icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
1. okt 2013

pecena stuka, zemiaky, cuketovy krem s krutonmi

michaelamilan
1. okt 2013

@trudka4 ahoj, tie lupačky vyzerajú luxusne, mňamky!!!! Robila si ich ručne???? to cesto teda myslím? Tušm si spomínala že pekárničku nemáš...... tuším ich dnes vyskúšam. A keď nemám sušené mlieko tak môžem dať aj normálne, nie?

fordikford
1. okt 2013

na dneska šošovicova polievka s údeným a buchty na pare s orechami a čokládou 🙂

irsina83
1. okt 2013

@pami2 mas pravdu, je. 280-300 to ma byt 😉 lebo prvu som robila na 260 a bolo to cesto tvrdsie tak druhu som robila na tych 280-300 a bola perfektna 😉

trudka4
1. okt 2013

@michaelamilan těsto mi dělala pekárna, ale samozřejmě ho můžeš dělat i ručně. No a to sušené mléko asi můžeš nahradit normálním, ale nevím v jakém poměru. Já jsem taky neměla doma přímo sušené mléko - dala jsem kojenecké sušené mléko. Pak se ozvi jak se ti povedly.

zuziq
1. okt 2013

Tak nakoniec dnes hovadzi gulas s vela zeleninkou bez zemiakov a upecene celozrnne bananove cookies bez cukru (s troskou psenicneho sirupu)

daniz
1. okt 2013

Takže namiesto granadíru bola pizza, lebo ten mali deti v škole na obed, a dnes urobím zemiačky na pokyslo + vajíčko, pečivo 😉

daniela1978
1. okt 2013

@danielaj ja slepá som si myslela, že to sú egreše a to sú paradajky 🙂 ako robíš tu domácu medecínu, hrozienka v štave...... vopred ďakujeeeeem

skuste1983
1. okt 2013

dnes po prvý krát kyslé zemiaky (alebo tiež zemiakový prívarok) a pečená sekaná. Už sa na to teším mesiac, možno aj viac. Dúfam, že to bude jediteľné. Držte palce 🙂

zuzub
1. okt 2013

@irsina83 prosím recept na to pizzové cesto, ďakujem 🙂
my dnes cícerová krémová polievka, špagety s vegabolonskou omáčkou .

zuzub
1. okt 2013

@irsina83 aha už som našla, že si ho písala ;)

lululka555
1. okt 2013

ahojky, dnes rizoto zo slovenskej ryže s kuracím mäsom,zeleninou a postrúhaným syrom... s kyslou uhorkou, cviklou 😝 😉

fatima30
1. okt 2013

kocky co z cervenej repy............okrem borscu a zavarenej

daniz
1. okt 2013

@fatima30 http://varecha.pravda.sk/recepty/cviklova-natie..., alebo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25901, alebo http://varecha.pravda.sk/recepty/sviezi-salat-z..., je mnoho receptov napr. cviklové fašírky, polievky, treba pozrieť pod cviklové recepty. 🙂

veronicka1901
1. okt 2013

Porova polievka, filety z tilapie s brokolicovo-zemiakovou kasou.

veronicka1901
1. okt 2013

@lululka555 Hmmm, celkom si ma na to rizotko navnadila, premyslam, ze by som zajtra spravila.

zuzub
1. okt 2013

kočky, máte nejaký overený recept na moravské koláče?

veroninna1
1. okt 2013

Dnes hovadzi gulas a domace velke rozky 🙂

zklimekova
1. okt 2013

dnes som navarila rýchlo ráno, starší išli do školy a mňa a malú zobral dedko von na jesennú prechádzku mimo mesta..bolo super 🙂
...robila som kuracie stehná pečené na zeleninke ( cuketa, cesnak, jarná cibuľka, paprika, mrkva, petržlen), pre deti ešte k tomu aj zemiaková kaša.. 😉

bimbo37
1. okt 2013

vcera som bola na mileticke a nodolala som naaadhernym dubacikom. a tak som dnes uvarila tradicnu hubovu polievocku 🙂

m_ij_ka
1. okt 2013

mliečna zemiaková polievka, rizoto so zeleninou a mäsom, uhorka

eva7780
1. okt 2013

@danielaj kde je dobre skladovat tie paradajky?mohla by som ich mat v spajzi? uz som svokra vyslala do zahrady pooberat,je ich kopu,niekdo aj zavara take zelene,ale radsej ich dam takto do flias 🙂

daniela1978
1. okt 2013

tak som urobila syrové muffinky podľa zuziq 🙂 sú výborné, akurát sa mi nalepili na tie papieriky na muffinky 🙂

michaelamilan
1. okt 2013

@trudka4 no inak nakoniec som v Bille kúpila plnotučné sušené aj to droždie sušené no a tak som zvedavá aké budú......len keď je už toľko hodín, tak ich asi spravím až zajtra a jasnačka že dám vedieť, dám aj foto 🙂

slimstar
1. okt 2013

Nepečená čokoládová torta 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1004-nep...

pekne receptiky sem davate, mnam. 🙂

chances
1. okt 2013

Ahoj dievcata, manzel priniesol z obchodu chladene morcacie prsia. Prosim, poradte nejaky osvedceny recept, nejaky iny nez vyprazane v trojobale. Velmi pekne dakujem!

mibi41
1. okt 2013

@danielaj a to su obycajne hrozienka?Ako to prosim robite?Dakujem

hasleerka
1. okt 2013

zajtra na raňajky, v tvare sa musím zdokonaliť, aj mak dokúpiť, ale inak sú fantastické

jana2210
1. okt 2013

@hasleerka Ja to zvyknem robit tak že nakrajam kapustu,mrkvu a cibulu a zalejem nakladačom a pridam cukor my lubime také sladko-kyslé 🙂