icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

krpcok
14. jún 2013

@anavila ahojky môžem poprosiť recept na to kura? ďakujem

natal12
14. jún 2013

@danielaj tak potom prečo by sa nemalo do bublaniny davat zavárane ? .. tak zajtra robím z jahôd bublaninku 🙂 a inak može to byt dobré aj že dám na vrch žele jahodové nie ? robila si už taku ?

danielaj
14. jún 2013

@natal12 ja nehovorím, že by sa nemalo dávať zavárané, len že s čerstvým ovocím je lepšia 😉

natal12
15. jún 2013

Dobré ránko my dnes kuraciu pečienku na štave s kolienkami a bublaninka bude 😉

lencyca
15. jún 2013

Dobre ranko 😉 konecne sa mi sem podarilo dostat...dnes ideme k nasim na obed,bude kuracia polievka so slizami,fasirky so syrom,kuracie rezne,zemiakovy salat,vcera som zavarala jahody,robila som si dzem,predvcerom som robila matovy a bazovy sirup,synovi na zelanie pizza rozky,len sa po nich zaprasilo 🙂

llienkaa
15. jún 2013

@lencyca prosim vas ako robite matovy sirup?

lencyca
15. jún 2013

@llienkaa hlavne mi nevykaj 😀 robila som ho 1x,ale je vyborny,paci sa recept-1salku matovych listko-dobre umytych das do hrnca s 2hrncekmi krystalov.cukru a 1salkou vody,varis 5minut,precedis cez sitko,nechcas vychladnut 😉

hobit
15. jún 2013

@levandullka robil som tvou spaldovu bublaninu, namiesto oleja som dala kokosovy a na upecenu na osviezenie kyslu smotanu s vanilkovym cukrom a este jahodky...ze mnam...len neviem co robim zle, ze mi ovocie v ceste popadalo dole...

luciaq
15. jún 2013

@krpcok tieto robi aj moja mamca su super

natal12
15. jún 2013

Ahojte roboty mám jak na kostole 😀 takže idem makat, lebo to nepostíham

lululka555
15. jún 2013

@danielaj @natal12 aj ja oblubujem viac bublaninu z cerstveho ovocia...najradsej mam jahody a ceresne
🙂

pinabambina
15. jún 2013

Je mi jedno čo, ale ja zbožňujem jedlá v kotlíku priamo na ohni a najradšej niekde v prírode. Tu som našla niečo pre mňa www.kotlikove-jedla.kat.sk. Dúfam že tam pribudne viac postupov.

lydia22
15. jún 2013

U nas dnes chlebová polievka a palacinky

eva7780
15. jún 2013

plnená paprika

fomarik
15. jún 2013

Perkelt z králika, cestovina, uhorkový šalát

lenkulik
15. jún 2013

Držková polievočka a bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou 🙂 .

miska030
15. jún 2013

Co varite zajtra na obed?Rozmyslam,ale nic ma nenapada.... 🙄

michaelamilan
15. jún 2013

Ahojte, my dnes zasa makáme, takže bude rýchly prívarok s kabanosom, aby sme do utorka večera spravili izbičku na kompletku 🙂 pekný dník prajeme
@natal12 moja mamča dáva želé a je to perfektné!!!!!
@miska030 ja budem robiť čínu s ryžou a hranolkami.

natal12
15. jún 2013

Moja dnešná jahodová bublanina 🙂

juranka
15. jún 2013

ahojte, dnes som robila na obed hovadzi vyvar a zapekane zemiaky s mletym maskom 😉 a salat s ladoveho salatika 🙂

charllotte
15. jún 2013

mame od vcera slepaciu polievocku s rezancami a akurat mam v rure hranolky, tak dnes mame hranolky so syrom, tatarkou a kapustovym salatikom, zajtra kuraci paprikas s haluskami a hlavkovy salatik 🙂

kikatko
15. jún 2013

na obed na želanie rýchlo šnicle s novými zemiakmi a večer bude grilovačka a domáce hambáče a medové kura

jani74
15. jún 2013

ahojte, u nás som dnes od rána v kuchyni - dokončuje sa knedľa (8ks 😀 ), je upečený koláčik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3493 jahody, čerešne, v mrazáku 4 kelimky jahodovej dreni,, v rúre sa pečie bravčové pliecko a ešte ma čaká večer vývar s domácej sliepky so slížikmi a kôprová omáčka - toto všetko akože na zajtra máme dnes večer nedeľu lebo zajtra ideme na výlet do Bojníc 😀 😀 😀

no a ma obed bola dojedačka včerajšej fazuľovej polievočky a pečené domáce hurky

moma
15. jún 2013

poradíte ako uvariť výbornú sviečkovú na smotane? Najlepšie by bolo aj presné množstvá surovín a korenín. Raz som ju uz skúšala, ale niečo mi tam nesedelo (asi veľa zeleru). Tak by som chcela aby druhý pokus vyšiel lepšie 🙂

raza
15. jún 2013

@moma http://www.receptiky.sk/svieckova-na-smotane/ ja robím takto, ale určite nič nevážim, len od oka.. mňam, hneď by som si dala 🙂

zklimekova
15. jún 2013

u nás dnes rýchla vajíčková polievka s karfiolom, knedľa (kúpená ) a guľky paradajkovej omáčke 🙂...v noci som robila tortičku ..pre kamošku na psp...tak dnes by to chcelo aj niečo pre mojich hladošov..asi perníkovú muffiny 🙂

slavka1307
15. jún 2013

@juranka Pekne prosím, ako ste robili tie zemiačky s mletým mäskom ? Ďakujem.

lululka555
15. jún 2013

ahojte , dnes boli špenátové halušky so syrovou omáčkou a opäť sme ...jahodovali ... jahodová bublanina a jahodový koktail 😉

juranka
15. jún 2013

@slavka1307 ahoj, uvarila som si zemiaky v supke, boli to nove zemiacky tak som ich ani nesupala len som ich po uvareni nakrajala na kolieska, naukladala do zapekacej misky, poolejovala posolila (dala som polku zemiakov, nato masko a znova zemiaky). maso (mala som bravcove pliecko) som pomlela, oprazila cibulku, pacla som na to maso, osolila, okorenila a dala som na to este konzervu paradajok a udusila. no a pieklo sa to asi pol hodku a urobila som este besamel, dala som to na tie zemiacky a postruhala tvrdy syr a este nejakych 5-10 min sa to zapekalo, nech to ma nejaku farbu 😀 bolo to velmi dobre fakt 😉