Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tekvicový prívarok +perkelt: kur. žalúdky, srdcia a krky.
tak vcera som prvy krat piekla doma chlieb. cesta bolo dost tak som aj dve male bagety usulala.
budem robit koprovu omacku a zo zvysku masa urobim vyprazane rezne. k tomu zemiakovo-mrkvove pyre
dnes mrkvova polievka a lievance s lekvarom 🙂
Kočky,poraďte mi ćo s hroznom.Chcela by som nejaký rýchly koláć,ale aký? 😒
Ja som urobila dnes kuracie pecienky dusene na smotane a k tomu ryzu a pohanku, pol na pol 🙂
dneska bataty, zemiaky a mrkvicka pecene v rure, len z grilovacim korenim. Mnam 🙂
Sobotny obedik perkelt s kolienkami a asi spravim bublaninu 😉 pekny dnik vsetkym
ahojte, včera som varila krémovú špenátovú polievku s opekaným chlebíkom, cestoviny s tuniakovou omáčkou a piekla som 3 druhy zákuskov, u nás sú hody, síce ich neoslavujeme, ale máme tu neter na prázdninách a + moja staršia, stále by sladké vyjedali, tak nech majú do čoho zobať, poobede sme boli pri vode, grilovali sme, aj sme sa kúpali, ešte bola na jazere celkom fajn voda, dnes som robila domácu francúzsku polievku, kuracie prsia so zeleninkou (cukina, fazuľové lúsky, paprika, olivy, šampióny, slovenská ryža a cukinovo-rajčinovo-cibuľkový šalát a pridávam foto zákuskov - kávová tehla, karamelové rezy a koláč mravenisko - jeden poliaty čokoládou a druhý s citrónovou polevou , pekný dník 🙂
vyprážané šampiňóny, zeleninový šalát s balzamikom a syrovo-cesnakový posúch
takze u nas je uz podvecer a obed nikde 😀 ,,ranajky boli az o pol jednej,,buchty ma nechali spat cele doobedie,,a teraz na obed veceru bude cestovina so zeleninkou ( cuketa,baklazan,mrkva ,cibulka,cesnak)
a zajtra na obed -co bude tiez skor polo vecera lebo chlapi idu na futbal,,knedla ,cervena kapusta s jablckom,,a pecene mäsko a desert bude kolacik nejaky sviezi ,,len nech neni take teplo 😒
rajčinová polievka , ryža + bravčové na hubách a zeleninke . Upiekla som bábovku s 3 pudingov
Ahojte 😉 ja som dnes nevarila, rano o 11 sme po bohatých raňajkách šli na výlet, takže sme jedli dnes vonku... Teraz na večeru som urobila obložené chlebíky a ovocný šalát,čo budeme zobkať a oddychovať pri telke 🙂
dobre ranko. my dnes hovadzia polievka s pismenkami, kuracie rezne, zemiaky a zeleninovy salat, sosovicovy privarok a uncle bens s kuracim maskom a ryza.
Ahojte taj my v piatok cuketová polievka a večer grilovačka s @martinasturmova bolo super,deti boli tak unavené ked sme prišli domov,že bez protestu hned zaspali 🙂 včera som robila lečo,tiež rozmrazovala po dlhej dobe mrazák ,tak na rýchlo len smažený syr s hranolkami.dnes polievka s kuracích chrbtov,pečené kura s pyré zemiakmi a rajčinovo-cesnakovým šalátom a bábovka(ak nájdem pudingy) 😀
Dnes vyvar so zeleninkou a kukuricou kedze maly ju miluje a plnena paprika s knedlikom
U nas dnes varime zeleninovu polievku s krupkami a take gyros kuracie kusky, prave marinujem v chladnicke a pecene zemiaky k tomu plus rukola salatik, paradajka, balkansky syr, citron a olivovy olej
@nelinka0401 hod mi prosim sem recept na tu babovku- cez tyzden urobim deckam. Vsak uz nevedia co by od dobroty jedli 🙂 🙂 🙂 🙂
zapekane bravcove rezne na mede+opekane zemiaciky 😉
Ahojte 🙂 , dnes u nás zeleninová s pečienkovými haluškami , bravčové karé na šampiňónoch so smotanou, basmati ryža ,pečené zemiaky, šalát , koláčik nepečiem dnes, idem teraz urobiť smotanovo-malinové poháre s piškótami, nech je niečo sladké a osviežujúce na poobedie 😝 a upečiem niečo slané,mám bryndzu,tak niečo s ňou, nech možme vyjedať večer 😉 😎
a peknú slnečnúúúúú nedeľu kočky 😵
@nelinka0401 aká je to bábovka s pudingami? ja robievam len takú klasickú piškótovú 😉
@lululka555
@ifkael baby,to mám recept od svokry a je fakt super jemnučká.bez múky 🙂
5vajec,170g kr.cukru,čl prášku do pečiva,3 rôzne pudingy
Vajcia oddelíme.do bielkov dáme cukor a vyšlaháme do tuha.Potom z lahka primiešame žltky,olej práš.do pečiva.Rozdelíme na 3 časti.Do každej primiešame puding.striedavo lievame do vysypanej formy.Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov a potom zmenšíme teplotu na 150-170.pečieme asi 30 minút
@nelinka0401 Tak na tú bábovku sa teším 😀
dnes obed zo včera....dojedačka. Upiekla som moravské koláče(moja prvotina) a vianočku, pre st. syna, ktorý sa dnes večer po týždni strávenom u babky vracia domov. dúfam, že sa poteší 🙂
U nás dnes kuracia polievka, pečené kuracie stehna so zemiakmi a kompot a akurát som upiekla koláčik s pudingom a kyslou smotanou

dobre ranko. my dnes grilovacka a vela vela zeleninky k tomu