Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
fazulkova polievka s krupkami,sekana a nove zemiačky k tomu uhorkový šalátik 😉
Takze dnes bude rybka s koprovu omacku nove zemiacky s cuketka podusena...ako dezert som si vybrala ovocie
@luciok Dakujem, uz ich mam v hrnci, budem teda sterilizovat len tolko. Boze, ved by sa mi uplne rozvarili. Vzdy som zavarala s mamou a nikdy som tieto casy nesledovala.
takžednes mamina cuketa dostala červenú, oco kúpil v Lidli xxl pizzu 😀 , tak na obed bude tá zajtra cuketový perkelt + cestovina 🙂 😉
my dnes rezance s tvarohom na slano. som si vstupila do svedomia a rano robila domace rezance 😉
U nas dnes brokolicova kremova polievka a prvy krat idem vyskusat 3:2:1 palacinky 🙂
ahojte 😉 ja som sa dnes v tom teple zmohla len na cestoviny so syrovou omáčkou , na vrch pokrájana paprika a rajčina a strúhaný parmezán 😎 ako dezert strúhané jablčko s mrkvou - beta karotén musí byť 😎 😎 😎
ja dnes raňajky - pol tofu bieleho dva rožky a malý tuniakový šalát , desiata bola dve baleníčka extra cereálnych bebe keksov a jedno jablko a na obed varenú kukuricu a polku mozarelky a stačilo to 🙂 na olovrat ma čakajú paradajky a tá druhá polka mozarelky
Cuketovy privarok, vajce, kaiserka. Z nedele nam ostala ryza, tak som ju oprazila s vajickom. A este som zavarila 5 flias cvikle.
brat robil jaternice tak budu pečene v rúre a k tomu zemiaky a uhorkovo paradajkovy šalat mnam to bude hostina
🙂
@womankc To je nejaká diéta? Či bežne tak málo papáš na obed?
kapustovo-paradajkovy privarok...mnamky a k tomu,co kto chce...ja zemiaciky...a manzel provdepodobne nejake masko alebo volske oko
akurat som spenat dopapala s vajickom 🙂
párková polievka a zemiakové placky 😉
@martinasturmova ja robim cuketovy gulas ,tak ako aj normalny 🙂 len nedavam maso,ale cuketu a vela zemiackov 🙂 a menej cibule 🙂
vcera zeleninova s haluskami, bravcove na rasci, kolienka a uhorkovy salat
dnes sme dojedli polievku, a na druhe bol losos na masle so zemiakovou kasou,
zajtra vyvar z kuracieho maska s rezancami, kuracie na sampionoch, ryza
stvrtok dojeme vyvar a na plane su dukatove buchticky..
dnes sme mali varene zemiaky s maslom a kružmenom a plnené cuketky mletým maskom a posipané syrom 🙂 mnaamka každému chutilo a ešte k tomu zelení šalát 🙂
babulky mam otazku,, dostala som sa k receptu na detsku vyzivu s pudingom.. ze 5kg jablk, a 3 pudingy uvarene v pol l vody .. robili ste to???
mam otazocku. robim plnenu cuketu a ten vnutrajsom som chcela pouzit na cuketovy kolac. ale ta cuketa je velika - vyse 35 cm. to asi to vnutro nebude dobre lebo tie zrnka su uz asi privelke, vsak.
@snu ano,je to ok,len ich riadne rozmiesaj,mne sa raz urobili hrudky
@danculka25 a vydrzi to v pohode aj dlhsie?
aku som dokoncila cuketovy dzemik 🙂 mnam,, moj synovec, co nic nepapa chodil za mnou mnam mnam 🙂 tak som sa tesila 🙂 a este sa chladi v chladnicke cuketova pomazanka 🙂 a na grile na mna kuka cuketa medzi kobasami pre chlapov 🙂)) no na cisto mi sibe s tou cuketou 🙂)) ale som rada,ze aj moj chlop to pekne papa 🙂 a zajtra asi urobim cuketovu vyzivku 🙂)) na miesto jablk-cuketaaaaaaaaaaa 🙂)))
@lea231 no 3 strucky cesnaku, podla receptu na sekat a osmazit,ale aby nezhnedol, priddat nastruhanu cuketu- tu nastruhat a nechat pustit stavu, vyzmykat a pridat k tmu cesneku a kratku podusit ..taku jednu mensiu cuketu, davam od oka! ked to vychladne-zmiesat s 2 polievkovymi lyzicami kyselej smotany a 2 lyzicami nastruhaneho eidamu.. posolit..vychadit
@sesilia nasekala som 1,5 kg cukety-ocistenej,vybrate jadierka, dala som ju dusit, trosku som podliala a po 5 minutach som pridala stavu z 1,5 citrona stavu z 2 pomarancov-pomixovala ponornym mixerom , pridala som zelirovaci cukor ten 2:1 .. mala som ze je na kilo ovocia,ale vzdy davam viac...nechala prevret a naplnila pohare, otocila hore dnom,zabalila a hotovo! mne sa zdal moc sladky,tak preto som pridala tu polku citrona este,, inak mal ist len 1 citron-stava.. ak sa mi dalo davala som aj duzinu. mne chuti,, je osviezujuci,, minuly rok som robila aj z hrozna,ale toto je mnam 🙂
@snu Tak to určite skúsim.Dakujem 🙂

Ja dnes slivkové gule mnáááááááám 😀