icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

hasleerka
27. sep 2013

@megika1
@zuzlicek44 tu je ten recept a postup na briošky, danielaj mi ho vyššie poslala

http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...

libka1
27. sep 2013

hovadzi vyvar, paradajkova kapusta s hovadzim masom

daniz
27. sep 2013

dnes hrachová kaša s údeným+chlebík,
zajtra cesnačka a mäsové gulky v kôprovke, zemiačky

bambina78
27. sep 2013
eva7780
27. sep 2013

rezance s tvarohom 🙂
kocky nemate recept na daky kolacik,kde by som pouzila 1 gastanove pyre???? nie nic narocne 😀

juranka
27. sep 2013

@bambina78 krasne 🙂 daj mi prosim recept a aj postup lebo ja ked robim parene buchty tak mi to vzdy splasne 😝 a ty mas krasne gulate...

a2303
27. sep 2013

@veve39 Ospravedlňujem sa, že tak neskoro reagujem ale skolila ma choroba... :( dnes večer recept pohladám a napíšem 😵

a2303
27. sep 2013

Ahojte, veľmi som neprispievala, lebo ma skolila choroba, včera bolo dno ☹ takže sme fungovali na núdzový režim, cestoviny, paradajková polievka, špagety a pod 😝
Dnes sme obed ešte dojedali a poobede spravím hruškový obrátený koláč, pizza tyčinky s dressingom a kakaový závin 🙂 ak sa podarí, tak pofotím 😵

clarissa
27. sep 2013

Polievka jesenna zeleninova este zo vcera a zapekane palacinky s tvarohom a pudingom 🙂

dabon
27. sep 2013

Ja dnes kuracie prsíčka osmáhnuté na ol. oleji a varené zemiačky a zbytku rodinky paradajkovú polievku so syrom a chudobnicu 🙂

zklimekova
27. sep 2013

@danielaj briošky vyzerajú úžasne 🙂..

zklimekova
27. sep 2013

my dnes dojedáme špenátovú polievku ,aj šišky ešte pár ostali..a spravila som šošovicový prívarok, opekanú klobásku s chlebom 😉

jachin
27. sep 2013

paradajková polievka, karfiol aj vyprážaný aj na pare, hranolky.....a poobede urobím cuketový koláč, kedže som našla ešte jednu cuketu na záhrade...

bambina78
27. sep 2013

@juranka dakujem za pochvalu 😉 Ked robim z kila muky (polohrubej) davam cele drozdie, cca 2-2,5dc mlieka, zo 2lyzice kryst.cukru, stipku soli, 2vajicka, olej. Zarobis si klasicky kvasok do vlaz.mlieka s cukrom, do preosiatej muky vyklepnem vajicka, pridam sol, kvasok a pri mieseni cesta prilievam olej, mnozstvo zavisi aj od muky, ale tak zhruba pol deci (niekto dava roztopeny tuk, niekto maslo..) a vypracujem vlacne cesto, dame vykysnut. ked dobre vykysne na pomucenej doske, ci podlozke vyvalkam na hrubku cca2cm, nechamtr.podkysnut a nakrajam na stvorceky. Tie plnim hustejsim lekvarom, vypracujem gulicku a takisto pockam kym zase podkysnu a do hrnca dam naparit na tych 15minut. To je vsetko 🙂 Mozno si prilis vyvalkas cesto, ak mas tensie buchticky? neviem 😉 ...

juranka
27. sep 2013

@bambina78 normalne na paraku a cely cas 15 min mas zakryte? Lebo u mna je taky problem, ze vzdy su super kym to neodkryjem. V tom momente to akoze spadne 😒 ale tusim davam ine cesto, skusim to tvoje 🙂

adkoalauri
27. sep 2013

Takže dnes je u nás karfiolová polievka, pečené zemiaky s fašírkami a nutelovo-škoricové koláčiky 🙂. Večer robí mama takartky- plnené kapustové listy, takže zajtra mám pokoj od hrncov 🙂

hasleerka
27. sep 2013

@bambina78 aj ja chcem recept a postup, lebo ked som robievala tak mi tiež vždy scapli preto ich nerobím..

gianni
27. sep 2013

ach ženy,nemám náladu ani variť,včera nám zrazilo auto pred domom psa(7,5 ročného ridgebacka),som myslela že ma porazí ☹
ináč dnes ako každý piatok robím jogurt v jogutrovači,v robote sme mali gul.polievku, kur. rezeň v cestíčku+ kaša a miešaný šalát a ešte jabl.štrúdlu
z mraziaka som vybrala morčacie krky,bude na zajtra polievka a druhé ešte neviem....

vivusika
27. sep 2013

u nás dojedačky od včera, a tak len aby som minula už také scvrknuté papriky a paradajky, spravila som tatkovi lečo s klobáskou 😉

lululka555
27. sep 2013

@gianni joj to mi je ľúto,je to ťažšké, ked sa zvieratko stane členom rodiny a niečo také sa mu stane...

levandullka
27. sep 2013

@gianni To mi je luto ☹. Nam pred troma tyzdnami zomrela nasa milovana labradorka ☹. Mali sme ju 7,5 roka a milovali sme ju najviac na svete. Bola uzasna, dokonala a vynimocna... Este doteraz sa z toho nevieme spamatat... ☹ Ale neboj, cas vsetko zahoji a on sa raz vrati 😉

levandullka
27. sep 2013

Moja dnešná večera - vajíčková nátierka s mrkvou - bola božská 🙂

bambina78
27. sep 2013

@juranka ano, neodkryvam kym sa paria.. 😉 dufam,ze vyjdu 🙂

bambina78
27. sep 2013

@hasleerka precutaj kusocek vyssie 😉 je to uplne obyc recept

luciok
27. sep 2013

@dabon jasné že si ža pamätám, pridávala si úžasné fotky...
@lululka555 milujem bryndzu, som schopná ju zjesť samotnú na posedenie, ale bryndzové halušky už nemusím..
@michaelamilan prajem ti, nech si čím skôr ok a nech nás zásobuješ skvelými receptami

peggy589
27. sep 2013

dnes sme mali hribovy den...na obed vysmažany vatovec a na večeru praženica s hribami🙂

a2303
27. sep 2013

Konečne som sa dostala k pridávaniu fotiek 🙂 spravila som ten obrátený hruškový koláč (je v ňom aj zázvor a je fakt vynikajúci), potom som spravila pizza štangle (ešte dobre, že z dvojitej dávky - skoro kilo múky - pretože už zostali len 4 kusy!!! 😀 ) kakaový závin teda bude ráno, lebo sa mi minula múka.... 😝

a2303
27. sep 2013

Nemáte náhodou typ čo s patizonom? ďakujeeeem

siska53
27. sep 2013

my dnes zeleninkova polievka a cestoviny plus taky mixik na panvici oprazena uvarena nakrajana cvikla s tofu na bylinkach, kukurica a my dospeli sezamove semienka.mnam to bolo.

siska53
27. sep 2013

@a2303 ja zvyknem vyprazat, ale uz som robila i rybu, kde som nakrajala osupany a na kocky nakrajany patizon, baklazan, cukinu a na kolieska nakrajane paradajky, cesnak, bylinky a nam to chutilo.
A kebyze mam vela patizonu, mozno by som spravila z neho privarok ci placky.
Alebo ho mozes zapiect v trube s roznymi bylinkami a korenim..