Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzinr jasné 🙂 tu je http://tana-catering.blogspot.cz/2012/02/pecivo... sú fakt výborné 😉
Toto som pripravovala pred par dnami (teda je to len cast) : Slana strudla 2 typy, zeleninovy salat, zemiakovy salat s cervenou cibulou, petrzle.vnatou, uhorkou a kuracie a bravcove mini reznicky. Dezert bola orechova torta s cucoriedkami a parizskou slahackou ... vsetci si pochvalovali co ma tesilo 🙂
Vynikajuuuuce syrove gulky podla danielaj..strasne som sa bala ze mi vytecu, ale super sa robili 😉
@nelinka0401 mohla by som poprosi recept na žemle? dakujem
@nelinka0401 aha už som zbadala, že ste už dali recept 😉
@ivetka1981 Akože prečo má byť nepodarený? podľa mňa vyzerá pekne, ale hlavné je, že chutí 😉
@luciok si zlatá,ale od pôvodného obrázku má daleko...🙂
@levandullka no ja neviem 😀 asi hej, ked to pises, my to volame odjakziva maso nakyslo tak neviem 😀
@lindauciatko takto som ich robila a piekla zakryte:
Na oliv. oleji som trosku ozmasila cibulku, cuketu, brokolicu, cesnak. Osolila, okorenila (cierne korenie, bazalka, oregano) a zaliala krajanymi lupanymi rajcinami a nechala chvilu podusit. Na spodok zapekacej misy som naliala besamelovu omacku a na nu ukladala zmesou plnene cannelloni. Kazdu vrstvu som potrela besamelovou omackou a takisto potom aj vrch. Prikryte som to piekla na 220 cca 40min. Cannelloni som plnila neuvarene, proste len vybrala z krabice a naplnila.
Ahojte takže dnes bude u nás slepačia polievka a vysmážaný karfiol s novymi zemiačkami.A ak stihnem tak ešte palacinky 😉
kuracia polievka + domáce rezance , zemiačiky v rúre na plechu + slaninka + uvarené udené mäsko + páročky + uhorky . Večer spravím hrnčekový koláčik od 1 kočky tu na MK , dúfam , že sa vydarí
Ahojte, ja som robila kyslu sosovicovu polievku a gulky z tvarohoveho cesta plnene marhulami, posypané makom.
ahojte. ja dnes vysmazanu cukinku, pecene zemiacky nove a tatarka a v chladnicke sa chladi prerobena varianta jahodoveho tiramisu na malinove 🙂. a zajtra bude neskorsi obed senec a hejk. uz sa tesiiiim
žienky nejaky overeny recept na cuketovú polievku???
aaaaaaaa na lievance???
Ďakujem 😵
Dnes bol na obed zeleny salatik...zemiakove pyre a mlete maso v kelovom liste...jogurtik ovocny a miesany kompot
v piatok som nevarila dojedali sme 🙂....dnes paradajková polievka , pangasias na masle a zemiaková kaša 🙂...a zajtra nevarím ..idem s deťmi na kúpalisko...len škoda, že nemôžeme všetci :(.. najmladšia ide k babke, pretože na bazén máme s nefrológie zákaz...a najstarší včera skončil so zlomenou kľúčnou kosťou na pohotovosti :( tak tiež musí byť doma...
@nelinka0401 prosim ta napišeš mi recept na tie osie hniezda?mne ta plnka vžd vytečie 😠
@tanicka696 nech sa páči,tu je 🙂 nemalo by byť moc riedke to maslo so škoricou,možno pre to ti to vyteká http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-f...
@zklimekova Moja prajem synovi skoré uzdravenie, jak mi to je lúto ☹ mne tiež na nefrológii a urológii dali zakáz na kúpaliska 😒 ale keď pojdem aspoň snád mi to neuškodí 😒
@nelinka0401 dakujem velmi pekne a mohla by som tam dať miesto palmarinu klasicke maslo?palmarin nemam doma 😠
My sme mali dnes hovadzie na stave a maly k tomu chcel hranolky, tak s hranolkami.
@tanicka696 daj,myslím,že to bude ešte voňavejšie. 😉
Dnes som robila kyslú polievku z cukiny s opečeným párkom a slivkové gule s makom. Ledva fučííííím. 😀

@nelinka0401 prosim ta nemohla by si mi dat ten receptik na tie rozky a zemle? Dakujem 🙂