icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzananinka
27. jún 2013

@ibajeho ja som vcera robila šamrole - a teda ten krem som naložila do obycajneho sáčku - konček som odstrihla nie velku dieru a priložila som k otvoru - jemne pritlačila aby plnka isla tam kde má a hotovo -- ja tiež mam len zdobničku na medovniky takže som si musela takto poradit

zuzananinka
27. jún 2013

@ibajeho jaj až teraz som si prečitala aj zvysné komenty - takže baby Ti už poradili 😎 tak to máš na trikrát 😀

abriela
27. jún 2013

vcerajsi obed - dojedla som paradajkovu polievku so syrom a cinsky rezen, ryza a zemiaky z mikrovlnky, domaci dresing.
Dnes este netusim aka polievka bude, ale rezen tak ako vcera. Ked je clovek sam, 2 dni aj viac je to iste 😒

betka22betka
27. jún 2013

@fattamorgana krásna a určite aj dobrá, si šikovná !!!!!

renaz
Odpoveď bola odstránená
abriela
27. jún 2013

@renaz vyzera to veru velmi dobre

lululka555
27. jún 2013

@ibajeho dobre sa plnia aj sackom od obycajneho sackoveho mlieka...

lululka555
27. jún 2013

Ahojte, dnes u nas bryndzove halusky so slaninkou 😉

mataklinec
27. jún 2013

u nás dnes kyslá šošovicová polievka s párkom a zemiakové placky ( harule)..a poobedede urobim ešte bud palacinky alebo lievance... 😉

marlenka75
27. jún 2013

Dusená ryža s hráškom, pečené kuriatko,zeleninový šalát 🙂

luciaq
27. jún 2013

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, a kurca na zahradnicky sposob http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/03/ku... a uhorkovy salat

gucz
27. jún 2013

včera sme mali nové zemiačky a kuracie rezne a dnes šošovicový prívarok , smotanovo vajíčkový osúch. Kto chce k šošovici opečený hydinový hamburger. A polievočka jarná (mrkvička, hrášok, zemiačky, drobce)

libka1
27. jún 2013

tekvicovy privarok, pecena klobasa/vajicko, chlieb

ibajeho
27. jún 2013

Tak este raz dakujem babulky, moc ste mi pomohli, zvysok prace uz je na mne 🙂 neviem este kedy sa do toho pustim no chcela by som cez vikend 🙂

ivka219
27. jún 2013

ryžové rezance s kuracim maskom 🙂

graceful9
27. jún 2013

Slané palacinky a plnka šampiňónovo-kukuricová so syrom...plnka bola skvelá ale tie palacinky...ach jaj...ešte nikdy sa mi nepodarrilo spraviť chutné palacinky :((

daniz
27. jún 2013

Ja mám ešte trochu domácich jahôd, tak budú jahodové lievance + šĺahačka

fomarik
27. jún 2013

pečo sa mi nedajú nahrávať fotky?? ale inak .....vyprážaný syr so zemiakovou kašou.

veroninna1
27. jún 2013

dnes kelova polievka a pecene kura s ryzou 🙂

smuhyta
27. jún 2013

@graceful9 co sa ti nedari na palacinkach??

ivetka1981
27. jún 2013

kurací perkelt s kolienkami a "kinderkáč" 😉 😵 😵

sisatopic
27. jún 2013

@graceful9 ahoj, môžeš mi dať recept na tú plnku do palaciniek? vďaka

anavila
27. jún 2013

ahotje..dlho som tu nebola...vcera som robila cviklovu polievku podla seba....mala taku divnu chuť, že som do nej ako poslednú možnosť naliala kyslu smotanu a trosku octu, takze je taka nakyslo, a chutí ako boršč, co sme mavali v skole v jedlani...aj deti jedli...hi... a druhej jedlo stroganov s ryžou...a kupene mam veci na bolonske cestoviny, ale tááááááak sa mi žiada karfiol, že mi sliny tečú jak besné, tak uvidíme, možno spravím zajtra karfiolik, ked budu mat v obchode.

graceful9
27. jún 2013

@smuhyta neviem, sú také akoby pevné ale nie tvrdé skôr “gumené“ nie sú také mäkké a vláčne ☹

lululka555
27. jún 2013

dnesne bryndzove halusky 😉

graceful9
27. jún 2013

@sisatopic jasné 🙂 na masielku som poprazila konzervu šampiňónov, pridala som cca pol konzervy kukurice (podľa chuti), dala som tam strúčik cesnaku najemno nasekaný a nakoniec 6 ks trojuholníkovehó syra (môže byť aj črievko, ale nemala som) treba to riadne vymiesať a podľa chuti osoliť a okoreniť 🙂

smuhyta
27. jún 2013

@graceful9 no ja cesto robim iba z mlieka,muky ,trosicku soli,vajicka-nemeram,neviem tak varit 😀 ,,aby to bolo tak akurat,,zmiesam to ponornym mixerom a hotovo,,a uz len dobre teplu panvicu a idem na to ,,prvu zjem vzdy ja 😉 keby nahodou 😉

graceful9
27. jún 2013

@smuhyta my máme ten miny sporák z tesca a strašne na hovno hreje, je slaby...môže to byť tým? :-O

smuhyta
27. jún 2013

@graceful9 neviem aky mini sporak maju v tesku 😒 ,,ale neboj raz sa ti podaria,,riadne zohrej panvicu a vyskusaj,,a tiez pomer vajicok ,muky a mlieko-to casom odhadnes,,,ja som robila palacinky aj na chate na otvorenom ohni 😀 ,,ty si len pomysli take deti z afriky by ta pochvalili,a hned ti to pojde lepsie,,keby si videla niekedy moje vytvori ☹ ,