Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ibajeho jaj až teraz som si prečitala aj zvysné komenty - takže baby Ti už poradili 😎 tak to máš na trikrát 😀
u nás dnes kyslá šošovicová polievka s párkom a zemiakové placky ( harule)..a poobedede urobim ešte bud palacinky alebo lievance... 😉
zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, a kurca na zahradnicky sposob http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/03/ku... a uhorkovy salat
včera sme mali nové zemiačky a kuracie rezne a dnes šošovicový prívarok , smotanovo vajíčkový osúch. Kto chce k šošovici opečený hydinový hamburger. A polievočka jarná (mrkvička, hrášok, zemiačky, drobce)
Tak este raz dakujem babulky, moc ste mi pomohli, zvysok prace uz je na mne 🙂 neviem este kedy sa do toho pustim no chcela by som cez vikend 🙂
Slané palacinky a plnka šampiňónovo-kukuricová so syrom...plnka bola skvelá ale tie palacinky...ach jaj...ešte nikdy sa mi nepodarrilo spraviť chutné palacinky :((
pečo sa mi nedajú nahrávať fotky?? ale inak .....vyprážaný syr so zemiakovou kašou.
ahotje..dlho som tu nebola...vcera som robila cviklovu polievku podla seba....mala taku divnu chuť, že som do nej ako poslednú možnosť naliala kyslu smotanu a trosku octu, takze je taka nakyslo, a chutí ako boršč, co sme mavali v skole v jedlani...aj deti jedli...hi... a druhej jedlo stroganov s ryžou...a kupene mam veci na bolonske cestoviny, ale tááááááak sa mi žiada karfiol, že mi sliny tečú jak besné, tak uvidíme, možno spravím zajtra karfiolik, ked budu mat v obchode.
@sisatopic jasné 🙂 na masielku som poprazila konzervu šampiňónov, pridala som cca pol konzervy kukurice (podľa chuti), dala som tam strúčik cesnaku najemno nasekaný a nakoniec 6 ks trojuholníkovehó syra (môže byť aj črievko, ale nemala som) treba to riadne vymiesať a podľa chuti osoliť a okoreniť 🙂
@graceful9 neviem aky mini sporak maju v tesku 😒 ,,ale neboj raz sa ti podaria,,riadne zohrej panvicu a vyskusaj,,a tiez pomer vajicok ,muky a mlieko-to casom odhadnes,,,ja som robila palacinky aj na chate na otvorenom ohni 😀 ,,ty si len pomysli take deti z afriky by ta pochvalili,a hned ti to pojde lepsie,,keby si videla niekedy moje vytvori ☹ ,

@ibajeho ja som vcera robila šamrole - a teda ten krem som naložila do obycajneho sáčku - konček som odstrihla nie velku dieru a priložila som k otvoru - jemne pritlačila aby plnka isla tam kde má a hotovo -- ja tiež mam len zdobničku na medovniky takže som si musela takto poradit