icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronicka1901
18. júl 2013

@lululka555 Mnaaaaaaaaam. Prosim recept na tie gulky, len tak v skratke, ak sa da. Do tej kyslej smotany len postruhas uhorku a cibulu, ci este nejako inak dochucujes? Dakujem.

zuziq
18. júl 2013

@slavka1307 jj cerstvy trosku obvarit,obalit,dat na papier a mam rozprasovac na olej tak s kazdej strany raz strieknem na karfiol...a ano z tej vody robom polievku a vzdy necham aj karfiolu trosku a pridam inu zeleninku

lululka555
18. júl 2013

@veronicka1901 🙂 pozri mi do albumu,napísala som tam recept 😉

jarka721
18. júl 2013

@lululka555 mňam................ 🙂 😉

titkovamiriam
18. júl 2013

Dnes šošovicový prívarok s párkami,zajtra bude s vajíčkami 😀 a jasneže zavarane uhorky 😀
@lululka555 tie syrove guľky vyzeraju božsky 🙂

nelinka0401
18. júl 2013

ahojte,tak dnes kelová polievka a rizoto 😉

nikus5
18. júl 2013

my dnes máme gulášovú polievku a tvarohové knedlíčky 🙂

lienka321
18. júl 2013

paradajkova polievka a tvarohove knedlicky s marhulami

nelly3
18. júl 2013

@titkovamiriam
ahoj, mozno si to tu pisala, ako robis dzem marhulovy? idem skusit prvy krat urobit 🙂 dakujem

zklimekova
18. júl 2013

ja som dnes varila skoro ráno, boli sme s deťmi v PP na čeľustnej ortopédii ohľadom strojčeka...tak také rýchlovky dnes smotanová polievka so zelenou fazuľkou, granadír, kyslá uhorka 😉

tinuskaha
18. júl 2013

gulas a k tomu juhoslovanske kysnute

titkovamiriam
18. júl 2013

@nelly3 ja som klasik,kolko ovocia tolko cukru-zasypat na noc a potom varim na druhy den podla toho aky chcem husty aj styri hodinky 😉 ale stojí za to
a dnešný ,,pokupací,,šalatik s chlebovymi oregano-cesnakovymi opekancami a vyskušala som tu šalátovú lučinu-mnam!!!
recept aj:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=54417

niquska
18. júl 2013

@michaelamilan ten vyzera vynikajuco receptik? = 😉

nelly3
18. júl 2013

@titkovamiriam
diky a potom to len das do poharov a koniec? prepac, ze sa pytam, ale este som nerobila dzem. bude premiera 😉

luciok
18. júl 2013

@ivanajelinek Ano, sú to kyslé smotany vymiešané s vanilkovým cukrom, ovocie a piškóty. Jednoduché, rýchle a chutné

titkovamiriam
18. júl 2013

@nelly3 jasne a na pät min zasterilizujem

bubo1104
18. júl 2013

dnes som uvarila guľašovú polievku s páročkami , domáca knedľa + kurča + mrkvovo - uhorková omáčka . Ešte som naparila jahodové buchty , vrch som dala maslo + cukor + granko . No a tiež som zavarila ďalšiu várku nektariniek .

daniela15
18. júl 2013

@jasminet určite si ho kúp, ja si bez tlakového hrnca varenie ani neviem predstaviť, to už nie sú hrnce ako mali naše mamky, sú bezpečné, len treba kúpiť kvalitnejší, odporúúúúúúúčam, nebudeš ľutovať, okrem akéhokoľvek mäska tam robíš aj perfektné zemiaky

laska1982
18. júl 2013

Babulky, ja si prave robim ryzu a restovanu zeleninku...taka na mna chut prisla...mnam 😵

jarabicka
18. júl 2013

Ahojte baby, chcela by som od vás radu...staviame s manželom dom a potrebujem radu, čo by som mala vyvárať chlapom na stavbu.dajte nejaké tipy.... 😉

sisi08
18. júl 2013

sladká kapusta udusená s malým paradajkovým pretlakom. Mleté mäso som urobila na spôsob fašírky, urobila šúľky väčšie ako čevapčiči a vložila do tej kapusty. Tam sa to všetko udusilo. Nemám čas ešte vyprážať. Hlavne rýchlo a jednoducho. 😉 . Zajtra to budeme mať s chlebom. A fazuľová polievka.

smejkovia
18. júl 2013

@jarabicka ahoj, tak ja som mala ten istý problém, väčšinou to bol guláš či už segedínsky, alebo maďarský, alebo kotlikový, alebo som v kuchte urobila hovädzie mäsko s ryžou alebo zemiakmi, ale naši chlapi mali najradšej segedínsky a tak ten bodoval 🙂

jarabicka
18. júl 2013

@smejkovia my máme v sobotu brigádu, tak netuším čo by som mala variť...je to hroznééé vymýšľať stále čosi dokola...budeme mať asi chlapov...

martinasturmova
18. júl 2013

Ahojte da mi niekto recept na marhulové gulky?Dakujem 😉

bambina78
18. júl 2013

@jarabicka tak co najviac boduje uchlapov uz spomenula smejkovia 😀 ..unas je tiez top segedin pri robotach..ale kedze varis asi castejsie treba aj zmena..Chlapi sa radi dojedia chleba, tak knemu kysle polievky, kapustnica, rozne privarky s fasirkou ci opec.spekackou..napr.aj kolozvarskej sa narobi dost al. plnena paprika..to ma asi kazdy rad 😉 Prijemne vyvaranie!

danielaj
19. júl 2013

@nika774 ahoj, ja donutky robím normálne na plechu, kuk môj album, je tam foto aj recept a sú výborné 😉

danielaj
19. júl 2013

@lululka555 to robievaš tie syrové guľky podľa mňa? či iné?

danielaj
19. júl 2013

@lululka555 a už som našla, takže nie podľa mňa, ja dávam len syr, vajíčko a trošku vňaťky alebo pažítky 😉

lululka555
19. júl 2013

@danielaj ahoj ja mám tento recept už veĺmi dlho,pamätám si,že sme tieto guĺky jedávali ešte ako malè deti na prázdninách ,mám ho od kamarátkinej maminy 🙂

danielaj
19. júl 2013

u nás sa včera dojedala cukinovo-zemiaková omáčka, a večer sme grilovali klobásky, cukinku, k tomu čerstvo upečený chlebík a kopec zeleninky zo záhradky, mm naložil uhorky - kvašáky, tak sa teším, až budú hotové, dnes mám dovolenku, budem robiť rascovú polievku s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, cuketovo-mrkvovo-syrové fašírky, varené zemiaky, domácu tatarku bez vajíčka a uhorkovo-rajčinový šalát, poobede ideme pre dcéru do tábora a chceme sa zastaviť na jednej farmičke, tak večera niekde vonku, pekný dník 😉