icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciaq
17. aug 2013

dobre ranko. my dnes grilovacka a vela vela zeleninky k tomu

cora30
17. aug 2013

tekvicový prívarok +perkelt: kur. žalúdky, srdcia a krky.

dana_l
17. aug 2013

tak vcera som prvy krat piekla doma chlieb. cesta bolo dost tak som aj dve male bagety usulala.
budem robit koprovu omacku a zo zvysku masa urobim vyprazane rezne. k tomu zemiakovo-mrkvove pyre

eva7780
17. aug 2013

dnes mrkvova polievka a lievance s lekvarom 🙂

dasiacik
17. aug 2013

Kočky,poraďte mi ćo s hroznom.Chcela by som nejaký rýchly koláć,ale aký? 😒

juranka
17. aug 2013

Ja som urobila dnes kuracie pecienky dusene na smotane a k tomu ryzu a pohanku, pol na pol 🙂

mart1na26
17. aug 2013

dneska bataty, zemiaky a mrkvicka pecene v rure, len z grilovacim korenim. Mnam 🙂

natalii6
17. aug 2013

Sobotny obedik perkelt s kolienkami a asi spravim bublaninu 😉 pekny dnik vsetkym

danielaj
17. aug 2013

ahojte, včera som varila krémovú špenátovú polievku s opekaným chlebíkom, cestoviny s tuniakovou omáčkou a piekla som 3 druhy zákuskov, u nás sú hody, síce ich neoslavujeme, ale máme tu neter na prázdninách a + moja staršia, stále by sladké vyjedali, tak nech majú do čoho zobať, poobede sme boli pri vode, grilovali sme, aj sme sa kúpali, ešte bola na jazere celkom fajn voda, dnes som robila domácu francúzsku polievku, kuracie prsia so zeleninkou (cukina, fazuľové lúsky, paprika, olivy, šampióny, slovenská ryža a cukinovo-rajčinovo-cibuľkový šalát a pridávam foto zákuskov - kávová tehla, karamelové rezy a koláč mravenisko - jeden poliaty čokoládou a druhý s citrónovou polevou , pekný dník 🙂

danielaj
17. aug 2013

@miruska73 no vidíš, ja zase neznášam žehlenie, preto takmer nežehlím, len čo je naozaj pokrčené 😅 mali by sme si to vymeni´t 😉 aj tebe želám krásny víkendík, veru, vraj posledný horúci 😒

janaal
17. aug 2013

vyprážané šampiňóny, zeleninový šalát s balzamikom a syrovo-cesnakový posúch

juranka
17. aug 2013

@danielaj das mi recept na ten kolacik mravenisko? Vyzera super, teda vsetky 3 kolace, ty si ina cukrarka, ze napecies naraz 3 druhy 😀

smuhyta
17. aug 2013

takze u nas je uz podvecer a obed nikde 😀 ,,ranajky boli az o pol jednej,,buchty ma nechali spat cele doobedie,,a teraz na obed veceru bude cestovina so zeleninkou ( cuketa,baklazan,mrkva ,cibulka,cesnak)
a zajtra na obed -co bude tiez skor polo vecera lebo chlapi idu na futbal,,knedla ,cervena kapusta s jablckom,,a pecene mäsko a desert bude kolacik nejaky sviezi ,,len nech neni take teplo 😒

lillona
17. aug 2013

tak dnes varil moj priatel 🙂 kuracie sote v sladkokyslej omacke so zeleninou a ochutenou ryzou

bubo1104
17. aug 2013

rajčinová polievka , ryža + bravčové na hubách a zeleninke . Upiekla som bábovku s 3 pudingov

lululka555
17. aug 2013

Ahojte 😉 ja som dnes nevarila, rano o 11 sme po bohatých raňajkách šli na výlet, takže sme jedli dnes vonku... Teraz na večeru som urobila obložené chlebíky a ovocný šalát,čo budeme zobkať a oddychovať pri telke 🙂

dana_l
17. aug 2013

@danielaj hned by som k vam prisla a pomohla zjest tie zakusky 😉

luciaq
18. aug 2013

dobre ranko. my dnes hovadzia polievka s pismenkami, kuracie rezne, zemiaky a zeleninovy salat, sosovicovy privarok a uncle bens s kuracim maskom a ryza.

nelinka0401
18. aug 2013

Ahojte taj my v piatok cuketová polievka a večer grilovačka s @martinasturmova bolo super,deti boli tak unavené ked sme prišli domov,že bez protestu hned zaspali 🙂 včera som robila lečo,tiež rozmrazovala po dlhej dobe mrazák ,tak na rýchlo len smažený syr s hranolkami.dnes polievka s kuracích chrbtov,pečené kura s pyré zemiakmi a rajčinovo-cesnakovým šalátom a bábovka(ak nájdem pudingy) 😀

zuziq
18. aug 2013

Dnes vyvar so zeleninkou a kukuricou kedze maly ju miluje a plnena paprika s knedlikom

juranka
18. aug 2013

U nas dnes varime zeleninovu polievku s krupkami a take gyros kuracie kusky, prave marinujem v chladnicke a pecene zemiaky k tomu plus rukola salatik, paradajka, balkansky syr, citron a olivovy olej

ifkael
18. aug 2013

@nelinka0401 hod mi prosim sem recept na tu babovku- cez tyzden urobim deckam. Vsak uz nevedia co by od dobroty jedli 🙂 🙂 🙂 🙂

nelly3
18. aug 2013

zapekane bravcove rezne na mede+opekane zemiaciky 😉

lululka555
18. aug 2013

Ahojte 🙂 , dnes u nás zeleninová s pečienkovými haluškami , bravčové karé na šampiňónoch so smotanou, basmati ryža ,pečené zemiaky, šalát , koláčik nepečiem dnes, idem teraz urobiť smotanovo-malinové poháre s piškótami, nech je niečo sladké a osviežujúce na poobedie 😝 a upečiem niečo slané,mám bryndzu,tak niečo s ňou, nech možme vyjedať večer 😉 😎
a peknú slnečnúúúúú nedeľu kočky 😵

lululka555
18. aug 2013

@nelinka0401 aká je to bábovka s pudingami? ja robievam len takú klasickú piškótovú 😉

nelinka0401
18. aug 2013

@lululka555
@ifkael baby,to mám recept od svokry a je fakt super jemnučká.bez múky 🙂
5vajec,170g kr.cukru,čl prášku do pečiva,3 rôzne pudingy
Vajcia oddelíme.do bielkov dáme cukor a vyšlaháme do tuha.Potom z lahka primiešame žltky,olej práš.do pečiva.Rozdelíme na 3 časti.Do každej primiešame puding.striedavo lievame do vysypanej formy.Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov a potom zmenšíme teplotu na 150-170.pečieme asi 30 minút

martinasturmova
18. aug 2013

@nelinka0401 Tak na tú bábovku sa teším 😀

cora30
18. aug 2013

dnes obed zo včera....dojedačka. Upiekla som moravské koláče(moja prvotina) a vianočku, pre st. syna, ktorý sa dnes večer po týždni strávenom u babky vracia domov. dúfam, že sa poteší 🙂

charllotte
18. aug 2013

dnesny obedik....neprava svieckova 🙂

lydia22
18. aug 2013

U nás dnes kuracia polievka, pečené kuracie stehna so zemiakmi a kompot a akurát som upiekla koláčik s pudingom a kyslou smotanou