babky a prababky, takze ta bude mat navarenu domacu poctivu stravu 🙂 NIe vsetko, co je chutne, je aj zdrave, ale ved co uz....prezili sme na intraku a tu sme, tak prezijeme aj teraz 😀

lenka2512
30. máj 2013

dnes boli kuracie prsia v cestíčku, slovenská ryža a broskyňový kompót.-)

zklimekova
30. máj 2013

@rastulka ďakujem 🙂

u nás sa dnes dojedá guláš zo včera a spravila som vyprážaný syr a varené zemiaky, tatárka 😉

lea231
30. máj 2013

Zatial som dnes rano robila len kolac ... je to cesto na bananovu babovku a k tomu je jahodova omacka.

lencyca
30. máj 2013

dnes kapustova polievka s klobasou,lievance podla Nigely s malinovym dzemom 😉

miruska73
30. máj 2013

ahojte babule prisla som vas trosku kuknut pocas mojej obednej kavicky .....dako nestiham krutim sa okolo malej urt mame problemy dva dni som behala po doktoroch.....dnes som robila kuracie drobky s tarhonou a karfiolovu polievku....ozaj davate toto jest svojim dva a pol.roc detom? a peciem si korpusy na sobotnu oslavu zatial mam prichystane korpusy na famozny medovo orechovy zakusok,coko rezy s parizskou slahackou a idem urobit jahodovu sarlotu ale tu naplnim len zajtra.... svokrusa dostala za ulohu upiect skvarkove pagace a bryndzove pracliky a mama neviem nechce prezradit...

tinuskaha
30. máj 2013

dievcence nejak fajnovy odskusany receptik z kuracich stehien (vykostene bez koze)rada by som nieco speci 😉 dakujem

maminka2013
30. máj 2013

dnes máme krémovú brokolicovú polievku, bravčové kúsky s kyslou kapustou a varenými zemiakmi a ako dezert palacinky s 2 plnkami - tvarohovou plnkou s hrozienkami a vanilkovým krémom s banánom 😉

womankc
30. máj 2013

toto si prosím pekne dnes uvaril môj drahý k obedu , no prosím odteraz už asi variť nebudem, nechám sa kŕmiť 😀

lea231
30. máj 2013

Napokon som navarila ... pecenu krkovicku, opekane zemiaky, salat a redkovku zo zahradky a jogurtovy dresing. Este som si pripravila veci na domaci syr lucina s pazitkou - uz je v chladnicke, aby odtiekla srvatka. V spajzi sa mi luhuju biopomarance na anglicky pomarancovy dzem ...zajtra dorobim.

nikauff22
30. máj 2013

Ahojte ja som dnes robila tvarohový koláčik , pečené masko ,knedlik a kapusta :D

lenadka
30. máj 2013

Dnes máme zeleninovú polievku s krupicovými haluškami od včera a piekla som pizzu a pudingové muffinky pre dcéru na zajtra do školy, majú deň detí a voľno tak chcela niečo priniesť 🙂 .Polievočka malej tak chutila že mi včera aj dnes aj tanier oblizovala 😀

kikatko
30. máj 2013

@lencyca pls aký je recept na tento hermelín? tie čo mám ja nevyzeraju takto dobre

klapinka
30. máj 2013

@lea231 @lenadka @lea231 @womankc krasne fotodokumentacie 🙂 lea prosim ta ako si robila zemiaky, uvarila opiekla a potom na ne dala zalievku? vyzeraju fajnovo.
@preshibana veru prezili sme na intraku, len ja uz mam taky averziu k wifonom ze ked citim ten smrad, radsej budem hlada ako vracajuca..asi som to pocas studenskych rokoch prehnala 😀

U nas dnes bol wrap s kuracim maskom, zeleninou, greckym jogurtom a kecupom 🙂 taka rychlovecka

anavila
30. máj 2013

dnes sme mali slovensku ryžu s mexickym maskom a paradajkovu polievku, šišky včera, kuracie stehna s ryžou a kolačik predvčerom 😀

luciaq
30. máj 2013

zeleninova polievka a palacinky

mibi41
30. máj 2013

@anavila ahoj mozem poprosit recept na to mexicke masko vyzera to super...

