icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

jankamgr
10. júl 2013

@trudka4 a receptík by sa nenašiel??? 😀 😀 😀 😀 ďakujem 😀

betka22betka
10. júl 2013

minulý týždeň sme mali opekané zemiaky s dusenou cuketou a s tvarohom. BOLO TO VÝBORNÉ!! Preto dnes znova to isté budem robiť/ zemiaky sa musia uvariť deň vopred, nechať celé v chladničke, pred pečením pokrájame cca na 1 cm hrubé plátky a opekáme z oboch strán, na teflónovej panvici s min.množstvom oleja, solíme počas pečenia/

zuziq
10. júl 2013

tak dnes este neviem co navarim ale vcera vecer som na rychlo urobila muffinky podla @danielaj a boli mnaaaaamkove. Do cesta som pridala kakao a kokos a do stredu kusky cokolady

danielaj
10. júl 2013

@zuziq teším sa, že chutili, ja ich robievam skoro stále, dajú sa robiť na veľa veľa spôsobov 😉

mima2778
10. júl 2013

Zivanska v alobale na plechu,malemu spenatik,zajtra paradajkova polievka a kapustove strapacky.

kadan
10. júl 2013

@trudka4 vyzerajú výborne, môžem poprosiť recept
ďakujem

daniz
10. júl 2013

Ahojte kočeny, my včera na obed deti dojedli rezančekovú a špagety s mäskovo-zeleninovou zmesou + kečup, na večeru dukátové buchtičky a francúzska polievka, dnes a zajtra deti u babky, tak ja nevarím, mm sa pôjde najesť-bude to mať príkazom 😀 a ja len taký šalátik letný 🙂

zuul
10. júl 2013

ahojte kucharocky,
potrebovala by som poradit. ktore jedla sa daju dat do mraznicky a vytahovat ked treba?
zatial ma napada len bryndzove a nugatove pirohy, kuracie rezne, pecene kura?
@danielaj myslis, ze aj sosovicovu polievku by som mohla zamrazit? a tie rybacie fasirky? dakujem za tipy.

lienka2
10. júl 2013

@zuul ja mrazim akekolvek maso na stave, rezne mrazim ale iba obalene a potom vytiahnem a vyprazam, takisto fasirky robim.. polievku tiez mozes zamrazit, ale taku kde nie su zemiaky, tie su po rozmrazeni dost o nicom..

lululka555
10. júl 2013

@ivanajelinek ahoj ja som mala tie zelené pcr papriky , plnila som mäkkym syrom lunex, postrúhanou goudou, šunkou na kocky, kukuricou ,pažítkou, soľ a korenie - všetko vymiešať a naplnit vyčistené umyté papriky . Môžeš piesť v rúre ,alebo na troške oleja na panvici .Na nete máš veľa receptov na takúto papriku a môžeš plnit hoc čím. 😉

bambina78
10. júl 2013

@zuul ahoj, aj ja mrazim fasirky..uz som mrazila aj kapustnicu, masovy vyvar ked vela ostalo, plnene papriky..uz ich len potom ohrejem v parad.omacke..tu uvarim nacerstvo a uz som mrazila aj kys.fazulu a gulas a nic tomu nebolo..nedrzala som to ale dlho v mrazaku.

zuziq
10. júl 2013

tak dnes som si nakoniec urobila cuketove leco a bola to takaaaa mnamka ze az 😵

lululka555
10. júl 2013

ahojte 😎 , u nás polievka zo včera kyslá šošovicová a na želenie mm zemiakové placky / pridala som aj postrúhanú mrkvu a ovsené vločky / a s restovanou kuracou pečienkou. 🙂 dezert bol nanuk 😝

firstbaby
10. júl 2013

U nas sme dnes dojedli kacaci vyvar s cestovinou a bravcove pecene s novymi zemiakmi a zeleninou 😉

firstbaby
10. júl 2013

a tuto mnamku sme vcera dojedli 🙂

lienka2
10. júl 2013

@firstbaby co je to za kolacik? 🙂

vejoma
10. júl 2013

u nas dnes bolo bezmäsito🙂 ratatouille, zemiakove placky a dip z kyslej smotany🙂 a ku kavicke jablkovy kolacik 🙂

maminka2013
10. júl 2013

tak dnes rajčinová polievka, široké rezance s tvarohom a puding 🙂

rastulka
10. júl 2013

Ahojte 🙂 dlho som tu zase nebola,musela som preštudovat bezmliečnu dietu 😒 pred 2 tyž.sme sa dozvedeli,že naša mala ma alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka ☹ Hmm...najprv som bola velmi zdesena,ale teraz už viem,že ako tak všetko sa da nahradit,len si treba zvyknut 😉 Takže dnes sme mali hrstkovu polievku a žemlovku samozrejme z ryžoveho mlieka 🙂

zklimekova
10. júl 2013

@rastulka náš chlapec mal niečo podobné ...na sladkú zložku mlieka..jogurty , kyslé mohol....ale postupne sa to upravilo a teraz si dá cereálne guličky aj s normálnym mliekom a je už v pohode 😉

danielitka86
10. júl 2013

Ahojte kočenky, takže u nás dnes takáto mňamka :
Studený cestovinový šalát , také ľahšie vydanie len zo zeleninkou a light smotankou 🙂 a k tomu zapekané hovädzie mäsko s celozrným chlebíkom ( to išlo do toho mäska) .
ten recept na to mäsko som si vymyslela, ale musím povedať,že chutilo 😝
a ako dezertík ku kávičke som upiekla rýchly ale perfektný ,,Hruškový sen s horkou čokoládou ,, 😎
A prikladám aj foto čo sme mali včera: kuracie prsíčka na hrášku a na mrkvičke + opekaná ryža+mrkvový šalátik 🙂

danielitka86
10. júl 2013

+ ,,Hruškový sen s horkou čokoládou ,,

danielitka86
10. júl 2013

A ešte prídám inšpiráciu na večeru čo sme papali pred pár dňami 😝 😝 😝
1. zapekaný toust so 4 druhmi syra
2. pizza s rukolou a chili curry - najlepšia curry omáčka pod slnkom 😎

danielitka86
10. júl 2013
lululka555
10. júl 2013

@firstbaby ten tvoj koláčik vyzerá mooooooooooooooooooc dobre...to biele je kyslá smotana?

danielitka86
10. júl 2013

nie 🙂 to sú hruštičky 😉

katussska24
10. júl 2013

Lečo a melóóón 😎

tanitta
10. júl 2013
viktoria12
10. júl 2013

@firstbaby poprosim recept na kolačik vyzera uzasne