Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
No ja sa teda dnes nemam cim chvalit. Porova polievka zo vcera, Karolinke som spravila spenatovy privarok a ja som si upiekla zmrazenu pizzu, cista katastrofa so mnou dnes 😒
@michaelamilan ja sa na ne tiež chystám..chcela som ich robiť včera, ale najstarší syn mal problém so žalúdkom..a asi by neprežil, keby som ich spravila a on by nemohol ochutnať :D
@zklimekova no aká si len super ohľaduplná mamička!!! To by som ani ja neprežila keby ich nemôžem papať 😀 asi sa dnes sčemerím 🙂 ale sú proste fntastickéééééé
@michalag ale čo by si bola, každý nevie všetko. Kvások si urobíš odobraním z toho odváženého celku prísad .Ja napríklad ale kvások nerobím takto, ja si zohrejem celé mlieko z predpisu, alebo vodu , podľa toho na čo cesto je . do toho dám trochu cukru pomiešam a namrvím tam kvasnice , nechám ich nakvasiť a potom to dám do múky a vymiešam a tuk/ masť, maslo, margarín / dávam až na koniec a roztopený ešte teplý a riadne vymiesim . To cesto sa mi potom javí akési jemnejšie. Niekedy ale sa mi nechce a tak to rovno všetko pridám priamo do múky a vymiesim bez toho predkvasenia, ale tuk vždy nakoniec roztopený a teplý a takisto aj mlieko ohriate
@michaelamilan zajtra sa asi na nich vrhnem..lebo tu slintám nad pc :D pri tvojom chválení 😉
@danielaj vyborny napad s tou omackou - mas aj svoj overeny recept? 🙂
pecene kuracie horne stehna a pecene zemiaciky 🙂 chcelo by to dezert 😀
@hasleerka ja si myslím že hej.....keď mám niečo napr strašne husté, tak do toho vlejem prevarenú vodu a ešte spolu krátko prevarím 🙂
@zklimekova Tie kelové placky vyzerajú veľmi chutne
@michaelamilan no len či to môžem ešte teraz urobiť ked už je studená
@hasleerka áno môžeš. Ja to tak tiež robievam.......aj na druhý deň v kľude, tomu sa nič nestane. 😉
vajickova polievka, hamburgery v zemliach
Ze aka super tema 🙂
My sme dnes mali kuraci vyvar a karfiolove fasirky so zemiakovou kasou. Zajtra bude asi cicerova polievka a kuracie pecienky s ryzou 🙂
@bimbo37 stranu netuším, tu je rovno link: http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/briosky-s-co...
A ospravedlňujem sa, nie sú z varechy..
zeleninova polievka a uncle bens s kuracim maskom a opekane zemiaky.grecky salat
Dnes bola zemiakova polievka a vyprazane cukinove kolieska s varenymi zemiackami a jogurtovo-cesnakovym dressingom.
Zajtra sa chystam na zeleninovu polievku (asi s knedlickami, uvidim) a pecene kuracie stehna, este nie som rozhodnuta, ci s ryzou, ci zemiakmi 🙂 a salatik...
@stanislava111 tá harula. ostalo mi asi za tri polievkové lyžice zemiakovej kaše, tak som do toho šmarila ešte 4 nastruhané zemiaky, veeela majoránky, 5 stručikov cesnaku, sol, ml. čierne korenie, nastruhala som aj cibulu, a tak od oka som pridala aj struhanku spolohrubou mukou. nakoniec 1 vajíčko a smažila som ju na panvičke. Bola to viac- menej taká rýchlovka, chuťovka, k telke 😉
@luciok aj veľmi chutili 🙂

@zklimekova jejda no ďakujem za receptík! Uáááá musím ísť kúpiť kel a zajtra ich spraviť!!!!!!! 😀 hííííí no kto vie čo jej chutilo viacej, alebo možno tá kombinácia je jednoducho super, tak spapkala všetko 😝
Ja som už zjedla 4lupačky s maslom a džemom ako mi chutia mňáááááám