Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@slavka1307 jj cerstvy trosku obvarit,obalit,dat na papier a mam rozprasovac na olej tak s kazdej strany raz strieknem na karfiol...a ano z tej vody robom polievku a vzdy necham aj karfiolu trosku a pridam inu zeleninku
@veronicka1901 🙂 pozri mi do albumu,napísala som tam recept 😉
@lululka555 mňam................ 🙂 😉
Dnes šošovicový prívarok s párkami,zajtra bude s vajíčkami 😀 a jasneže zavarane uhorky 😀
@lululka555 tie syrove guľky vyzeraju božsky 🙂
ahojte,tak dnes kelová polievka a rizoto 😉
my dnes máme gulášovú polievku a tvarohové knedlíčky 🙂
paradajkova polievka a tvarohove knedlicky s marhulami
@titkovamiriam
ahoj, mozno si to tu pisala, ako robis dzem marhulovy? idem skusit prvy krat urobit 🙂 dakujem
ja som dnes varila skoro ráno, boli sme s deťmi v PP na čeľustnej ortopédii ohľadom strojčeka...tak také rýchlovky dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, granadír, kyslá uhorka 😉
gulas a k tomu juhoslovanske kysnute
@nelly3 ja som klasik,kolko ovocia tolko cukru-zasypat na noc a potom varim na druhy den podla toho aky chcem husty aj styri hodinky 😉 ale stojí za to
a dnešný ,,pokupací,,šalatik s chlebovymi oregano-cesnakovymi opekancami a vyskušala som tu šalátovú lučinu-mnam!!!
recept aj:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54417
@michaelamilan ten vyzera vynikajuco receptik? = 😉
@titkovamiriam
diky a potom to len das do poharov a koniec? prepac, ze sa pytam, ale este som nerobila dzem. bude premiera 😉
@ivanajelinek Ano, sú to kyslé smotany vymiešané s vanilkovým cukrom, ovocie a piškóty. Jednoduché, rýchle a chutné
@nelly3 jasne a na pät min zasterilizujem
dnes som uvarila guľašovú polievku s páročkami , domáca knedľa + kurča + mrkvovo - uhorková omáčka . Ešte som naparila jahodové buchty , vrch som dala maslo + cukor + granko . No a tiež som zavarila ďalšiu várku nektariniek .
Babulky, ja si prave robim ryzu a restovanu zeleninku...taka na mna chut prisla...mnam 😵
Ahojte baby, chcela by som od vás radu...staviame s manželom dom a potrebujem radu, čo by som mala vyvárať chlapom na stavbu.dajte nejaké tipy.... 😉
sladká kapusta udusená s malým paradajkovým pretlakom. Mleté mäso som urobila na spôsob fašírky, urobila šúľky väčšie ako čevapčiči a vložila do tej kapusty. Tam sa to všetko udusilo. Nemám čas ešte vyprážať. Hlavne rýchlo a jednoducho. 😉 . Zajtra to budeme mať s chlebom. A fazuľová polievka.
Ahojte da mi niekto recept na marhulové gulky?Dakujem 😉
@jarabicka tak co najviac boduje uchlapov uz spomenula smejkovia 😀 ..unas je tiez top segedin pri robotach..ale kedze varis asi castejsie treba aj zmena..Chlapi sa radi dojedia chleba, tak knemu kysle polievky, kapustnica, rozne privarky s fasirkou ci opec.spekackou..napr.aj kolozvarskej sa narobi dost al. plnena paprika..to ma asi kazdy rad 😉 Prijemne vyvaranie!
@lululka555 to robievaš tie syrové guľky podľa mňa? či iné?
@lululka555 a už som našla, takže nie podľa mňa, ja dávam len syr, vajíčko a trošku vňaťky alebo pažítky 😉
@danielaj ahoj ja mám tento recept už veĺmi dlho,pamätám si,že sme tieto guĺky jedávali ešte ako malè deti na prázdninách ,mám ho od kamarátkinej maminy 🙂
u nás sa včera dojedala cukinovo-zemiaková omáčka, a večer sme grilovali klobásky, cukinku, k tomu čerstvo upečený chlebík a kopec zeleninky zo záhradky, mm naložil uhorky - kvašáky, tak sa teším, až budú hotové, dnes mám dovolenku, budem robiť rascovú polievku s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, cuketovo-mrkvovo-syrové fašírky, varené zemiaky, domácu tatarku bez vajíčka a uhorkovo-rajčinový šalát, poobede ideme pre dcéru do tábora a chceme sa zastaviť na jednej farmičke, tak večera niekde vonku, pekný dník 😉

@lululka555 Mnaaaaaaaaam. Prosim recept na tie gulky, len tak v skratke, ak sa da. Do tej kyslej smotany len postruhas uhorku a cibulu, ci este nejako inak dochucujes? Dakujem.