Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte kocky, zase som prisla prebehnut inspiracie na dalsie dni 🙂
Momentalne vyvaram trosku sytejsie, pred statnicami som schudla 4kg, takze treba ich nabrat spat, zatial sa mi to ale nedari 😒
Kocky, mate nejaky dobry recept na taku tu celu fasirku v trube? Chcela by som zajtra spravit, nech mam aj na piatok a potom na cestu, kedze v piatok v noci ideme autom na Sk.
A toto sa chystam robit, ked sa v utorok vratime 🙂
http://www.bonvivani.sk/recepty/ovocna-koza
dnes asi rizotto + syr
@nivi... aj tak chutia ...šišky som našla tu: http://varecha.pravda.sk/recepty/sisky/4791-rec... 🙂 dobru chuť.
cafte zienky tak sa hlasim aj ked uz sme z Chorvatska tyzden doma nestiham sem nejako chodit ..mame chore deti tak som k.o a ja sama som na nervy lebo nie som tiez uplne ok..ale k vareniu..dnes dojedame zo vcera hraskovu polievku a francuzske zemiacky,ceresnova bublanina..a zajtra restovana kuracia pecienka s cestovinou alebo ryzou..a polievka asi karfiolova... 🙂
netusim co varit... ale na vikend v sobotu urcite pudingos urobim. dnes sme dojedli divinu... a dajte inspiraciu co zajtra..
@graceful9 mno ja som ti verila že to bude dobréééééé 🙂
@maculik mno neviem ako dlho vám bude trvať cesta, keďže neviem odkiaľ si, no ja robievam plnenú a neplnenú. Na plnenú ti odporúčam tú viď dolu obrázok. Na obrázku je síce plnené mäso, no ja to plním do fašírky 😉
A spravíš si ju tak že čisto klasika: mleté mäso, vajce, rohlík namočený v mlieku, soľ a korenie podľa tvojej chuti. Všetko dobre premiešať, prisypať strúhanku a je hotovo 🙂 Ja dávam aj bylinky domáce čo mám na okne.
Kocky ma tu niekto dobry receptik na schwardvalsku torticku,vdaka
@nikushkasa ak mas rada udeneho lososa, tak mam osvedceny recept na marinovaneho lososa. Kupit filet cerstveho lososa uz nie je taky problem a je to aj lacnejsie, ako kupovana verzia. Ja nakladam cca 200g lososa a zasypem solou zmiesanou s cukrom a rozdrvenym jalovcom a koprom. Pomer soli a cukru ako je v original recepte nedodrziavam (davam trochu menej cukru) a nedavam ani estragon. Manzel miluje lososa a tohto sa nevie dojest. Ja teraz vynechavam, lebo v tehotenstve sa surove velmi neodporuca, ale je to naozaj dobre.
Recept:
http://www.barrandov.tv/recept/187-marinovany-l...
ahojte zienky 🙂 dnes sme bez polievky,boli sme u dr.,vcera som si uvarila hovadzie masko,dnes k nemu urobila koprovu omacku a knedlu,pojdem pozriet nejaky kolacik,tatino mal meniny,nieco mu upeciem 😉
U nas dnes vyprážaný karfiol zemiaky a tatarka a čerešnová bublanina
Ja dnes robim kuracie sote s ryzou. Davide by to jedol kazdy den. Ale ja mam chut na hamburger z mc donaldu. Tento rok som tam este nebola,lebo som si na Novy rok povedala,ze do Mc donaldu uz nevkrocim,ale dnes mam strasnu chut. Asi nakoniec budem musiet ist 🙂
@michaelamilan dakujem! 🙂 Urobím na cestu tú neplnenú, nech to aj deti jedia a nech to vydrzi (pojdeme z Bonnu do BB, teda s prestavkami cca 12h). Potom vlastne z toho len vytvarovať bochnik a piect, ze? A aj podlievas vodou, ked pecies? A prosimta, mam to radsej piect kratsie na viac stupnoch, alebo dlhsie na menej?
@maculik v albume mám recept na fašírky pečené vo vode......skús to pozrieť......nám veľmi chutili, sú také šťavnaté!!!!
Ahojte 😉 Dnes som na obed urobila vyprážaný syr o opekanými zemiakmi, no tak sme sa s maminou napráskali, že ešte teraz mám dosť. Cez víkend sa chystám niečo upiecť pre brata do práce na meniny, pretože doteraz nosil len kúpené cukrovinky a kolegom sa zachcelo domácich zákuskov 😀
ahojte, ja som včera varila karfiolovú polievku s krupicovými haluškami, francúzske zemiaky úplne inak, na panvici, naše obľúbené, robila som aj starý dobrý čokoládový termix a chutil naozaj ako za našich detských čias, a ešte cestovinový šalát so šunkou, šampiónmi, kukuričkou a zeleninkou, mala som do práce ddnes na obed, dnes sa dojedala polievka, pečené kuracie stehná, ryža, hranolky, miešaný kompót a zajtra ma čaká višňovanie, budem zavárať, robiť džem a aj koláčik 😉 nestíham sem chodiť tak často ako by som chcela, ani pridávať fotky ☹
@womankc
@michaelamilan este raz vdaka kocky aale este mam dotaz ze ako ich naplnim? Lebo nemam ziaden pristroj na to 😅 Pojde to aj lyzickou? Ci? 😀
@danielaj @titkovamiriam
ja dneska fazulova luskova mliečna ,bravčove mäsko na zelenine ,kysnuty kolač s ríbezlami,marhulami a posypkou a aby som sa nenudila tak som dnes aj malovala medziposchodie som uplne drogy 🙂 🙂 🙂 pokial prišiel domov manžel všetko bolo upratane poumyvane a ani to hned nezistil tak sa pytal či mam všetkych doma že či som mala kridla ,ved my ich mame každa jedna musime stíhat
@ibajeho fúúúúú mno zdobičkou na medovníky by si to plnila do vianoc 😀 😝 a lyžičkou, mno neviem skús......nemáš možnosť kúpiť si ju niekde napr v A-Z ku????? to pogumované vrecúško nieje drahé.....alebo ti požičiam 🙂
@danielaj mno tak teraz budeme bez foto a potom nás zabombarduješ úúúžasnými fotkami.....mno má to tvoje nepridávanie fotiek teda aj výhodu....dostaneme ich potom všetky naraz na jednom podnose........ 😉
@ikacka dakujem za inspiraciu 🙂

@michaelamilan ďakujem, chutilo nám, čo teda mne nezvykne moje jedlo chutiť. dokonca aj ryža sa podarila 😀