anavila
30. máj 2013

@mibi41 ahoj, no oprazila som bravcove stehno - na kocky- na cibulke, poprasila trošku mukou a korenim MEXICO GRIL, a dusila. POtom som pridala hotovu omačku z COOP jednoty - normalna mexicka omačka, podliala trochou vody a pred koncom varenia som dala aj kukuricu, trosku soli. bolo to fajn....ta omacka ani to korenie neobsahovalo glutaman, tak som bola rada, lebo inak by som to nevarila...je to chutne a celkom rychle, mozno by to bolo fajne aj s kuracim maskom

ivushqa
30. máj 2013

dievčatá-kuchárky, poprosím nejaký moc dobrý receptík na cestovinovo-kurací šalátik, vopred ďakujem

maculik
30. máj 2013

ahojte kocky,
taka blba otazka asi - kolko asi vydrzi uvarena sliepka? Lebo robila som z nej v sobotu v noci polievku a dnes sme dojedli, stale bola dobra, vobec nie kysla. Z masa som teraz spravila rizoto, ked som ju vykostovala, tak nesmrdela, aj maso chutilo v pohode. Len mm teraz sa pyta, ci to fakt nie je este pokazene, ked uz to zajtra bude sest dni, co je uvarena.
Tak neviem, ci dat len na chut a cuch, teda ze zatial vyzera ok, alebo je tam nejaky limit. Prvykrat nam takto dlho vydrzala, lebo som jej akosi vela uvarila, zvycajne robim to rizoto na 3.den. Dakujem

mibi41
30. máj 2013

@anavila dakujen krasne

danielaj
30. máj 2013

ahojte, my sme dnes dojedali šalátovú omáčku s vareným vajíčkom, teiž zo včera čerstvo vyúdeného kapra s chlebíkom, a robila som ešte mäsovo-syrovú fašírku s pšenom, muž sa pomýlil a kúpil namiesto kuskusu pšeno, ja som ho uvarila a že čo z toho, tak som ho šupla do tej fašírky a že aká mňamka, 😀 k fašírke boli opekané zemiaky a ciklový šalát a piekla som lekvárovníčky s orechami, výborné, len na budúce aspoń trojitú dávku, robila som prvý krát, tak som nevedela, že aké budú, ale sú výborné, jedna časť je so slivkovým lekvárom a druhá s dulovým 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/lekvarovnicky-... 😉

womankc
31. máj 2013

@lea231 veľmi veľmi prosím ten recept na ten pomarančový džem, to už dávno som chcela vyskúšať

womankc
31. máj 2013

@danielaj vyzerajú fakt vynikajúco , asi tiež skúsim , treba minúť starý džem

dennkaa
31. máj 2013

Ahojte 🙂 Pridala som sa k tejto skupine len vcera, lebo mi uz obcas dochadzaju napady co ukuchtit. Tesim sa, ze tu najdem vela skvelych receptov.
Ja som sa dnes rozhodla urobit plneny baklazan s kuracim maskom (uz sa zapeka), recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=26964&use...

ivka219
31. máj 2013

Ahojte u nas je dnes fazulová polievka na kyslo s udeným maskom a žemlovka 🙂

zklimekova
31. máj 2013

dnes paradajková polievka s haluškami, cuketové fašírky, varené zemiaky, a vyprážaný syr ostal ešte od včera, tak ten si dá mm ak bude protestovať proti fašírkam :D

fordikford
31. máj 2013

dnes polievka zo včera a budu vysmažane heiky a varené zemiačiky s vnatkou a azelený šalatik pekny zamračeny den aspon tu je 🙂 🙂 🙂 ☹ ☹ ale už by stačilo lebo už je všetko premočené