icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

cervena_ciapocka
26. jan 2011

@dadulka271 keď mám mrazený, tak opražím cibuľku, do toho dám roztopený špenát, rozpučený cesnak, rascu a soľ a varím. Počas varenia častejšie miešam. Keď sa už vyparí nepodstatná voda z toho, dám tam ešte jedno dve rozmiešané vajíčka, ešte chvíľku povarím a je to. A k tomu jeme zemiaky a varené vajíčko.

zuziq
26. jan 2011

@dadulka271 tak ja to robim len tak, ze dam pyre do hrnca, malicko podlejem vodou, ale ozaj malo, prikryjem pokrievkou a necham to rozpustit na slabom plameni. Potom do toho pridam pretlaceny cesnak ( moze sa aj trosku oprazit na zaciatku a az tak dat do hrnca to pyre) a trosku sladkej smotany alebo mlieka, povarit a miesat 😉 samozrejme osolit

dadulka271
26. jan 2011

@cervena_ciapocka dakujem 😅
@zuziq dakujem 😅

5katarina7
26. jan 2011

ja dnes zeleninovú polievku a makové šúlance 🙂

estterka
26. jan 2011

@laerke no,aj ja som takto ranajkovavala ked som bola tehu,tiez aj vela zeleniny,pekne som si nachystala a pomaly v klude ranajkovala.teraz som rada,ak vobec keksiky si stihnem namocit do kavy,alebo rychlo natriem nieco na chlieb 😀 takze uzi si to. mam velmi dobe a kludne dieta,ale rano nestiham 😀 😀

laerke
26. jan 2011

@estterka Ja som pred tehu zdlabla pol jablka a par bebe keksov a padaj do roboty 😀 Takze veru si to uzivam.. Ked mne sa na to tak dobre pozera ked je vsetko pekne nachystane a ocistene 😵
A ani nehovorim o tom ze rano sa zobudim, pekne kludne si dam sprchu, spravim caj alebo kavicku, pozriem telku.. Jaaj kiezby to takto bolo stale.. Mam este par tyzdnov na tento blahobyt tak to zneuzivam 😀
Esteze mas kludne dieta, predstav si keby bolo divoke 😀

estterka
26. jan 2011

@laerke no tak to neviem,to by som sa asi len vody rano napila 😀 ale zas nemenila by som,kazde obdobie ma svoje caro🙂 teraz si vychutnavas ranajky,za par tyzdnov ich obetujes velmi rada aby si bola s drobcom🙂

laerke
26. jan 2011

@estterka Je mi to jasne a uprimne sa tesim.. No az teraz si zacinam tehotenstvo skutocne uzivat 🙂 A hlavne mozem dlabat co chcem a nikto sa na mna nepozrie s komentarom "budes tlsta jak slon" 😀

Teraz by som vrazdila pre palacinky..... 😀 😀

danula2
27. jan 2011

@zuziq dakujem 🙂

cinamon7
27. jan 2011

vajickova polievka, spagety podla suzie 🙂

larmimi
27. jan 2011

baby 🙂 sojove maso pri kojeni ? moze sa ? nemoze? chcela som ho dnes spravit 😅

zojec
27. jan 2011

@larmimi jasne ze sa moze.. preco by sa nemohlo? ak ho dobre znasas, tak v pohode

womenne
27. jan 2011

dnes pórková polievka a mäso na prírodno s ryžou, rozmýšlam ale čímho vylepšiť, asi len uhorkou.

larmimi
27. jan 2011

@zojec ja len pre istotu..aby maleho nedulo..dnes v noci 3hodiny plakal tak by ta soja nestala za to 🙂

mia258
27. jan 2011

Dnes obed nevarím, zostalo od včera, ale poobede robím jablká so škoricou obalené v karameli 😵 😵 😵

daniz
27. jan 2011

@laerke nezabúdaj, že láska a porozumenie chlapa ide cez žalúdok....Ono chlapi niekedy aj myslia žalúdkom... 😀 😀

daniz
27. jan 2011

@danula2 zuziq ma opredbehla.. 😅 😅

daniz
27. jan 2011

na večeru halušky so syrom a oškvarkami a už zajtra musia byť palacinky, inak ma deti zožerúúú 😀 😀 😀 😀

laerke
27. jan 2011

Toto sem musím dať.. Hrabem sa v starých fotkách a našla som môj prvý pokus o narodeninovú tortu pre mamu, dobre stará fotka..

Čo poviete? 😀

zuzu13
27. jan 2011

ahojte,

u nás sú dnes dukátové buchtičky a čína s ryžou 🙂

zuziq
27. jan 2011

malemu zapecene zemiaky so zeleninkou a jogurtom a pre nas zapecene cestoviny. Kamoska mi dala na ochutnavku sterilizovanu domacu omacku z cukety a je fantasticka. Vypytam recept a potom sem hodim, fakt doporucujem 😝

benne
27. jan 2011

Mne sa dnes do varenia vôbec nechcelo, tak som len hodila do skla zemiaky a mäso, troška cibule a štvrťky z jablčka, kúštik mletej papriky a ako príloha ešte ohriaty mrazený hrášok s kukuricou a mrkvovo-jablkový šalát. Ale že aké mňam z toho nakoniec bolo 😀 😀

terez34
27. jan 2011

u nas dnes sosovicova a bravcove ryzoto 😉

monkula
27. jan 2011

dnes domáce dukátové buchtičky 🙂

l.lara
27. jan 2011

dnes kuraci vyvar s rezancami a prirodne kuracie na zeleninke s kyslou uhorkou..

l.lara
27. jan 2011

..a jasne, ze k tomu masu je ryza..🙂)

5katarina7
27. jan 2011

pečené kurča s ryžou...

eva7780
27. jan 2011

šošovicový prívarok s klobáskou,zajtra bude guláš a upečiem asi pudingoš,teraz skúsim karamelový

mmonika
27. jan 2011

dnes spenat so zemiakmi a vajickami .. 😉

a kto poradi daku fakt dobru polievku??, moje deti su na polievky a omacky ,ale stale varim dookola tie iste... uz by to chcelo daco nove ..

lussy666
27. jan 2011

@benne he, ze nechcelo sa mi varit a jake mnamko z toho🙂
ja dnes nakoniec vyvar so slizami a svedske masove gulicky a varene zemiaky🙂