icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
26. sep 2013

@fomarik aj som si myslela, ja len tak pre istotu 😉

tanicka696
26. sep 2013

mate niektora recept na dobre parene buchty??skusila som vela receptov ale na druhy den boli buchty už tvrde ako kamen a pri naparovani mi splaskli ☹

dabon
26. sep 2013

@lululka555 no pôvodne to bol malinovník, ale keďže som maliny nemala, nahradila som ríbezľami a čučoriedkami - mrazenými 🙂

dabon
26. sep 2013

@luciok fiha - netušila som, že tu môj nick niekomu niečo hovorí 😵 ale máš pravdu, dlho som neprispela, občas som len nakukla pre inšpiráciu čo uvariť zbytku rodinky.... (snažím sa zhodiť nadbytočné kg a pri pohľade a pri čítaní všetkých tých dobrôt by to nešlo 😅 )

danielaj
27. sep 2013

ahojte baby, včera som varila držkovú polievku so zemiakmi a haluškami, zemiakový prívarok s kôprom a sekanú a ešte som aj vyprážala bedle v trojobale + zemiaková kaša, muž s malou doniesli veľmi veľa, tak som ešte ostatné aj usušila a ja si to potom v mixéri pomeliem na také kúsočky a používam to ako hubové korenie do polievky, na mäso a pod., ešte som robila prvú várku pečeného čaju /jablká, hrušky, hrozno, jahody, slivky, žlté maliny a broskyne), a pridávam foto predvčerajších briošiek s nutelou, boli famózne 😉

danielaj
27. sep 2013

@luciferova ja robím aj jablkovú s orechami 😉
@zuziq ďakujem, som rada, že chutili 🙂
@dabon krásny, ja takto podobne robím Chinois koláčik, ale bez ovocia 😉

lululka555
27. sep 2013

@luciok u nás boli po dlhšej dobe a už tak ľahko nebudú kedže som si zo sk priniesla len jednu bryndzu 😅

lululka555
27. sep 2013

ahojky 😉 dnes bude u nás cesnačka so zemiakmi a palacinky s čučoriedkovým džemom a topingom. 🙂

senoble
27. sep 2013

pjosim niaky receptik kam sa da skovat masko,pre drobca ,masko nezpapa za nic a zas nam klesa zelezo ☹

hasleerka
27. sep 2013

@danielaj mňam tie briošky vyzerajú dobre, ako to robíš???

danielaj
27. sep 2013

@hasleerka aj boli výborné, takto som robila http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co... prvý krát a robievam ešte jedny, mám ich aj v albume, tie sú tiež výborné, troška iné, skôr ako žemličky, 😉

hasleerka
27. sep 2013

@danielaj super dakujem ... zajtra vyskúšam... a miesiš v pekárni??? a maslo roztápaš či len zmäknuté dáš

marlenka75
27. sep 2013

Jahňací vývar, rajčinová omáčka, knedľa, plnená paprika. 🙂

milan_branik
27. sep 2013

zapekany karfiol uz je toho masa dost

http://recepty.pozri.sk/recept-zapekany-karfiol...

lydia22
27. sep 2013

Dnes domaca pizza

juranka
27. sep 2013

Dnes zatial len sosovicova polievka na kyslo, rozmyslam, ze by som nejake zapecene zemiaky s nejakou zeleninkou este spravila...len nemam nic moc v chladnicke a mala je chora, teploty ma, nemozem ist s nou von. Nemate baby nejaky napad co zo zemiakmi...mozno placky? Len sa mi nechce pri sporaku dlho stat 😅 radsej nieco co supnem do truby a samo sa to spravy 😀

megika1
27. sep 2013

cesnačka a zemiakové lokše,kyslá kapusta s paradajkami,zahustená zemiakom + moravský vrabec ....treba uvoľniť súdok,mať obed aj na zajtra,lebo ideme na huby,černice,šišky.....dušičkový čas sa blíži....foto pridám🙂

megika1
27. sep 2013

@danielaj darmo,netuším ako si čarovala s naplneným cestom 😠 daj prosím info 😀

slavka1307
27. sep 2013

@megika1 Však v tom recepte je to krásne vidieť 🙂 @danielaj

katkas1
27. sep 2013

kuraci vyvar, vyprazane kura so zemiakovou kasou a kompotom a upiekla som jablkovu bublaninu a pofrkala som ju trochu cokoladou aby nebola taka obycajna a bude ja na zajtra 🙂 a v nedelu ideme prec tak nastastie uz nemusim rozmyslat co navarit

zuzlicek44
27. sep 2013

orestovanu pečienku na cibulke a ryžu🙂)

zuzlicek44
27. sep 2013

@juranka nemáš aj mleté meso? ja robievam že nakrajam na kolieska do jánskej a mlet.maso zmiešam s pomodorom, všetko pekne so zemiakmi zmiešam a cca 45 min nechám v rúre a je to dobrééé naozaj🙂

bellada
27. sep 2013

predvcerom - zapekana polenta s hraskom, sunkou, paradajkovou omackou a syrom
vcera - smotanovospenatove cestoviny
dnes - zemiakovocukinova baba so slaninkou, acidko k tomu

zuzlicek44
27. sep 2013

@danielaj nedáš mi recept IP na briošky?.-))

geenna
27. sep 2013

Kukurickova polievka a slane muffiny mnááámm

bellada
27. sep 2013

@juranka urob zemiakovu babu ako ja, tiez sa mi nechcelo robit placky, takto to len supnes do rury a mas upecene

michaelamilan
27. sep 2013

Ahojte žienky,
ja som zasa u mamky, v utorok na večer ma sem mm zaviezol, dostala som 40tky horúčky, nič som ani v rukách neudržala, nieto ešte sa o malého starať a doma vyvárať ☹ Teraz keď už som OK, tak ma zuby bolia ☹
Jedálniček u mamky je super, zapekaná brokolica, kapustnica, pečené kuriatko, koprová omáčka, dyňová polievka.
Je super byť zasa po 5rokoch dieťaťom 🙂
@zklimekova
@luciok
@danielaj ďakujemeeeeee babulky za hlas!!!!!! Prajeme krásny deň!!!!

aadulik2110
27. sep 2013

@tanicka696 neviem, či je to ešte aktuálne, ale ja robievam tieto a sú úžasné aj na druhý deň.... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sophina/albu...
ja som dnes robila krémovú hráškovú polievku s opečeným chlebíkom a slivkové gule s masielkom a makom.... našla som skvelý recept v kuchárke na zemiakové cesto - nie je také "ťažké".... a na sladko je veľmi mňamky

juranka
27. sep 2013

A co takto zapecene zemiaky s bryndzou? Nieco som nasla na googli len neviem ci to bude dobre, neskusala som 😅 @bellada @zuzlicek44

danielaj
27. sep 2013

my dnes dojedáme držkovú polievku zo včera a robila som znova slivkové guľky - s makom, tvarohom, čokoládou, kto aké chcel 😉
@hasleerka ano v pekárni som miesila a maslo som šupla do mikrovlnky na chvíľu, aby zmäklo 😉
@megika1 úplne ĺahko, ve´d som to peložila na polovicu, posttláčala som, aby to nevytieklo a potom ešte na polovicu, ale to som už nestláčala, len zohla a naukladala do formy 😉
@zuzlicek44 dávala som vyššie, pozri 🙂